Sadist
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sadist
Membervahest on kyll n6me kui keegi sind k2sutab .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist
Memberkahjuks 3-ndat k2sku elab ysna katastroofiliselt yle .
MemberKes siis endast suuremaid tülitab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juhtub ju k6ike .
MemberTere!Kas keegi oskab öelda, kus saaks Tartus meestele mõeldud aeroobikatrennist osa võtta? Olen kuulnud, et see hea treening. Või tehaksegi seda naistega koos?
Siim
tartu arctic, tartu fittest need p6hilised mis ma tean .
Sadist
Memberoijh, mind pole siiamaani ykski tyyp tylitanud, k6ik n2ivad s6bralikud, kyll aga on m6ned tyybid kes ise midagi teha ei oska (minuvanused) ja muudkui sosistavad yksteisele k6rva et n2e kui suur see tyyp seal on (mina siis) .
Ja vahivad terve see aeg mida ma teen ja muudkui sosistavad, teate see v6ib ikka n2rvi ajada .
Ise veel muigavad kahtlaselt .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vahet pole, k6va mees ei nuta .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealegi m6tlesin et kui nad j2tkavad seda kahtlust, kysin nende k2est et kas te olete mingid haiged v2, v6i on teil vale seksuaalne orientatsioon ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga noh, m6ned tyybid on seal kyll veel pubekast v2ljumata ise yle 20, ja k2ituvad nii ylbelt, kuigi mind nad ei tylita 6nneks .
MemberEi hoia küll mingeid kette ja sõrmuseid trenni ajal, kuna jõusaal ei ole poosetamise koht ja teiseks see segab trenni.Ja ei saa aru ka nendes toladest kes treenivad ainult ülakeha ja jalad all piitspeenikesed.
jah vahest on n2ha inimesi kellel on keha proportsioonidest v2ljas .
Ylakeha suur ja jalad nagu 2 tikku .
Sadist
MemberT6esti m6ned vennad on nagu suht ylbed .
Sadist
MemberAjateenistuses olles jõusaalis trenni tehes tulid sibulapoisid ka enda arvates trenni tegema, üks pani oma telefonist mingi möla mängima, umbes viiekesi nad seal olid, tund aega ropendasid ja mölisesid, lõpuks surusid paar korda rinnalt ja läksid minema.Alles hiljuti Tallinna ülikooli jõusaalis tegin jõutõmmet kui üks tüüp jalutas saali sisse ja otsejoones minu juurde ja küsis, kas ma olen lõpetanud. Vastasin, et ei veel. 5 minuti pärast tuli uuesti mu juurde sama küsima, ütlesin jälle, et veel mitte. Kui lõpetasin ja plokki tõmbama läksin, asus tegelane jõutõmmet tegema, umbes 2-3 kordust tegi ja tuli minu juurde, et kas ma hakkan lõpetama. Ütlesin, et ei hakka midagi lõpetama. Kui ükskord plokitõmbed lõpetasin ja biitsepsit tegema hakkasin W-kangiga, tuli see sama tüüp JÄLLE mu juurde oma küsimusega, närv viskas üle ja ütlesin vihaselt, et T**A, HAIGE OLED VÕI? Õnneks ta solvus ja läks minema.
Sadist
Memberchakrad*
Sadist
Membernojah, ta pole isegi mehe moodi see “trikimees”
Sadist
MemberFeik raskused, plastikust. Ka siit foorumit läbi käinud…kuule ma m6tlesin kah et see yks ketas on mingi 5 kg .
Sadist
MemberMuide olen n2inud meest kes tuleb saali 15 minutiks, l2heb kohe smith trenazoori juurde paneb sinna otsa 100-130 kilo teeb 4 kykki ja nii 3 seeriat ning suundub minema .
Imelik, mees on oma 30 aastates ja ei oska tavakangil kykkida v6i milles probleem ?
Ja n2ha on et pingutab julmalt, verd tuleb suust ja puha .
Sadist
MemberLäbi sõbra sattusin sinna nädalaks, mina ei tea, kindlalt üle 25a…Ära tundmiseks ütlesk, et üks oli jube “Sheffi ja Moodsa” Mulleti soenguga…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teine oli kiilas

noh, siis ma ei tea .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist
MemberTartu Arctic Sport club…Annelinnas…kui vanad nad olid ?

ma vist tean neid .
ja kust sina sinna sattusid ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>