Sacatini
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sacatini
Memberpointless teema
Sacatini
MemberLähen kohe seda revalisse otsima ja kui ei leia, siis kedagi enne välja ei lase, kui vöö leitud. vot….
Sacatini
MemberOtiga tahax küll online vestlust aretada, kuid mulle komapäeval 10 paiku kohe kuidagi ei sobi: olen koolis. Ehk olex võimalik mõne muu aja kokku leppida
Sacatini
MemberSee tähendas, et tahaks teada kuidas proportsionaalsust paika panna….?
Sacatini
MemberMul sama probleem õlaga. Parem õlg, eriti välimine osa on paremal natsa võimsam. Tõeti tahaks tedada kuidas proportsionaalsust paika panna???
Sacatini
MemberMIks lööpimise küsimus. Keegi pole siia maailma sündinud targana: peab ise teadmise omandama. To ivo. valku pead sa koguaeg tarbima. Valgunorm pävas on umbes 2g 1 keha kg kohta päevas. Iseasi on valgu tarbimine peale treeningut. 20 min peale treeningut pane üks valgushake, kus on 30-40g valku ja 35-45g süsivesikuid ( glükoos, fruktoos, dekstoos), olemevalt kehatüübist, ära süsivesikutega üle pane: lähed lihtsalt paksuks Kreatiini võid ju ka panna. Ei viitsi siin kreatiinist pikemalt rääkida, vaata eelmisi teemasid ja leiad piisavalt infi : = ) edu….
Sacatini
Membernäe tekkis taas soov “õhku liigutada“. Paistab, et riivasin sinu kõige tundlikumat kohta Aksel ( cool off men ) Sellest teemast siis niipalju ja vastus sinu küsimusele Kadri on, et Revalis on tõesti õhtud tihedad. Ei soovita minna esmaspäeval 17.00-19.00 – saal puupüsti rahvast täis. Käisin ka laupäeval kella 12. paiku ja saal oli täiest tühi. Oli vast 1 inimene peale minu. Argipäeviti olen märganud, et 3-4 aeg on samuti vaiksem, eks õhtud ole alati tihedamad: inimesed tulevad töölt ja lähevad trenni…
Sacatini
MemberKäin ise ka seal almandis mõõtmas ja 2 kuuga on 2% vähenenud. riistapuu on täpne siis: 1) MÕÕDAD IGA KORD NÄITEKS KAS TÜHJA KÕHUGA VÕI TÄISKÕHUGA, WC KÄIDUD VÕI EI, SAMA RIIETE JA SAMA JALANÕUDEGA. NII ET MÕÕTA TULEB ALATI SAMADES TINGIMUSTES. SEE SEADE PIDEAVAT SIIS VÄGA TÄPNE OLEMA, SEST JUHIB ELEKTRI IMPULSSE LÄBI KEHA JA NII SAAB TÄPSE TULEMUSE Hary kui suur sinu rasva% on? endal on 9.2 ja enam alla pole vast mõtet ajada ( njaa cäps oli peal ei viitsinud uuesti toksida )
Sacatini
Membervot nii juhtub kui kiirest ja lohakalt kirjutada : (
Sacatini
Member– jalgade tõsted kaldpinnal:
lama selili kaldpinnal (kõhulaual), hara redelipulgast:
1) too pöiad otse pusade kohale üles
2)tõsta puusad. Surudes kere kokku, püüa puudutada põlvedega pead
Kui tõstad jalgu, mõjutad põhiliselt niude-nimmelihast, laisidekirme painutajat ja reienelipealihaste grupist reiesirglihast. Kui tõstad ka puusad ja surud kere kooku töötava kõhulisaed, eriti intensiivselt kõhurirglihas
Natsa keeruliseks läks, kuid loodan ,et saite aru. See on üks mu lemmik harjutustest kõhulihase alaosa arendamisel. Kuna see harjutus on suhteliselt raske, peaksid algajad kasutama kaldpinna väiksemat kaldenurka…edu ja powerit
Sacatini
MemberNäe nii pikk, et ei viitsigi lugeda….
Sacatini
MemberMa ei saa aru, mis imet see VEND VÄHK teinud on, et teda siin ülepea kiidetakse. Lahe vend võib ta olla, kuid kiitmisega ja fännamisega pole mõtet üle pingutada. Miks just tema kõigist parem on? (mitte seda et miks mitte mina, ei kade ma pole) Minu arvates on ta kulturist nagu kulturist ikka. Vaadake, mis tööd on Ott teinud. Temast võix ju ka teha 300 komentaariga iidoli
Sacatini
MemberArvasin, et oled veidike kõrgema intelligentsiga Marek (juhul kui see sinu postitus on). Ei ole mõtet sii kedagi sõimata. Istu diivanile, võta pits viina, pane sigar ette ja mõtle rahulikult, mis sul hr. Tokko vastu on. Kui on mingi probleem, siis seda saab ka väljaspool foorumit lahendada: ütle mulle vaid aeg ja koht ja ma tulen kohale :

Sacatini
MemberHaare enda poole??? millega siis surutakse triitsepsi ja õlaga või – ei saa hästi aru
Sacatini
MemberÜks koht, mis alati töötab on: http://ftp.datanet.ee – pane sinna näiteks “ EMV kulturismis“ olex päris põnev vaadata. To Sten: kui on probleeme ftp serveritega nagu oli mul endalgi siis
kui oskad ftp progresid kasutada siis:
toru.hot.ee
pump.starman.ee
tanelftp.dyn.ee
pordid on neil kõigil 21
kui tahad veel meeletult neid aadresse (ja neid on tõesti meeletult) siis vaata torufoorum.hot.ee, http://www.starpump.ee, members.lycos.co.uk/ftpland.
-
AutorPostitused