Sadist
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sadist
Membermillised jalad !
koshmaar .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>endale selliseid kyll ei tahaks .
Sadist
Membermis su 6lgade laius on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul ise pool meetrit, ja hetkel treenin eelistatult selga .
Sadist
Member1.)Millised naised teile meeldivad, kirjeldage *v2limust, *kehakuju,*iseloomu.2.)millised naised teile ei meeldi,*v2limuselt,*iseloomu poolest*kehakuju poolest.
3.)Millist naist/tydrukut te endale tahaksite
4.)Millist naist/tudrukut te endale eales ei tahaks.
ootan vastuseid K6IKIDELT meessoost isikutelt.
kellele kysimused ei meeldi need las j2tavad oma n6medad kommentaarid enda teada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1)Pruun, keskmine kehakuju (ei kaldu ei paksule ei peenikesele), eelistan brynette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , peab olema l6bus ja mitte loll .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2) Paksud, v2ga kahvatud, yhes6naga inetud, pidutsejad ja mingi ebainimliku karakteriga (nagu mul klassi6de)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3) esimeses kirjeldatud
4) teises punktis kirjeldatud
Sadist
Memberminu kaal varjeerub iga p2ev +/- 2 kilo .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist
Memberma usun et seda kohtab peaaegu igas saalis
paraku inimesed on v2ga lohakad
Sadist
Membersinu juttu j2rgi m6tlesin et sa oled t2nap2eva herakles .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>36 cm 11 aastaselt on nagu wtf .
Sadist
MemberIse käin ka arcticus ja meeldib väga. Oldschool oli kunagi vähemalt ülikooli spordihoones.Üks odavaimaid on Ale Coqi spordihoones – pole eriti palju seal seadmeid aga asja saab aetud.
MV spordiklubi on hea hinna ja kvaliteedi suhtega.
k2isin ka alecoqis, usu mind see oli absull m6ttetuuuuu .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 22, 2009 at 11:47 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #203569Sadist
MemberK6ige humoorikam v2rk mida ma siiani n2inud olen .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aplaus, v2ga hea m6te oli panna vanad vene laulud sisse .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja veel meeldis see koht kus bonsuna k2is allkirja v6tmas ja siis anti talle seal peksa .
Memberno tegelt nii hull asi nyyd ka pole .
Sadist
Membermina olen siis kõikse suurem jõusaali tola hull siin.teen kükki rinda ja jõutõmmet 6 korda nädalas, aga ikka ei kurda tulemused paranevad kohinal.
teha võib kõike kui tead miks, milleks ja kuidas seda teha.
paraku 95% kõigist kulgejatest pole halli aimugi mida ta teeb, kuskilt mingi kava kätte saand ja annab ainult tuld, võib olla väga hea kava, aga jahhhhhhhhhh………
6 korda n2dalas ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuna sa puhkad ?
Memberma kasutan ka kindaid, kuna alguses oli suht halb villidega k2ia .
hiljem ostsin kindad ja nyyd olen nii harjunud et ei viitsi ilma .
MemberKeegi ei käsuta, trenni tehakse ikka vabatahtlikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui treeneri juhendamine ei meeldi, siis võib ju alati metsa seenele minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V6i veel parem – treeni ise !
MemberIse k2in tartu arcticus ja yldiselt meeldib, kuigi olen arusaanud et ma ei vaja sellist luksust pealegi maksan 600 kuu .
Mulle meeldivad old school j6usaalid, peaasi et rahvast oleks, kange, kettaid ja hantleid ning ajab asja 2ra .
Kui keegi teab m6nda sellist saali tartus, 8elge palun .
Ei ole mul vaja neid masinaid, peaasi et oleks odavam ja eelnimetatud oleks olemas .
Sadist
Membermis mussi puutub saalides siis see,et power enamustes kohtades taustaks parem oleks rockmuusika saatel trenni teha.v6ta mpekas siis kaasa, ega seal ei hakata laskma nii et yhele meeldib rock teisele hip ja hop .
Sadist
Memberma v6iks kah tola olla, sest teen selga 2 korda n2dalas .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused