Sadist2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sadist2
Membersinu kasv oleneb ema kasvust.
mida pikem ema seda suurema tõenäosusega oled ka sina pikem.
aga muidugi keskkonna mõju on ka suur.
keegi on siin juba öelnud, et selgroole ei tohiks väga suurt koormust anda ja parem oleks selgrooga iga päev pikendada ning selleks on parim võimalus hüppamine, rippumine jne.
Sadist2
MemberEks kaks favoriiti on ja jäävad : itaalia ja prantsusmaa.
Aga muidu olen ka saksamaa, hollandi ja väiksemate “noobide” poolt (et ka nemad kunagi võidaks)
Sadist2
Memberraigo 300 ebaõnnestus
Sadist2
Memberkui palju kaalu ja pikkust ?
mida sa tavaliselt sööd ja jood ?
vahest valutab alaselg ilma põhjuseta, mul on sellist ka juhtunud
Sadist2
MemberPõhimõtteliselt rinnalevõtt on veel natuke keeruline, kuna see nõuab head tehnikat.
Las alguses harjub treenimisega, kuu või kahe pärast võib tehniliselt raskemaid harjutusi võtta.
Aga kükkida võiks juba kohe alguses, see on parim mida sa enda jaoks teha saad.
Sadist2
Memberalaselja kohta võin öelda niipalju, et tõesti, kõhulihaste ülearendamine seljalihaste suhtes või vastupidi võib selliseid probleeme tekitada.
ütle kus sul täpsemalt valutab
Sadist2
Memberjooks eesmärgil arendada jalgade vastupidavust on mõttetu.
kuigi säärt võtab mõnusalt läbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga mis puutub rattasõitu, siis tõesti on mul võhma selleks olemas, aga jalad ei suuda kaua vändata viimastel käikudel.
küki ja tõmbe võimalust hetkel pole (v.a kodus on kuni 25kg hantlid + kuni 60kg kang)
väljaasted hantlitega peaks olema hea võimalus treenida.
Sadist2
Membernojah, protokolli järgi polnud midagi huvitavat, eriti kurvastasid oma tulemustega tüübid, kes käisid õpilaste rammumehel osalemas .
Sadist2
MemberKas peale mänge tuleb ka protokoll ?
Sadist2
MemberKurat, mis teil viga on, eestikeeles aru ei saa või ?!
MA JU ÜTLESIN VÄLJA ARVATUD KODUJUUST JA KOHUPIIM, ISE PÕLISED EESTLASED
Sadist2
MemberKas Sina soovitad süsivesikuterikast ja valgu/rasvavaest dieeti?ma arvan et vastupidi, sest ma ytlesin et s88gu v2hem sysivesikuid (riis, tatar jne)
aga mis puutub piimatooteid ja liha, siis need on sageli liiga kaloririkkad, arvestades selle toidu suurust
Sadist2
MemberIse olen seisukohal, et dieedi ajal ei ole m6istlik syya piimatooteid (va v2herasvane kodujuust + kohupiim) ja liha .
K6ige parem oleks iga einega syya natuke sysivesikuid (riis, tatar jne), juurvilju/puuvilju ja kindlasti kala.
Ja 2ra unusta vett, seda tuleb kindlasti juua natuke rohkem kui tavaliselt.
Ja kindlasti v6iksid lisaks kergej6ustikule natuke ka j6utrenni teha + yle 0,5h jooksud, rattas6idud, ujumised .
Sadist2
MemberEi vasta. Kui jood rohkem kui vajadus, saad tulemuseks:1. Neerude ülekoormuse
2. Võimalik mineraalainete puudus
3. Ajuturse, enne seda peavalud.
Tahaks teada, millest sellised järeldused ?
Sadist2
Membernoh kui eksamitest oli juttu, siis äkki räägite ka oma karjäärist (kas oli õige valik) ?
Sadist2
MemberSee võib oleneda ka aastast millal sa kandideerid sest minu mäletamist järgi sõltus see sellest mis tulemused olid ülejäänutel kes samale alale kandideerisid ning just selle pärast olingi mina pingereas RE kohtade hulgas esimene väljajääja.Majanduse magistri või doktorikraadi teed sa tavaliselt juba mingis kitsamas valdkonnas, mitte üldises “majanduse” valdkonnas ning sellest tulenevalt avanevad ka karjäärivõimalused. Näiteks kui teed oma magistri/doktori rahanduses, siis lähed panka tööle, kui teed turunduses siis reklaamifirmasse jne.
Mina olen aga jõudnud sellisele järeldusele et majanduses on kõige mõttekam bakalaureuse järgne kraad MBA, mitte tavaline magister. Doktorikraad on muigudi omatte maailm, ei hakka seda puudutamagi ning see veel nõuab tohutut ajalist investeeringut.
mis see MBA on ja mis võimalused sellega on ?
miks see on parem ?
AutorPostitused