Sadist2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sadist2
MemberNo 200 ei ole see tulemus, mille saavutamiseks mingit ebainimlikku andekust on vaja. Ma olen kindel, et 200 on saavutatav igaühe jaoks, kes järjekindlalt, õigesti ja piisavalt kaua trenni teeb.ega ma ainult surumisest räägi, mulle näiteks on see teisejärguline, rohkem olen kontsentreerunud kükile ja tõmbele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>andekust on ikka vaja, kasvõi seda kannatust oodata häid tulemusi
Sadist2
MemberSee pole küll väga suur tulemus nüüd. 18aastaselt 120kg tõmmata, Sagor tõmbas 18selt vähemalt 320kg. Natuke mõtlemisainet
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sagoril on annet ja tal on kindlasti rohkem staazhi, aga ikkagi, kohati panevad need saarlased mind imestama, kuidas nad küll nii tugevad on .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist2
MemberMina küll mingit kreatiini ei tarbi. Väga häid tulemusi veel ei ole saanud, aga 200 kiloni surumises olen trennis varustusega jõudnud. Toidulisanditest kasutan praegu ainult valku (3x nädalas). Aeg-ajalt olen aminohappeid lisanud ja enne võistlust olen mõnikord beta-alaniini kasutanud. Aga üldiselt kasvavad jõunäitajad ka ilma eriliste toidulisanditeta.seda on küll tore kuulda, et sa ilma lisanditeta treenid, sest sul on päris head tulemused tegelikult .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga muidugi on vaja kõige selle juures andekust, ega iga mees ei suuda häid tulemusi saavutada .
Sadist2
Member171cm , 85kg , 15 a
kurat tahaks pikkust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist2
MemberJalapressi jutu alla tahaks öelda et kui see on juba selline kahe otsaga asi, siis milleks üldse seda kasutada
niikuinii sellest erilist kasu pole, aga tervisega võid riskeerida küll
mina isiklikult pole juba kaua aega kasutanud
Ise tahaks esitada mõningaid küsimusi
Kas on mõtet varieerida sidemetega ja sidemeteta trenni ?
Näiteks üks nädal kükkid sidemetega teine ilma
Kas Good Morningute ja rumeenia tõmmete tegemisel on vaja sidemeid kasutada ?
Sest ise tunnen, et rumeenia tõmmete ajal ma nagu lõhun oma põlvi
Sadist2
MemberMina sooviksin, et lumi ära sulaks, sest ma ei armasta külma ja lund ma ei seedi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas kellele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma jumaldan lund ja külma ja ausõna ma tahaks et kunagi oleks -30 või -35
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõuludeks sooviksin muidugi hästi süüa, aga uuel aastal sooviksin et tulemused saalis paraneksid, et kaaluks kunagi oma sajaka ära(ebatõenäoline, kuna see oleks väga suur ülekaal pikkuse suhet arvestades
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja et lõpuks et meie perel oleks kõik hästi .Sadist2
Memberkak takoe vozmozhno ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>takoi silnij chelovek umer tak rano
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>budem pomnitj
Sadist2
MemberOi issand… sa ikka tead et WWE või misiganes asi on näitlemine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?vahet pole näitlemine või mitte, teema on üldse suurtest inimestest .
Sadist2
MemberKes profiwrestlingut vähe vaatab, see teab et seal on ikka tõsised elukad .
Vaadake youtubes matche selliste nimede all: big show, batista, john cena, triple H jne.
Sadist2
Memberkommentaare ?
Sadist2
MemberÕhu hapnikusisaldus (21%) on elutegevuseks optimaalseim. Kui see väheneb 9%-ni, siis tekivad eluohtlikud seisundid. Kuid ka suurem hapnikusisaldus on ohtlik.Hingamiseks on puhas hapnik liiga intensiivne oksüdeerija ja seetõttu mürgine.
Kui terve inimene hingab 15 minutit puhast hapnikku, tunneb ta peapööritust ja võib hakata oksendama. Kauemaaegsel puhta hapniku sissehingamisel tekivad bronhiit ja nägemishäired.
Keegi ei rääkinudki puhtast hapnikust .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt rakkudele on see vajalik, sest lämmastik mis tuleb organismi, väljub samas koguses ka väljahingamisel .
Sadist2
Memberise olen märganud, et kui ma kunagi 1h metsas jalutasin igapäev, oli mul rohkem jõudu, laiskus praktiliselt puudus ja lihased tundusid suurematena .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soovitan soojalt jalutada rohkem, ega inimene evolutsiooni käigus pole kunagi olnud seesmiste ruumide armastaja, kuid paraku peaks ütlema, et hetkel toimub taandareng, inimene muutub mingisuguses mõttes nõrgemaks/laisemaks .
kui nüüd teoreetiliselt rääkida, kas jalutamine on lihaste kasvuks vajalik, siis ütleks ma järgmiselt:
1) Hingamine on eluvajalik
2)Rakkude tegevuseks on hingamine elutähtis (hapniku saamine nagu me kõik teame)
3)Inimene on erinevate rakkude kompleks
Järelikult kui me ei hinga – me ei ela
Edasi:
1)Rohkem hapniku – rohkem rakkude elutegevust – rohkem energiat
2)Ainevahetus ja kõik protsessid on seotud rakkude elutegevusega
Järelikult mida rohkem hapnikku me saame, seda paremini ja kiiremini meie sees protsessid toimuvad .
Ka lihaste kasvatamine on protsess, milles mängivad erinevad tegurid .
Usun, et igaüks järeldab siit järgmist: Rohkem hapnikku, parem organismi elutegevus. (alla kuuluvad ka lihased) /MOTT/
Sadist2
MemberKas siis oleks mõtekas praegust ainult tõugata ja natuke rebimist harjutada ?
Mis võiksid olla need harjutused, mis aitaksid paremini rebida ?