Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
MemberMinuarust on kõik endaloodu mingilmääral kunst.
Sakurai
MemberJah aga kükkides on valik, teha õigesti või valesti ja sellest olenevalt ka vigastused. Aga on asju mida ei TOHI teha.
Sakurai
Memberpanen Postimehe uudise + video. Haye on poksinud ka Eesti poksijaga!Ei tea kas olla uhke selle üle et eesti mees löödi esimes raundis kotti või siis teha nägu nagu tegemist ei oleks eestlasega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberMis vahet seal on MIS põlvevigastused. Asi on selles, et nad tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isegi lihtsalt kandes neid raskuseid liiga pikalt võivad tekkida vigastused.
Ma ei pea kellelegi midagi tõestama ma räägin lihtsalt kuidas asi on ja omast kogemusest.
http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…mp;#entry227739
See siis juba kõndimise kohta.
Sakurai
MemberSelleks, et sinu musta ruudu eest makstaks miljon dollarit, peab sul olema nimi. Kui sul nime ei ole, siis su ruut ei maksa mitte midagi. Ja selleks, et sul tekiks maailmakuulus nimi, pead sa tegema eelnevalt oluliselt rohkem kui musta ruudu maalimine valgele paberile.Ja nagu juba öeldi: kunst on kunstis kunsti näha. Kelle jaoks rõvedus, kelle jaoks geniaalne teos.
Ei pea nime olema, peab olema liiga rikas inimene kes tahab ajuvabadusi osta.
Sakurai
MemberKas perearst möödab rasva%!!Mitte selle aparaadiga vaid “rasvavoldi” mõõtmisega!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Perearst mõõdab selle “aparaadiga”. Võibolla vastasin valesti, ei saanud täpselt aru mis sa mõtlesid oma postitusega
Sakurai
MemberÄrge nüüd valuevit ka nii maha tehke midagi. Ta on ka ikka päris spets pro killer.
Sakurai
MemberMaailmakuulsaks kunstnikuks saab kui hästi joppab.
Valge ruut mustal taustal ja vastupidi on ju väga kuulus ja kallis. Aga see ei ole kunst minuarust.
E: Mida ma tahtsin öelda on see, et maailmakuulsaks saada ei pea olema annet, vaid piisavalt inimesi kellele su rõvedused meeldivad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberTundub, et midagi välja venitanud kõvasti. Aga ma ei väsi kordamast, et tervisehädadega minge arstile, nad ongi teie aitamiseks!
Sakurai
MemberMa ei näe mitte ühtegi põhjust, miks 2-3kg’ste liivakottide jala ümber sidumine ja seejärel löökide sooritamine kellegi põlvu peaks lõhkuma.Ehk siis vastus on ei.
Kuidas ta ei lõhu siis?
Sakurai
MemberGo haye. Õige mees võitis.
Sakurai
MemberVäga hea!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hakkame nüüd kõik oma joonistusi siia laksima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks põnev vaadataMiks mitte
Sakurai
MemberSa võid õppida maalriks ja kutsuda enda värvitud seina kunstiks. Michelangeloks, Daliks või da Vinciks ei õpi sa mitte kunagi. Selleks peab sündima.Sa väidad hetkel midagi, milles sa kindel ei saa olla. Milleks? Tean päris paljusid inimesi kes on nullist õppinud joonistama, samuti ka mina, niiet annet ei pea olema. Loomulikult on ilma andeta inimesel võimatu olla sama imeline nagu tuntud kunstnik, kuid, et joonistada, maalida nauditavaid pilte, ei pea sündima geeniusena.
Sakurai
MemberTeema pealkiri on vale. 99% joonistamisest, maalimisest on õpitav. Talendiga sündinud inimesed õpivad kiiremini lihtsalt.
Sakurai
MemberTäiesti lõpp!!!http://www.youtube.com/watch?v=JC-pF3OHY1c
Kui vaadata USA naiste jalgpalliklubi New Mexico Lobose mängija Elizabeth Lamberti tegutsemist, tunduvad tema kõrval kõik meesjalgpallurid lausa paipoisid.
Küünarnukiga löömine, jala tahapanek, palliga lamavale vastasele pihta löömine – need on veel kerged teod. Lamberti sigatsemise tipp on aga vastasnaiskonna mängija Kassidy Shumway tõmbamine patsipidi väljakule pikali!
Kuigi antud mängus jäi Lambert karistamata, määrast New Mexico naiskond ise mängijale võistluskeelu.
Hardcore naine!
-
AutorPostitused