Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
MemberSüda läheb küll pahaks, aga õnneks ei ole väärt kraam välja lipsanud.Väga haige ju tegelikult
Sakurai
Memberõnneks mul pole veel olnud midagi aga alguses tahtsin rohkem teada sellest kreatiinist ja mujalt olen lugenud et hakkad oksendama.See mingi iba, ma ei ole küll täheldanud sellist effekti.
Sakurai
MemberRäägivad et hüppenööriga hüppamine on väga hea trenn, pole ise harrastanud.
Sakurai
MemberPalju õnne!
Sakurai
MemberIgasuguseid asju on saanud teha aga teooria osa suhteliselt nõrk ikkagi. Midagi mainitakse ka vahest, aga seda ei pane keegi nkn tähele.
Sakurai
MemberMuidugi on sul õigus. Tundub suht tont koht kus käid :S Jama et nii läks
Sakurai
Member600
Sakurai
Membertere peolised,mis te soovitate enne klubi või mingid pikemat pidu alla lasta et meeleolu oleks ikka põhjas ja tuju hea??? alkoholi ei taha, see ikka rikub vormi nii ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis oleks alternatiivid? mingid salalisandid:D? narksi ka ei taha… , kofeiin+tauriin+vitamiinid oleks head, aga veel midagi mis tõmbab nii käima et ise ka ei usu
?Noooo mida küsimust.
Joo mingit energiajooki siis, midagi muud seaduslikku küll ei ole mis käima tõmbab.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberNo vaata nüüd, mida sa siis kirjutad. Vend tuleb heast tahtest küsima teiste arvamust ja sina hakkad mingist ego upitamisest rääkima. See küsija ei julge siin enam midagi küsida, kui kohe peale lendad. Kas seda sa soovidki?Täiesti haigemaja jah, üldse mingit viisakust inmeste vastu ei ole.
jaanuar 13, 2010 at 5:20 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 13. jaanuaril Thermo Speed Extreme 90kaps Olimpilt #249551Sakurai
Member600
jaanuar 12, 2010 at 8:18 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249309Sakurai
MemberLäheb jälle põrkamiseks
jaanuar 12, 2010 at 7:13 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #249263Sakurai
Membernjah aga samas võib olla vend kes väldib vägivalda igaljuhul ning kardab kakelda ka nõrgematega.llihas suurus ei ole siin määrav absoluutelt.teatud eelise muidugi annab määrav otseselt ei ole siiski.
Iga lambi venna võib ta igatahes lahtise käega magama lüüa kui laseb vaid käel vabalangeda lagipähe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2010 at 6:47 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249246Sakurai
MemberNo kes see ikka nalja teeb kui ise ei tee
jaanuar 12, 2010 at 2:42 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #249180Sakurai
MemberHaige koll ikka, ebamugav ei ole nii tal särkidesse minna w:D
Sakurai
MemberMa olen küll mõlemal puhul lööja poolt
AutorPostitused