Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
MemberTõesti hea näha, et keegi teeb vormi nimel midagi. Aga no ma ei tea, naiselik see enam kaugeltki ei ole.
Sakurai
MemberNeed ekstreemdieedid on lihtsalt räigelt haiged. Kuhu teil kiiret on, parem võtta vähehaaval kaalust alla ning säilitada oma tervis.
Sakurai
MemberMa kuskilt kuulsin midagi mingi sarja kohta ka…
Sakurai
MemberJoon samuti vahest, pole teab mis lemmik aga halb ta ka ei ole
Sakurai
Memberega igaühel selg ei kasva .võimalik, et sul pole geneetiliselt vedanud oma seljaga või treenid sa oma selga valesti .
Selg kasvab kõigil, mõnel lihtsalt aeglasemalt.
Sakurai
MemberKorralikult rõve
Sakurai
MemberMina võtan ka piimaga, maitse parem. Pärast trenni veega, sest piima jah vähe tüütu sebida kaasa, aga üldiselt väga palju vahet maitses minujaoks küll ei ole.
Sakurai
MemberLast time I checked, pidi klubis käimiseks vähemalt 18 olema vanus.Vähe kotib
Sakurai
MemberVäga tubli, ja ikkagi uskumatu tahtejõud ikka
Sakurai
MemberMiks ta peaks selliseid soovitusi ignoreerima? Ma arvan just, et sina paned siin infoga pange vähe
Sakurai
MemberMassi ma ei taha, kuid lihast tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Et selles suhtes jah, et ma põengi, et ega see kodujuust rasvaks ei lähe, eriti trennivabal päeval?Selles suhtes, et et sa nagu tahad lihast aga massi ei taha? Sa tahad siis kaalutut lihast ma saan aru?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberEks sellised asjad on algselt ameeriklastele mõeldud, kuna üldiselt nad ei viitsi ennast absoluutselt liigutada. Kuid kas tõesti siis on need asjad ka euroopa turul end läbi löönud.. ??Vaevalt küll, et nad üldse kuskil läbi löönud on
Sakurai
MemberPalju, palju õnne ja pikka iga!
Sakurai
MemberOled kindel, et peole sisse saad?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kurat tahaksin ka tulla jubedalt, MMA on kõva teema, plaan isegi mingi aeg tutvust teha alaga, aga just täpselt nii õnnetult kuupäeval, et olen eemal ära. Kahju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegid nalja w? Miks ei peaks saama.
Sakurai
MemberOota, mis? Vähe kõhuharjutusi? Mis kuradi jutt see nüüd on siis…
AutorPostitused