Sadist
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sadist
Memberrohkem putru sisse !
Sadist
Memberkeetmisel v6i praadimisel kaovad m6ned toidu omadused 2ra .
muidu mis puutub 5 pakki piima siis pole see just k6ige tervislikum meetod, tuleb syya k6ike, ma ise joon 2 pakki ja aitab !
kohupiim/kodujuust, kala/liha ja mingi puder v6i nii lisaks ja ongi kooos .
Sadist
Memberma ei saanud midagi aru mis ta karjus seal .
aga v2ga segane, ma ei karjuks ka nii kui k6ik j6usaalid kinni paneks .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sadist
Member100g kohta 16g valku, pakend 200g, mis teeb paki kohta tervelt 32g valku!kle v2ga hea pakkumine !
kus myyakse, s22stukas ?
Sadist
Memberkas naise sai kaubapeale ?
Membermul muidu on v2ike probleem nende s88misega .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nimelt mingi 3 v6i 4 kuud tagasi s6in ma mune ja k6ik oli normaalne, aga nyyd ei saa sest kui ma s88n neid, tekkib mul suus mingi imelik maitse, ja see h2irib mind v2ga .
pigem on asi selles, et peale haigust polnud ma l6puni ravinud, ja j2in veel natuke nohuseks, seda ma ei ravinud, ja v6ibolla annab nyyd sellist maitset k6ikidele munatoodetele .
kuigi nyydseks on natukene hajunud see imelik maitse, kuid siiski pole l6puni kadunud .
Sadist
Memberp2ris haigeks l2hevad lood .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yks r22gid preestrist ja kujudest, teised vaidlevad surma yle .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>v6iks kohe uue teema teha : VABA TEEMA
sinna v6iks igat sodi ja asju kirjutada, aga mis puutub sellese teemasse, siis parem oleks oma negatiivsed arvamused omateada j2tta .
mina pole kyll f2nn, aga kui m6ni kuulus inimene surma saab, siis on ikkagi omatlaadi kahju ja ei j22 yle kui kirjutada R.I.P
Sadist
Membermuide mul s6ber on kah 190 cm ringis ja kaalub 90-95 kg .
ja pole kosta midagi, rasva on tal v2he .
Membersoovitaks sul hetkel oma dieedi l6petada, liiga riskantseks hakkab see tervisele minema .
1-2 kuu p2rast v6id uuesti alustada .
yleyldse soovitatakse korraga langetada ainult 10% oma kehakaalust .
aga mis k2ib sinu dieedi kohta, siis pole paha, langetad kaalu ysna rytmiliselt .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 1kg n2dalas .ma arvan et sul on juba ypris normaalne kaal, poleks vist enam m6tet langetada .
Sadist
MemberSiis ma soovitaks juua juba jogurtit, ühes 1L TERE joogijogurtis 980 kcal !kunagi m2letan, iga p2ev j6in paki piima ja jogurtit..
siis ikka kasvasin h2sti .
head ajad olid, nyyd kahjuks tuleb s22sta .
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga vahet pole, m6tlesin et 25 eek eest saab juba 100g valku .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ylej22nu saab pudrudest ja lihast ning kalast .
MemberAlpenrose lahja kohupiim, säästukas 6,50.- per pakk. Pole paha!palju valku per 100g ?
hea maitse ?
Sadist
Memberma usun et spartas peaks olema .
Sadist
Member43 kg ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see on mingi uus rekord ?
ma pole siiani n2inud ega kuulnud inimesest kes on rohkem kui 10 aastat vana ning kaalub 43 kg ?
tule taevas appi t6esti .
s88 juba, n2lgimine on m6ttetu .
toon n2iteks oma loo :
ma s88n p2evas ypris palju, ei liigu eriti ja millegip2rast suudan ma veel k6hnemaks minna, ise pole ektomorf .
toiduga saab imesid teha, peamine on et sul k6ik kogused oleks paigas .
Sadist
Membernoh pigem j2tkan siis treeninguid ilma lisanditeta .
Sadist
Memberei meeldi kui tehakse nalja surma ja veel ka jumala kohta .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused