Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 13, 2009 at 1:16 p.l. in reply to: Vene rammumees Mihhail Kokljajev sõitis purjuspäi inimese surnuks #242084
Sakurai
MemberVenemaal ikka juhtub selliseid asju …tavaline ju, ka Eestis vahest. Õnneks meil purjus Politseinikud ei peksa surnuks inimesi, nagu Venemaal hiljuti juhtus
detsember 12, 2009 at 7:00 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241899Sakurai
MemberRammumeestel võhma siiski mõnevõrra on. Osad nende alad on ikka suht pika kestvusega. Ei maksa arvata, et nad nii kiirelt ära väsivad.Sellegipoolest oleks huvitav teda CroCopi vastu lahmimas näha
Sakurai
MemberSelles suhtes muutub kindlasti kõik, et kui ennast muudad, muutub ka maailmavaade ja tõesti siis muutub kõik teistsuguseks sinu jaoks, aga ainult sinu jaoks. Teiste maailma on veidi raskem muuta, kuigi võimalik väikese manipulatsiooni teel.
niikaua kui inimene suudab veel unistada on kõik võimalik.Väga huvitav väide, olen palju kuulnud. Kas mainisid lihtsalt suusoojaks, või usud tõeliselt seda? Sest ma tean, et paljud inimesed unistavad, kuid elus edasi ei liigu.
Ma saan aru, lootust ja usku millesegi on vaja, et edasi minna. Aga unistada… Samas ilma unistusteta ei ole vist ka eesmärki
Sakurai
MemberKysimus neile kes on kaalust alla v6tnud(v6ivad vastata ka teised, see 6igus on teil olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
Kui palju olete te alla v6tnud?Kas ymbritsevad inimesed tegid komplimente?Kas hakkasid teistele rohkem meeldima?Kas enesetunne on parem?Mida tegid selleks, et vormi saada?Kui palju v6ttis aega, et vormi saada?….mind huvitab k6ik selle kohta,kirjutage oma teadmistest ja saavutustest.

Suve alguses kaalusin 104 kilo, nüüd 90. Nüüd tahaks juurde võtta. Rasva oli vaja maha saada lihtsalt veits. Endal parem tunne
Sakurai
MemberNo offence aga maailma parandamine algabki endast. Maailmavaade kõigil inimestel korraga ei muutu ju niikuinii, niiet see on lihtsalt hea eneseõigustus, et samamoodi jätkata. Sest ennast on ju kõige raskem muuta.Mida ma ütlesin oli see, et kui inimesed ei hakka ühtemoodi mõtlema, ei juhtu sellist asja, et vägivald kaob ja kõik on sõbrad.
Maailmaparandamine algab iseendast – VÄGA vale väide minu arvates ja nagu sa ise ütlesid maailmavaade kõigil inimestel korraga ei muutu ju niikuinii. Kuidas sa siis aru ei saa, et enda muutmine ei muuda praktiliselt midagi O_O. Ma tõesti ei viitsi vaidlema hakata jälle, jäägu kõigile enda arvamus ja tore kui on sõbralikke inimesi olemas.
Sakurai
MemberLoodan, et kõik saab korda! Ole aga tugev ja pea vastu!
Sakurai
MemberNo miks on vaja hakata vinguma iga asja peale? Küsija suu pihta ei lööda, see ei ütle midagi teile? Närvihaiged on koos siin täiega ikka.
detsember 12, 2009 at 1:15 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241767Sakurai
Memberootame natukene, millal mõni rohkem skilled vastane tuleb.Just nii, pole mõtet spekuleerida
Sakurai
MemberAlguses oleks 3 korda nädalas hea käija saalis. Edasi arened võid jagada kava erinevate lihasgruppide vahel ära ja siis rohkematel päevadel seal olla. Lihastel on taastumiseks aega vaja.
Sakurai
MemberEndal on 43 kilone Falco kott ja toimib hästi täiesti. Aga paljaste kätega täiega lahmida pole alguses mõtet kui sul käed terasest ei ole.
Sakurai
MemberSellise suhtumisega kukkede pärast koguaeg selline taidlemine on, keegi kogemata põrkab vastu või mis iganes, tuleb ka sellise ütlemisega, nahhui mida ta tõmbleb, ja siis on käed käigus…No offence.
No offence taken, aga nii need asjad kord juba on ja mina ei ole maailmaparandaja. Pluss olen noor ja nii need asjad paraku siin sünges eestis käivad ja jäävadki käima kui maailmavaade kõigil inimestel korraga ei muutu.
detsember 12, 2009 at 8:29 e.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241689Sakurai
MemberRespekt, arvamus kuti suhtes muutus, aga tehnikat tal pole ikkagi ja aeglane on ka, aga toorelt mollis ära küll
Sakurai
MemberSee kerge aroom, mis pärast jääb, on imehea kohviaroom.Õrn kohiv lõhn naise nahal on kõige parem asi üldse!
detsember 10, 2009 at 8:12 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241384Sakurai
MemberKle katsu olla nüüd.Vaimselt EBAstabiilsel inimesel ei ole eriti kuskil tulevikku. Sh. võitlusspordis.
Vägivald peab veres olema, et midagi saavutada võitlusspordis. Ja see ongi ebastabiilsus. Ole nõus või ära ole, see minu arvamus.
detsember 10, 2009 at 2:41 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 10 detsembril Green Tea ekstrakt No Brandilt #241277Sakurai
Member920
AutorPostitused