Sadist
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sadist
Memberet siis hetkel pole m6tet ?
Sadist
MemberMis on sinu eesmärk? Lihtsalt lihasmassi kasvatamiseks on kreatiini mõttetu kasutada..noh eks ikka j6udu tahaks kah .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist
Memberv2ga kahju .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei suuda uskuda et selline staar v6ib yhel p2eval surra .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> R.I.Pviimane aeg polegi ma kuulnud et tal midagi h2da oli, nii et minujaoks uudis, halvas m6ttes .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist
Memberma hakkan ka kulturistiks…peaks n6ustuma .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist
MemberSee tähendab seda, et saad tasuta trenni teha ja korra aastas oled valmis klubi esindama võistlustel.Oleneb kas sulle meeldib rohkem kulturism või jõutõstmine – nii valid ka oma ala.
Kui oled ilus poiss lähed kulturismi. Kui oled pekine ja tugev poiss valid jõutõstmise.
Klubi aadress on Ujula 4 (suur spordihoone)
rohkem infot kulturismi kohta: http://www.tysk.ee/index.php?sisu=tekst&am…42〈=est
Jõutõstmise treener peaks olema Peep Päll.
Avalduse, mille ära täita saad siit
ahh, see pole just parim lahendus .
MemberÜlikooli spordiklubi – pane ennast võistlejana kirja ja saadki tasuta.mis m6ttes v6istlejana ?
ja mis on klubi aadress ?
Sadist
MemberHeh, teie juttude j2rgi saan aru et parem on olla karsklane ja v2ltida klubisid .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise ma muidu samasugune, pole 6uetyypi jne.
Muide eile l2ksin r6dule vaatama v2lja ja n2en et seal istuvad mingi purjus taadid .
Millegi p2rast ytles intellekt et midagi l2heb nyyd valesti ja nii l2kski .
2 taati l2ksid omavahel kaklema, yks ei saanudki lyya, teine andis kolki nii et jagus, tyyp sihtis n2kku, sai paar pihta ja siis see teine taat kukkus ja tyyp andis talle veel 2 l88ki jalaga n2kku .
V6ttis hinge kinni, 6nneks k6ik elus ja midagi nagu hullu ei juhtunud .
Ma l2ksin millegi p2rast nii agressiivsust t2is selle intsidendi p2rast .
Mingi m88dak2ija veel tuli kysima et mida kuradit te siin peksate seda vaest meest .
M6tlesin et k6ik, nyyd saab temagi litti, 6nneks mitte .
Mind ajavad oksendama sellised kuked, teate mul tuli k6va tahtmine sellele mehele tappa anda, kes teise maha l6i .
Ma olen muidugi temast v2iksem ja olin r6du peal, julgust mul kah pole eriti .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>M6tlesin et nyyd see mees saab kolki r6du pealt, v6tsin r6du pealt telliskivi, ja tahtsin nii k6vasti visata kui saan .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>6nneks taipasin et see ei viiks mitte millegi hea juurde, ja l6petasin selle m6te, kuigi see m6te kummitas mind eile terve 6htu, et oleks v6ind ikkagi talle tappa anda .
Ise pole sellistesse situatsioonidesse sattunud 6nneks, koolis sai kyll kakeldud, aga see oli nii8elda s6bralik kaklus, ei midagi t6sist .
Ykskord oleks kyll kakluseks l2inud, aga taipasin et v6ibolla poleks ma jagu saanud, ja l2ksin oma teed edasi .
Koolis sai ykskord s6bralikus kakluses ka l6uga antud, tyyp hakkas nutma kah .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise oli mingi k6va poksimees .
Muidu koolis sihime ikkagi k6htu ja sellistesse kohtadesse .
Ma ei tea mis oleks siis kui keegi tuleks andma, mul puudub lihtsalt sellistes olukordades otsustamisv6ime .
V6imalik et annakski kolki, aga kes teab, ma siiski eelistan sellistest olukordadest k6rvale hoiduda, tavaliselt vastan oma ignorantsusega .
Sadist
MemberSaalis käia ei saa, finants ei luba, kooliajal saab tasuta käidud…tuleb kodusega leppida…kodus pole mul ei kangi ei normaalseid hantleid .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sa v2hemalt saad kooliajal tasuta, ma pean koguaeg maksma 600 kuu .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tahaks leida tartus odavamat v6i tasuta saali kus oleks palju hantleid, kange, surumispink, plokk, kykipuur, smith masin, jalapress ja r88baspuud .
kui keegi teab head lahendust, pakkuge !
Sadist
MemberJookse kuidas tahad, ja vaata mida sa suhu pistad. Ongi kogu muusika. Nädalas esialgu 3h, ja tõsta kestvust kuni 6h nädalas. Selle saavutanud, hgakka intensiivsust lisama. Jooksu kestvuse üles ajamisele kuluta aasta, siis võid hakata intensiivsust tõstma.ei tea palju ta kaaluma peaks et nii palju maha v6tta ?
ja korraga yle 10% oma kehakaalust alla v6tta pole soovituslik .
Sadist
Membermul vahet pole palju rahvast v6i v2he, ma saan alati keskenduda .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ainult siis kui keegi vahib mind vahetpidamata, see v6ib segada t6esti .
Sadist
Memberrahune, nali ju .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>t6esti nii see on, tank on meil v2ga tark inimene .
Memberpool aastat on m88das, millised tulemused ?
Sadist
Membermehed !
2kki teeks teema millised mehed meeldivad naistele ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberK6ige halvem mis suvel juhtuda v6is on KRIIS .
ma ei tea kuna ma naasen saali tagasi aga loodan et nii kiiresti kui v6imalik .
praegust on nii toitumine kui ka trenn metsas, kuigi kodus teen trenni ja s88n nagu tavaline inimene .
Sadist
Memberma ei tea kuidas sa kyll m66tsid aga mina tegin yhest 6last teise 6lani .
-
AutorPostitused