Sadist2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sadist2
MemberPõhikool oli tõesti lihtne. ma magasin suht palju aga hinded püsisid stabiilselt 4,5nagu mu pnginaaber/sõber
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muud ei teegi kui ainult magab, aga hinded enamv2hem korras
see eest on k6va olympiaadi vend

ma muidui ei taipa, kuidas teil on head hinded fyysikas, ilmselt on teil siuke 6petaja olnud, kes teeb t8id alati teema j2rgi ja ylesanded on ikka teemaga seonduvad
meil on 6petaja, kes teeb kyll teemaga seoses t8id, aga teeb v2hemalt yhe nii raske ylesande, kus ilma v2ga hea loogilise m6tlemiseta l2bi ei aja, seal on vaja laia silmaringi ja k6rgtaseme matet teada
meil on klassis see veerand 3-e fysa t88ga u 3-l viied, aga tarku on meil u 15
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii et ega nii kerge see pole
Sadist2
Memberma vaatan et siin on füüsikas paljudel suht head tuemused
kas see, et mul füüsikas pole just kõige paremad hinded sõltub õpetajast (õpetamismeetod) või minust
mida seal küsiti, teooriat, valemeid või mis
keemia endal ka klassis praktiliselt kõige parem, arvestades et mul on klassis u 15 head õpilast, s.t neljad viied igas aines
Sadist2
MemberMul oli reaalainetega väga lähedane suhe, istusin kõigis konsultatsioonides
oled nagu mingi proffesor juba ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist2
MemberPalju õnne Rait!
Ma väga soovin sind näha kunagi maailmatasemel profi jõutõstjana, kes lööb kunagi 1000kg piiri
Sadist2
MemberPool aastat trenni ei tee küll sinust veel kogenut treenijat.eieieie, kokku olen treeninud üle aasta, kükkima hakkasin üksnes suve alguses
kogenud selles mõttes, et ei ole enam algaja ka, kesktase tähendab
Sadist2
Membernoh ega ma ju vist algaja enam pole, pigem juba kogenud treenija sest kükkinud olen üle poole aasta, aga enne tegin ma neid paralleelini nüüd on vaja aga alla paralleeli ja seetõttu tuleb ka rohkem pingutada
see rx kogu on jah päris hea, ma olen juba neid videosid pea kõiki näinud, pigem oli küsimus kuidas painduvust ja tasakaalu küki jaoks arendada ja üks ütles siin päris hea variandi see 10 seki seinaga
Sadist2
Memberlahe võistlus
mulle meeldis raaperi tõmme
noh ma polekski just viimane oma 140kg-se tõmbega
Sadist2
MemberPole siis seal mõnda põkki kes näib matsu jagavat?ei ole
Sadist2
MemberProovi muuta jalgade asendit
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Laiemaks ehkolen proovinud ka niimoodi, ainult et mul pole nii hea painduvus ja siseküljed hakkavad valutama
pealegi on mul suhteliselt lühikesed jalad
Sadist2
MemberKas siis treenerit pole jõusaalis või mõnda kogenenumat venda su jõusaalis?Ära häbene nendelt abi küsida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei käi treeneritega saalis, käin koolisaalis .
Sadist2
MemberEestist: vennad kuusnõmmed, rait sagor, kaido leesmann, ott kiivikas, andrus murumets
Välismaalt: Terve westside koolkond, benedikt magnusson
Sadist2
Memberkahju et pole üks teie liikmetest .
mõnus seltskond teil seal .
Sadist2
MemberTsiteerin sind ennast:Ja sa väidad, et treener on viimane asi mida sul vaja on. Mis sa arvad kuidas Kuusnõmmed ja Sagor on näiteks nii kaugele jõudnud? Üksi on väga raske tulemusi saavutada. Oleks sul treener siis oleksid su jõunäitajad ka suuremad kui näiteks lamades surumise 70kgx2.
1.5g/kg valku on normaalne kogus, kindlasti on olulised ka rasvad ja süsivesikud ning üldine kaloraaž. Jälgi kuidas taastud trennist ja omadega kinni ei jookse.
sellesmõttes, näiteks sul treenerit nagu ma aru saan pole, aga ikkagi on sul head tulemused .
ka ilma treenerita saab saavutada häid tulemusi, selleks peab ise olema treener enda jaoks .
treener on lihtsalt see, kes annab sulle juhiseid ja koostab sulle treeningkava, sedasama võib ka ise teha .
kuusnõmm ja sagor on suurte eesmärkidega treenijad, kellel on selleks ka võimalus olemas .
Sadist2
Membertreener on küll viimane asi mida mul vaja on .
veel kommentaare ?
kas kellegil on üldse sellesarnaseid kogemusi, et toitumine mitte eriti hea ja millised on seejuures trennitulemused, jõu osas ?
Sadist2
Membervaatasin oma treeningpäevikut ja mis ma sealt avastasin: ma olen 4 kuu jooksul kükkinud kõigest 4-6 korda (v.a kastilt kükid)
no nüüd ma saan vist aru, miks arengut eriti ei näe – ma pole regulaarselt kükkinud ega ka surunud. (v.a triitsepsi trennis kitsalt surumised)
jõutõmmet tegin ma küll suht korralikult ja see ka arenes mul, sama kehtib biitsepsi kohta.
ainuke millest ma veel aru ei saa, on see et miks selg mul eriti ei arene, nimelt ma ei suuda lõuatõmmetes veel kuidagi 5×5 ära teha, kuigi treenin selga suht korralikult juba üle 3 kuu. Ainuke variant on see, et mul kaal kasvas nende kolme kuuga u. 3 kilo võrra ja lõuatõmbeid oli raskem teha.
Mäletan suvel tegin u 8-10 kilo väiksema kehakaaluga ja suutsin need 5×5 ära teha, nüüd enam mitte.
Ikka ootan arvamusi ja teie teadmisi .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused