Skip to main content

Sadist2

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 192 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: KOLMAS MAAILMASÕDA? #285332
    Sadist2
    Member

aitäh TANK-ile, väga huvitavad tõendid

in reply to: KOLMAS MAAILMASÕDA? #285022
    Sadist2
    Member

tegelikult siin pole midagi imestada, sõda on juba ammu vaja (mina seda ei soovi, kuid olud suruvad peale)

kui nüüd vaadata ajalukku, siis sõjad on olnud tavaline nähtus inimeste elus, kuid võrreldes toonaseid relvi ja tehnikaid tänapäevaste omadega…

mina olen senimaani aru saanud, et tegelikult pole ühelgi tuumariigil (v.a Põhja-Korea, kes on ikka väga pühendunud tuumatehnika arendamisele ja kes on oma hoiakutelt agressiivne) põhjust tuumarelva kasutada – tuumarelv on poliitiline vahend, keegi ei kasuta seda ja keegi ei loobu sellest, sest see tähendaks neile võimu kaotamist.

USA on minujaoks üldse mingi müstika, nad muudkui punuvad intriige ja räägivad teistega “nurgas”, igaühele ajavad nad teist juttu ja lõpus kõik lähevad omavahel sõdima ning peavad USA-d oma liitlaseks, kuigi USA asjas ei hakka osalema, vaid saab konfliktidest omale võimu ja raha tasku.

ühesõnaga, ennustajad on ühed tujurikkujad, seda olen ma juba aru saanud – puhuvad lolli juttu ja ajavad inimestele paanikat peale

in reply to: Natuke haridusest #179175
    Sadist2
    Member

aga kas välismaal on ka RE süsteem või mitte?

kui suured õppemaksud võiksid seal olla?

in reply to: Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll #279835
    Sadist2
    Member

muidugi täiesti mõttetu postitus, aga tahan lihtsalt öelda, et see nääklemine ja ennast mingiks profiks pidamine on juba liiga kaugele läinud

see mis puutub uuringutesse, siis neid on alalõpmata palju ja millegi pärast räägib iga uuring teineteisele vastu, ühist otsust tavaliselt ei suudetagi leida

minu arvamus on see, et las inimene teeb nagu ta tahab, muidugi on vaja hoiatada, aga oma arvamust pole vaja teisele pealesuruda

on inimesi (ka mina), kes teeb kükki veel hullema (standartse) tehnikaga, aga sellepärast hukkamõistmine ei ole viisaka inimese komme

in reply to: MAAILMAREKORD! #279296
    Sadist2
    Member

Tõelised loomad.

Tegelikult oli seda asja ka natuke lust vaadata, mingisugused roomajad <_<“>

in reply to: Motivatsioon #279295
    Sadist2
    Member

Olen aru saanud,et kui väljaspool trenni on olemine selline lõtv ja vedelen palju siis muutun trennis ka pehmeks. Otsin vabandusi miks eelistada antud hetkel lihtsamat harjutust raskemale.

Tahtejõuga olen loomulikult selle alla surunud ja vastupidiselt veel agaramalt treeninud <_<“>

Teine probleem on tihti see,et seatakse ulmelisi eesmärke ning neid saavutamatta tekib masendus ja käega löömise tunne.

Sõbrad ja tuttavad võivad ju väita,et oi kui tubli sa oled aga sel hetkel sellest enam ei piisa.

Olen ise täpselt samuti mõelnud ning ei oskagi öelda kuidas sellest üle sain.Hakkasin vast rohkem endale sisendama ,et isiklik teekond ja areng on palju olulisem kui pidev võrdlus teistega.

Väga õige!

Mul ongi nii olnud, et tahan saada kiire ajaga suureks/tugevaks, aga füsioloogiliselt pole see lihtsalt võimalik.

Tegelikult see laisklemise värk on täiesti õige, ma arvan et moti puudus on tingitud ka sellest, et ei viitsi midagi teha.

Selleks ongi ainuke abivahend hakata ennast vaimselt treenima, s.t hakata ennast sundima tegema asju, muidu võibki jääda vaimselt nõrgukeseks.

Eks ma siis üritan.

Tegelikult on juba väga hea motivaator see, kui sa näed, et hakkad nõrgemaks/väiksemaks jääma ja sa lihtsalt ei saa endale seda lubada.

in reply to: adrenaliin #277887
    Sadist2
    Member

whoa, lausa terve entsüklopeedia igasuguseid tarkusi

in reply to: Surumise kava postitus- #277886
    Sadist2
    Member

Vene kava on karmidele tegelastele

Sai selle aasta veebruaris seda proovitud, ei möödunudki 2 nädalat, kui ma olin haige (minu viga siiski)

Aga mis trenni kohta, siis see kava on väga raske, eriti kükis, sest lihtsalt ei jõua mõne nädala pärast, aga arvan, et kui toitumine on väga korralikult paigas, siis ei tohiks väga räme olla

Mäletan neid raskeid kükipäevi, koguaeg olid ebakindel, kas jõuad ühe korduse rohkem, kui eelmine nädal

in reply to: adrenaliin #277633
    Sadist2
    Member

Ma mõtlen üleüldse seda, et kuidas saada paremini toime olukordades, kus tunned ärevust või hirmu.

in reply to: Alex Raus “Ringvaates” täna kell 19.00 #275847
    Sadist2
    Member

Minuarust saatel polnud mingit mõtet!

Aga alex on väga tubli, hoian talle pöialt

in reply to: Kakao #274512
    Sadist2
    Member

Nagu üks tarkusetera ütleb: “ravi samasugust samasugusega” (sõnastus pole kõige parem)

Sellepärast ma arvangi, et taimsest valgust pole normaalset kasu (vähemalt lihaste kasvatamiseks)

in reply to: Kodujõusaal #274511
    Sadist2
    Member

No ma poleks nii öelnud, kui poleks endal kogemusi üksi treenimises.

Võibolla on asi minu inventaris, mis on üsna vähene ja et baasharjutusi teha ei saa (kui siis ainult väikeste raskustega)

Ise arvan, et jõusaalis on juba selline atmosfäär, laseks kasvõi mitu tundi jutti.

Kodus selline lugu, et trenni alustamisega on tihtipeale probleeme ja kuidagi “igav” on üksi teha paar tundi. (ma ei ütle, et jõusaalis käisin lihtsalt juttu ajamas)

Kodus olen nüüd juba aasta treeninud, esialgu oli motivatsioon väga kõrge ja juba paari kuu pärast muutus asi tüütuks rutiiniks, aga jõusaalis pole mul mitte kunagi motivatsioonist puudust olnud.

Aga sellegipoolest soovin teemaalgatajale edu

in reply to: Kodujõusaal #274387
    Sadist2
    Member

ära tee omale kodus jõusaali, motivatsioon trenni teha kaob üsna kiirelt.

ainuke võimalus oleks kellegiga koos treenida

in reply to: IFBB PRO ALINA POPA #274181
    Sadist2
    Member

väga võimas!

in reply to: Dokumentaal kulturismist: “I want to look like that guy” #274180
    Sadist2
    Member

huvitav film, saab kohe aimu, kui raske on kogu see dieeditamine, eriti veel võistlejatele…

aga see mees ütles üsna huvitava asja, nimelt milleks peab nii palju vaeva nägema mitme poosi tegemiseks laval?

miks peab organismi viima äärmuseni?

see ongi arvatavasti kogu profispordi mõtte: võidab see, kes peab kõige rohkem vastu

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 192 total)