Sadist
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sadist
MemberHeadhunterz – d-tuned
Sadist
Member2kki suhtleks v2he kultuursemalt ?
ei taha kuulata roppust /
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist
Memberv6ta rahulikult, v6ta yks n2dal puhkust saalist .
proovi oma aega planeerida, tee saalis trenni k6igest max 2h .
kordused 8-10-ni, v6iksid hetkel proovida 4-6 .
s88 rohkem .
Sadist
MemberEi jõudnud sulle ilmselgelt kohale.vast jah, 2kki seletad lahti .
MemberLihtne…JOGURT…ma ise ka m6tisklesin, et jogurt, banaan, kohupiim on v2ga head peale trenni .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ait2h, ma sain oma kysimusele vastused .
Sadist
MemberPostiljonid on kiiremad kui tavainimesed, aga kiirkäijate käest saavad pika puuga ära. Ei tea miks?postituse m6tte ?
Sadist
Memberjah, t6esti nad suhtuvad nendesse (nagu k6ik tavainimesed) kui steroididesse .
vaielda on m6ttetu .
aga vastus mu kysimusele ?
Sadist
Membernoh eks ikka alguseks lailihas, s.t l6uat6mbed nr 1 siis k6ik t6mbed plokil, siis ettekallutatult lailihase t6mbed, hiljem s6udmised kangiga seljale, siis panen trapetsile ja l6petan 6lgadega .
smithil ma ei tee, meeldib tavaline kang, aga kunagi varem tegin neid ka smithi masinal .
jah see surumine kangiga yles seistes/istudes on kyll v2sitav, aga varem tegin seda, sest m6tlesin et see treenib kogu ylaselga .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nyyd tean et see on deltalihastele suunatud .
aga muidu nagu mu eesm2rk on saada massiivne ja lai selg (yleyldse p6hiline treeningute eesm2rk)
teisej2rgulised on jalad, siis rind, ja siis alles k2ed .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei jahi sixpacki v6i nii, p6hiline on saada massiivne kehaehitus .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis puutub mu treeninguid siis ma ei mahuks 1h tundi mitte kuidagi 2ra, isegi kui ma v2ga tahaks .
t6en2oliselt tuleb k2rpida seeriate arvu, ja puhkepauside aega, et saada kiiremini tehtud .
maksimaalne mis ma m6tlesin oleks 2,5h .
Sadist
Membersuvi on vastik kriisi p2rast .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ma olen r66mus, kuu aega ilma saalita, ja homme juba taas tagasi !
Membertundub et spetsialistidgi ei oska midagi 8elda..
Sadist
Membertegelt pole paha .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga et saada laiemaks on vaja treenida lailihaseid ja ymarlihaseid ning ka 6lgu .
kui laiem oleks, siis v6iks 8elda et sa oleksid kindlasti midagi saavutanud, aga see on minu arvamus .
isiklikult mina teen selga 2x n2dalas ja yldine eesm2rk oleks saada v2ga laiaks .
Sadist
MemberMa ei treeni massi juba pikemat aega. Kordused on 5…8 vahemikus. Praegu on üldsuundumus ainult venivuse ning üldise liikuvuse ja koordinatsiooni arendamine. Üritan enda lõbuks inim-lipu nimelist harjutust ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, vahepeal oli eesmärgiks ühe käega lõuatõmbe ära tegemine. Kui rääkida suutlikusest, siis lamades surumise rekord on mul 150kg. Üle 130 surun sõltumata vormist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Jõutõmmet proovisin miski aasta tagasi oli 195kg (ei treeni seda absoluutselt). Kükke ei ole maksimumi proovinud, kuid 145 on suurim raskus mida olen proovinud, 10 x 125kg on n.ö isklik rekord. Kükkin 110kg põhjani küki 7..8 korda ära. Kunagi tõmbasin endal selja ära, seepärast vältisin pikemat aega alakeha koormamist. Mõned aastad tagasi sain alles teada, et kui puusad, hüppeliigesed ja selg venivad piisavalt ning selgroo süvalihased on heas vormis, siis ei ole ära tõmmatud selg probleemiks.noh kui sul on sellised n2itajad siis pole hullu .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>m6ned arendavad massi, m6ned j6udu .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ise m6tlesin et kui ma saan j2tkata j6usaaliga siis kunagi hiljem hakkan j6ut6stmisega tegelema .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2009 at 6:29 p.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #205565Sadist
Membertundub et v6is pingutada kasv6i 3 koha p2rast .
Membersa oled t6esti.. v2ga k6hn .
kosta ei ole t6esti midagi, aga kui sa alustasid endomorfina siis on p2ris normaalne tulemus, kuigi 8 aastat.. liiga palju sellise vormi jaoks .
ma ise olen juba syndinud midagi atleeditaolist ja massi tuleb mul t6esti kiiresti ja palju .
ma olen suht sama vormi mis sina kuigi olen k2inud pool aastat, ja kuu aega pole saanud treenida .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kaalun ma ka 80 kilo ringis..
Sadist
Membera krt, peab saama ikkagi seda 6iglust .
pakun v2lja et k6ik eesti kulturismieliidid l2hevad t2na selle ajakirjanikuga r22kima, ja ikka t6esti mehe moodi .
jh, kahju on sellest ajakirjanikust ja tema tulevikust..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused