Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
MemberTelli toitumiskava loomulikult. Kui seda jälgid siis luban, et on tulemused head.
Sakurai
Membersiin on küsitud abi, aitame siis parem toitumiskava teha talle mitte ei soovita tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Valku peaks lisama ja süsikaid vähendama kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõigepealt oleks vaja inimesi, kes on ikka võimelised koostama toitumiskava. Pooled nõudandjatest ei ole eriti usaldusväärsed.
oktoober 16, 2009 at 8:52 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #228007Sakurai
Member22.10 sõidan Masters EM-ile Belgiasse. Võistlen seal kaaluklassis -100kg.Algselt seda võistlust mul plaanis polnud, aga teen selle siiski ära, kuna seal on ka teisi eestlasi võistlemas ja aitan neidki siis võistlustel.
Ohoh, see on küll tore uudis. Palju jõudu seal!
Sakurai
MemberOlen kuulnud ka, et piim võib põhjustada kiilanemist, on see tõsi??Ei ole küll teadlane, ega ei tea vastust, aga mina seda küll ei usu.
Sakurai
MemberKui juba ot siis vahet pole kui midagi hoopis teistsugust ytlen!Fitness.ee foorum on kõige rohkem fucked tänu noortele keenjustele ja kogemustega teoreetikutele/praktikutele(NOT), kes iga asja yle vaidlevad, solvuvad, ilma mõtlematta/uurimus tööd tegematta, lihteamatest lihtsamaid asju küsivad!
Ja kuidas ma saaksin unustada ot rahvast ning dr. Balancerit ja marek kulmust, täielikud dum dumid!
Kõik need asjad teevadki 6-st footumist selle kõige hullemaks!
Nb! Silmakirjatsejad on ka saast, julged teha, julge tunnistada või vähemalt ära valeta!
Ok ma nyyd kartulit ja lõhet söôma
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igas foorumis on selliseid inimesi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberKust see välja tuleb ma küll ei leia? Eesti meeste keskmine eluiga on kindlasti alla 70.Naistel on 70 võibolla rohkem.Hähäh
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui sa nüüd aru saad kuidas sa pange panid siis võib vist häbi olla küllSakurai
MemberSain sealt endale mingi tehnikapoe kinkekaardi 50eurose. Eks näis kas mõne asja “reaalselt” ka kätte saan või tuleb shippimise hind ulmeline.Praegu on “shippimine” tasuta.
Sakurai
MemberIgas foorumis juba teema. Lockerz võtab üle. Tahab keegi kutseid, võite mulle ka pm saata.
Sakurai
MemberOn siis keegi reaalselt nüüd proovinud nitrixit ka? Minul andis küll jõudu juurde…
Sakurai
MemberOlge ikka sõbralikud. Olen samuti ilma raskusteta ja raskustega proovinud, minu jaoks töötas paremini ilma raskusteta treening. Aga ei hakka enda arvamust kellelegi peale suruma, mis ühele töötab ei pruugi teisele jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberOiii bljaaad
Sakurai
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=2ok830j6U9kMidagi teistsugust teile
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise taolist muusikat kuulanud ~6 aastat.Dubsteppi 6 aastat? Lolliks ei ole läinud? Ise kuulan ka muidu dubstepi aga ei kujuta ette et koguaeg seda peaks kuulama. Katus sõidaks varem või hiljem ära.
Sakurai
MemberError on ta võib olla sinujaoks.Kindlasti mitte ainult minu jaoks. Ma ei ütle, et see ei toimi aga hantlite kätte võtmine ja nendega vehkimine pole minu teema. Selles suhtes, kui mingi 0,5 kilone asi käe peal on, siis võibolla tõesti on hea, aga mingi 10 kiloste hantlitega lööke harjutada on võimatu.
Sakurai
MemberKehade poolest veel aga mollid on küll ilged
Sakurai
Memberpealegi selle 1 aastaga näost palju vanemaks jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei saanud küll nagu aru
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused