Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
MemberHea soovitus, sest siis jaab sv hulk ca 30g kanti, mis on taiesti piisav et oma ylesannet taita.Niiet ei olegi vaja dextrot, ega midagi? Lihtsalt banaan? Väga hull
Sakurai
MemberMingi %, pakun et ca 5%, sõltub, nn stressihormooni, ehk, stressi tasemest, nagu ma olen kuulnud, lugenud pole.Ma arvan, et rasvasus sõltub üle 50% muudest asjaoludest kui toidust.
Aga kui juba 30% kaalu on toidu käes, siis päris hea sedagi osa ju mõjutada.
Ma arvan, et kehakaal sõltub 70% toitumisest. Sa võid rauda tassida aga kui sa ikka päevas tangid omale rohkem süüa sisse, kui vaja siis fakt on see et su kehakaal ei lange ka.Niiet toitumine on ikka ultratähtis. Kaalu võid kaotada ilma trenni tegemata ka, aga efektiivsem on treenida samal ajal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberVäga tublid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnnitlused minu poolt ka!Sakurai
MemberFittide jagamine postituse sisu eest oleks normaalne. Mida rohkem tähti, seda suurem kogus. Muidu tõesti on terve foorum postitusi täis sellisel kujul, kus ees 8 inimest räägivad tarka juttu ja siis 9 paneb umbes, et . Jah just nii nagu üleval räägiti.
Sakurai
MemberKindlaid kellaaegu nüüd küll olema ei pea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päevas süüa mingi 5 korda väikseid eineid on normaalne
Sakurai
MemberTerv!Plaan hakata kaelalihast rohkem harjutama,kuna see on nõrk ja peenike ylejäänuga võrreldes.Kui tihti nädalas ja kuida.Kuidas saada kaela jämedamaks?Jämedaks kui pakk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt kaelale ringe tehes ja igastmoodi liigutades kasvab ka kael. Maadlejad näiteks on kätekõverduse poosis (pmt) siis panevad pea maha, võtavad käe lahti ja siis teevad kaelale ringe.
Sakurai
Memberma käin ültse kooli jõusaalis on tasuta õpilastele:)Jõusaali asemel peaksid võib-olla sutsu rohkem eesti keele tunnis käima.
Sakurai
MemberEi tea kas postituste kogumine mõttetute postitustega läheb ka normaalse alla.
Sakurai
MemberÕnneks ei saa valida veel, väga hea ka. Täiega suva
Sakurai
MemberIlgelt haige, mingi ,moderaator on minu kommentaaride vastu.
Aga igatahes, soovitasin ka netist vaadata kuskilt. Piraatlust ei toeta, aga osta saad neti kaudu ka.
Sakurai
MemberMa olen 2 purki kreatiini sisse söönud ja mõju ei miskit, mis ma tegema pean nüüd?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegid midagi valesti või jätdsid midagi tegematta.
Sakurai
MemberMul töötab Prantsuse surumine kõige paremini. Teen 3x maksimum
Sakurai
Member1.Jay Cutler
2.Kevin Levrone
3.Kalmus
oktoober 17, 2009 at 8:42 e.l. in reply to: Kulturism Naised Gerbel Mikk & Guy Poortmans Abiellusid- ÖNNITLUSI ! #228080Sakurai
MemberSuured õnnesoovid teile!!!!!
Sakurai
Member16 proovisin 100. Sain ülesse küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga samas ma ise olin päris rasvane poiss ka siis niiet, 100 pole mingi ime, pigem väike number. Kaalusin 104 siis -
AutorPostitused