Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
MemberSa kohe selline tegija naljamees! Mine otsi põrget, siis saad kommist aru ka äkki…Ma arvan et sa ei lõiganud hästi läbi mu keerulisest väljendist aga mis siis.
Ma sain kommentaarist väga hästi aru, aga mis halba see sulle teeb, kui selliseid lehti juurde tuleb kus räägitakse steroididest lähemalt (I). Kõik ei ole nii ultrahäkker kutid et sebivad mingeid inglisekeelseid lehti. Hea kui on eestikeelne infoallikas olemas.
Naljamees olen ma tõesti väga jõhker.
Sakurai
MemberMingid lambi vennad kuskil kommenteerisid jälle midagi.
Sakurai
MemberInternet on täis neid temaatilisi lehti, toksi ainult googlisse ja hakkab tulema: http://www.steroid.com/No ja mis siis. Ulme asi mille pärast põrget otsida.
Sakurai
MemberFitte saab hästi koguda siin teemas. Ei mõista teie jaburat kära teema üle. Jumala hea et leht tehti, saab infot asjade kohta. Ja Kalmus on üldse teema sepp niiet ärge mölisege.
Sakurai
MemberNo oleks ma sealt laksu saanud ei oleks ka tore olnud, kuna kutt oli selgelt sinna 22-24 kanti. See ei loe kes alustas või mis iganes. Mina tegin ära ja mina saan karistada kuna tegin talle liiga.Nägin pärast politseis sellest vennast neid pilte ka, ise ei oleks samuti tema nahas tahtnud olla…
Nüüd kasutan rusikaid AINULT viimases hädas ehk siis kui juba laksu kirja olen saanud vms. aga siis võib ka juba hilja olla.
Õieti tegid et andsid, normaalne nahhui mida ta rähn tõmbleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 6:16 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #240533Sakurai
MemberTa on minarust pisut vaimselt ebastabiilne ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaimselt stabiilsel inimesel ei ole võitlusspordis tulevikku.
detsember 6, 2009 at 3:03 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #240214Sakurai
MemberMida suurem lihas seda aeglasem, ammu teada asi.
Sakurai
MemberMinuarust on see üks raskemaid sporte maailmas, nõuab 110% hingega asja kallal olemist ja pühendumist, sead selle oma elustiiliks, ütle mõni teine spordiala mis oleks selline ?Absoluutselt kõik spordialad nõuavad 110% hingega asja kallal olemist. Kui teed seda vähemaga siis kuskile kaugele ei jõua.
Sakurai
MemberOled pingutanud, et tead, mida see tähendab?
Sakurai
MemberEi tea ei pea ise ka kulturismi spordiks. Aga raske töö kaasneb sellega ikkagi niiet viimane vastuse variant on ikkagi vähe õel
Sakurai
MemberÕigem tõlge oleks siiski, et naised keda sa ei tahaks närvi ajada.
Sakurai
MemberKui tahad ilma trennita tõsta, siis söö päevas rohkem kaloreid, kui su kehal vaja on ja kaal tõuseb. Aga ma soovitaks ikkagi trenni teha.
detsember 1, 2009 at 7:02 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 1 detsembril Optivites Optimum Nutritionilt #238740Sakurai
Member575
Edit: Tundub et mul arvutikell vale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberKuklataha tõmbed on jumala kõvad
november 30, 2009 at 7:08 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 30 novembril Fitness.ee 2010 aasta kalender koos Rosina, Aktivisti ja teiste autogrammidega. #238418Sakurai
MemberEi saa pakkuda ju enam?
AutorPostitused