Sadist
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sadist
MemberIvoP, mis su kaal siis on ?
Sadist
Memberkui v2ga viitsiks ehk 2 tuleks .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist
MemberkUradi suured raskused .
tugevad mehed olete, edu teile .
HoP on hea, mul ka yks s2rk olemas .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kirp miks sa ennast l6ikusid ?
Membermul samasugune jama, ainult on mul see pysiv ja tunduvalt v2iksem .
Sadist
MemberV6iks isegi eraldi teema teha Tegijad @ Fittest .
MemberK6htu ei viitsi treenida, ja samuti yhel biitsamasinal ei taha ma teha .
Sadist
Membersupplement peaks nagu jah mingi vahend olema t6en2oliselt .
ise s88n tugeva eine 1 h enne trenni ja normaalselt saab tehtud .
Sadist
Membermis te vingute ?
ei ole midagi kahtlane, kohe kui inimene treenib ja pingutab k6vasti aastaid ja saavutab head vormi, siis kohe hakatakse teda kahtlaseks pidama .
minu arust on tal hea vorm ja k6ik tundub enam v2hem proportsioonides .
Sadist
MemberKalmusel on ettevalmistus enne tema terminaatorlikku etteastet .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>IvoP-il on v2ga hea selg, ma pole sellest varem teadlik olnud, nyyd oled sa minu eeskuju .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 20, 2009 at 6:04 e.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #208137Sadist
Memberkrt, natuke j2i puudu .
Sadist
MemberJah eks ma olen teadlik .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb proovida konstrueerida oma plokk, siis saaks oma selja p2ris korralikult l2bi .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2009 at 2:00 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207896Sadist
MemberOtt 5 koht
Natalja 4 koht
Pakkusin uuesti, lugege seda arvamust!
juuli 18, 2009 at 1:58 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207895Sadist
Memberloodameott 2 koht
natalia 4 koht
juuli 18, 2009 at 1:56 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207894Sadist
Memberott 5 kohtnatalia 4 koht
Sadist
MemberNo ega varieerida nagu eriti mul ei 6nnestu .
L6uat6mbed on, ja j22vad peamiseks harjutuseks, varieerida v6ib haardelaiust ja haaret .
Siis v6iks muidugi teha t6mbeid, ja varieerida saaks n2iteks pulloveriga jne.
T2hendab olen m6elnud teha kodus oma plokki n8. aga sellega l2heb veel natuke m6tlemist .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>p6him6tteliselt m6tlesin et ostan endale konksud, kettid ja kettad ja siis t6mbaks yle oma l6uat6mbe kangi need kettid, siis riputaks keti otsa konksu, mis k2ib lahti-kinni, ja konksu otsa v6iks riputada n2iteks k2sikuid v6i ilma konksuta kettaid ,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ainuke probleem on nyyd mugavus kysimus, ma ei taha et t6mbamine oleks raske v6i l6uat6mbe kang kuluks, selle peale tulebki nyyd m6elda .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V6iks samuti soetada kolmnurga ja palgi endale, ning asi l2heb selle plokiga .
Idee on hea aga realiseerimine raske…
Yldiselt oma taibukusega saaks ma varieerida igat moodi .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused