Sadist
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sadist
Memberkrt, n2eb v2lja nagu uue p6lvkonna l6hkekeaha C4 .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2009 at 9:44 e.l. in reply to: küsimus Otile ja ja kes vähegi oskab veel midagi öelda #205476Sadist
MemberKuidas kellegil, enamus valgurikkad toiduained on siiski päris soodsa hinnaga nt: kohupiim,muna,kalakonservid,odavamad fileed jne. Kui ikka tahtmist on, siis saab kuidagi ikka hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>toiduga erilisi probleeme pole, kyll aga trenni eest maksmine l2heb juba p2ris kalliks .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>v6ibolla nagu tank soovitas, l2hen TTY j6usaali, panen ennast v6istlejana kirja ja hakkan tasuta treenima .
kui on vale, muutke .
Sadist
MemberTagasi uudise / artikli juurdeSportshack Pärnu Rannabiitseps 2009
4. juulil on Pärnu rannas viibijatel ainulaadne võimalus oma biitsepseid teistega võrrelda. Nimelt juba kolmandat aastat järjest korraldab Spordiklubi Tervisex® Pärnu rannas meeleoluka ürituse nimega Sportshack Pärnu Rannabiitseps 2009.
Sportshack Pärnu Rannabiitseps 2009 korraldaja spordiklubi Tervisex® tegevjuht Raivo Piiberi sõnul seisneb ürituse idee tervete ja sportlike eluviiside popageerimises ning ühtlasi annab üritus võimaluse end proovile panna ka inimestel, kes end sportlikuks ei pea.
Jõukatsumisest saavad osa võtta kõ…
kahju et ei ela p2rnus, tahaks kyll proovida .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2009 at 9:16 e.l. in reply to: küsimus Otile ja ja kes vähegi oskab veel midagi öelda #205471Sadist
Memberhetkel selles kriisis on kyll raske toituda ja treenida .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist
Memberega jah taastuda on vaja .
ma ei tea kas nyyd on m6tet neid valgupulbreid v6tta, kui taastuda saab ka magades ja lihaseid masseerides .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub v6imatut, ma m6tlesin selle all et on t2iesti v6imalik valku saada ka tavatoidust .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2009 at 8:49 e.l. in reply to: küsimus Otile ja ja kes vähegi oskab veel midagi öelda #205468Sadist
Memberkui tahad laiemaks siis ei pea ilmtingimisi 6lgu treenima .
selle saladuseks on ymarlihaste ja lailihaste pidev shokeerimine .
kui oled algaja, siis pole m6ttet hakata eriti tegema, sest igal treeningul tuleb lailihast tunnetada, muidu kasu on MINIMAALNE .
ei ytleks et mul see tunnetus oleks iga treening, aga v2hemalt yritan .
see tunnetamine tuleb hiljem, kui k6vasti yritad .
vahest kui teen lailihast, siis langen “ekstaasi”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ma ei peagi tunnetama lailihast, mul l2heb k6ik automaatselt, tunnen ainult seljaga t6mbamist .selliseid treeninguid v6iks rohkem olla .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ega 6lgu ei tohiks unustada, need annavad eest ja tagant seljale v6imsama mulje .
Sadist
MemberIsegi proteiini pole pulbrinäol võtnud ? Pilti paluks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma usun et see pole v6imatu .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist
MemberAlla 50cm jämedust biitsepsit ma ei loegi biitsepsiks- kuid see on ju ainult minu arvamus.kuskil jokeri artiklis oli et janar kasutas/kasutab ka natuke .
PETTUMUS oli see artikkel .
Sadist
MemberUsun ,et võin nii ikka väita kuna vahepeal kadus mr olympia võistlus meedia huviorbiidist ,populaarsuse saavutas ta uuesti ,kui lavale astusid uued suure massiga kulturistid : Coleman ,Cutler,Ruhl.Kui sulle meeldib 35 cm biitsepsit vahtida mine Lasnamäele või Maardu järve äärde seal selliseid kõik kohad täis-joovad balloonist õlut ning naudivad särgita päikest.kuule siis ma v6iksin juba ammu kulturist olla kui 35 cm .
ma usun et kui k6vasti pingutada on v6imalik ka pool meetrit ilma 2ra teha .
v6iks kysida otilt, palju tal see ymberm66t on .
ja siis v6iks v2idetavalt 200 kg sumo juba kh laval olla…
Sadist
Membermul suva, ma joon alati s88gi k6rvale .
Sadist
Memberbonsuna, karta pole midagi .
ained ongi leiutatud nende poolt, kes ise on nn. “enesehaletsejad” ja ei viitsi k6vasti vaeva n2ha .
t2nap2eval on k6ik nii ruttakad ei j6ua oodata esimese sixpackini v2lja, kohe ime dieedid ja 2 tundi k6hulihaseid p2evas, toitumine on neil kah p***** .
Sadist
Memberigal juhul, mees on suur ja v6imas olnud .
nendel kellel puudub usk endasse, need ei tee trenniski t88d, aga need kellel on omad eesm2rgid, l2hevad l2bi tule ja vee .
neid enesehaletsejaid on kyll kahju .
Sadist
Membersteroidid on k6ige hullem, mis kulturismis juhtuda v6is..
ma ei tea millised n2eksid v2lja cutler, ronnie ja veel m6ned tegijad naturaalsetena .
usun et u. 2 korda v2iksemad .
Sadist
Membersee mees on ajaluguja siiski kas ta on ka “puhas” ?
Sadist
Membersee mees on ajalugu
-
AutorPostitused