Sadist2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sadist2
MemberMillle jaoks harjutad?Kui teed vormi, kus ei lähe alla kükki on tegemist nö “power” versioonidega nendest harjutustest. Aga selline vahepealne variant on mõttetu.
mille jaoks ?
mulle meeldivad need harjutused .
Sadist2
Member4korda x 5 seeriat
max 10 tükki
kaal 85kg
Sadist2
Membermuide kõik teooriad maailmas on ebaselged .
ka see, et igat kalorit tuleb lugeda ja et kui su kalorivajadus on päevas umbes 3000kcal ja nt läheb üle 1 kcal siis sa alla ei võta .
tee trenni, söö lihtsalt natuke vähem kui praegust jne.
muide kehakaal on kõigest keha külgetõmbejõud maal, mida suurem kaal seda rohkem on su külgetõmbejõud maa suhtes .
usun et tähtsam on väljanägemine, kuid mitte see kui palju sa kaalud…
Sadist2
MemberSellist rohtu aga, mis korvpalluri kehast antud iidoli keha vormiks, ei ole aga kahjuks olemas…
Hmm, paneb kahtlema
Kas sa oled tõsiasjaga arvestanud, et kõik korvpallurid pole pikad ?
Mul sõber tegeleb korvpalliga juba ´3 aastat aga ta pole üldse pikk, kuid mängib sellegi poolest päris heal tasemel .
Ja sa tahad öelda et korvpalluritel pole üldse võimalust head liha kasvtada ? Eksid .
Mis oleks minu ideaalkeha (või no vähemalt)
http://www.ugo.com/sports/best-wwe-wrestle…he-big-show.jpg
Kuid see oleks juba õnnistus (vasakul)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist2
MemberMinu järeldus sellele oleks:
Kui pole unerezhiim paigas, siis ei maga inimene välja .
Sellele aitavad kaasa stress + kataboolne seisund .
Kuna magades inimene taastub igas mõttes (nii füüsiliselt, vaimselt jne) + magamise ajal toimuvad organismis paljud muudatused ja protsessid, siis magamatus häirib neid ülimalt huvitavaid protsesse .
Kuna liigeste tervises mängib olulist osa ainevahetus ja ainevahetus sõltub magamisest ning teistest faktoritest, siis arvan ma, et selles jamas on süüdi nii magamatus, intensiivsed treeningud (jõutõstmine), stress kui ka muud faktorid, mida ma ei hakka praegust lahti kirjutama .
Selline oleks minu pilk asjale
Sadist2
MemberTuunivad olemasolevaid lihaseid äkki…Tuunivad ?
Sadist2
Membernii et pole mõtet kaalu langetada ?
Sadist2
Membermina kasutaksin kava vahetamise asemel raskuste tõstmist .
sunni oma keha suuremaid raskusi tõstma ja jäta need lisandid sinnapaika .
söö korralikult ja ära vahi peeglit iga päev, see pigem võtab motivatsiooni maha kui tõstab .
Sadist2
Memberigasugune lisakoormus teeb ainult tugevamaks, kuid selle lisaga tuleb olla mõistlik
mida rohkem veedad aega värskes õhus, seda parem su tervisele
Sadist2
MemberKa samas perekonnas võivad geenid jaotuda erinevalt
Sadist2
Membermis mul üle jääb öelda – “harjutamine teeb meistriks”
jätka oma trennidega, tee kindlasti lõuatõmbeid .
P.S ühest asjast ma aru siiski ei saa .
nimelt milleks peab tunnetama kuidas sul selg töötab ?
kunagi tegin ma tunnetusega ja selg vaevu kasvas, aga kui ma selle pikalt saatsin ja hakkasin raskust lisama, siis alles hakkasin märkama et selg kasvab paremini .
isegi teaduslikult asja võttes peaks see fakt tõele vastama, et suuremate raskustega progreseerudes peab selg kasvama, sest vahet pole, kas sa tunned lihase tööd või mitte, see töötab sul ikkagi
lihtsalt väiksemate raskustega vaevu liikudes on progressioon aeglasem .
see on minu arvamus selja treenimise kohta .
Sadist2
Memberega igaühel selg ei kasva .
võimalik, et sul pole geneetiliselt vedanud oma seljaga või treenid sa oma selga valesti .
Sadist2
Membermaybe südame ja veresoonkonna haiguste tekke, hüpertoonia .
soola soovitan peaaegu üldse mitte süüa .
Sadist2
Membermul igastahes ragisemine enamvähem kadus, kui ma hakkasin tegema paremat soojendust ja pikemaid venitusi enne ning peale trenni .
teile teadmiseks et liigeste krigisemises on süüdi halb ainevahetus .
Sadist2
MemberSa mõtled äkki triitsepsi keskmist pead, see mis küünarnukile kõige lähemal?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga võimalik et see ongi see lihas .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei tea, prantsuse surumise ajal oleks tunne nagu lõhuks kõõluseid küünarnuki lähedal .
võibolla on asi selles, et lasen liiga sügavale .
AutorPostitused