Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
MemberIlmselgelt sa pole Jay Cutler, ega anna ka tema mõõtu välja!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis vahet seal on?
Sakurai
MemberNii et on vaja rasva kaotada . Aga sisestasin oma päeva söögid Tai treeningprogrammi ja vaatasin , et kartulid ja hakklihad asjad mis ma söön , ületavad rasvanormi , pani mind veits pabistama , et kuidas ma saaks samu asju süüa vähem rasvastena ? kasutama mingeid teisi õlisid ? oliivi õli ? oskab keegi mõne targa lause öelda selle kohta ?Söö seda lihtsalt vähem, siis on kõik korras.
Sakurai
MemberVõibolla on midagi tõsisemat, mine igaksjuhuks arstile. Reumatoloogi juurde
Sakurai
MemberKui teed jõu vahetult ette või taha, siis pead prioriteedi seadma, sest nö teine trenn tahes tahtmata kannatab.Tõsi ta on, et kui tegeled võitlusspordiga, siis jõusaali jaoks väga palju aega ei jää. Mitte et tehtud ei saaks, saab ikka, aga iseasi kas jäksad ja kuidas aega on
Sakurai
Memberaga räägike sellist asja , et kas sinna kava peale läheb nagu palju raha , sesmõttes , et toitude peale , või on nagu tavalised toidud , ja kas seal on nagu mingi retseptid , et jahm , ei tea sellest suurt midagi:S?Ei ole see toidu peale minev rahasumma üldsegi nii hull, ära karda
Sakurai
MemberVau
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma loodan, et ta teeb kõike ikka vabatahtlikult ja rõõmuga.
Ma tõesti loodan sama. Aga tundub ikkagi kahtlane
Sakurai
MemberEks see ole see kui tüdrukutel endal mingit sõnaõigust pole kellega nad paari pannakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvasin ka, et tegelikult asi rohkem selles. Mitte et tüdruk tahaks pässi raha endale saada.
Ja see ongi see haige asi selle juures, et laste eest otsustatakse :S
Sakurai
MemberArvan, et trenn võib sageli suurendada stressi. Parem oleks leida stressi põhjus ja proovida see lahendada. Aga siis võid vabalt trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberMina teen samamoodi, pole midagi hullu
Sakurai
Memberma arvan, et seda perverssuse absoluutseks tipuks nimetada on ilmselge liialdus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõus.
Aga terve mõtlemisega vana, kes siis ikka noort liha ei taha. Somaalia naised pole minu jaoks küll teabmis silmailu aga no, eks nad ise teavad paremini
Sakurai
MemberNüüd pildid korras jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga ulme vorm küll. Jama lugu selle dopinguga
oktoober 29, 2009 at 7:45 p.l. in reply to: Inna Uit- ex world champion in womens bodybuilding #231209Sakurai
MemberHea vorm tõesti..
oktoober 29, 2009 at 12:56 p.l. in reply to: OTSEREPORTAAZ -Mens BB World Championship Doha, Qatar 1.-5.11.2009 #231098Sakurai
MemberOtt näeb ikka väga ulme välja
Sakurai
MemberJube ma loodan, et ei pea laskma endal kunagi välja lõigata.
Sakurai
MemberVäga hästi tean kelle käest küsisin.Ja siis kahtled tema teadmistes?
-
AutorPostitused