saastavaba
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
saastavaba
MemberMa nii tahaks kaotada 20kg poole aastaga. Kui reaalne see on? Kui ma hakkan toitumiskava jälgima ja siis trenni kõvasti tegema.http://www.ampser.ee/index.php?page=17
näed millistest vitamiinidest ja mikroelementidest võib puudusi olla. Endal avastasin, et dvitamiini saan 3x vähem, kui norm ette näeb. Nüüd tõttangi kalaõli apteegist ostma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
saastavaba
MemberSoovitan sul hommikuti süüa, kui sa ise ei viitsi, siis kõht lausa nõuab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi on režiimi sissetöötamisel.
Vähemalt minul on niimoodi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 10, 2008 at 12:58 p.l. in reply to: Kuidas sooritada järgmist harjutust – õlatagaosale hantlitega lendamine ettekallutatult? #174420saastavaba
Membermuidu mis harjutused veel just õla tagaosale on?http://www.exrx.net/Lists/ExList/ShouldWt.html#anchor1934542
saastavaba
MemberKuidas oleks kõige paremini valmistuda sõudeergomeetri võistlusteks, distantsil 1000m?ilmselt sõudes. Treenida võib selga(plõkil tõmbed) ja jalga (jalapress) korduste arv võiks olla 20.
saastavaba
MemberKuidas saavutada maksimaalset hetkelist kaalukaotust, üheks hetkeks kasvõi?! Intensiivse trenni ja ilma ühegi joogipoolseta?
saastavaba
MemberIse küll astroloogiasse ei usu, aga mul jäi silma üks artikkel, kus kirjutati, et mõningates tähtkujudes sündinud inimestel on suurem kalduvus aktiivselt spordiga tegeleda ning seeläbi keskmisest palju paremas vormis olla.Näiteks Jääradel.Palun veelkord vastata ainult neil, kes on heas füüsilises vormis ning tegelenud oma alaga pikka aega ja/või seal häid tulemusi saavutanud.Lisaks võid uurida meie sportlaste tähtkujusi, kui isu suurem siis võid väljamaalt ka otsida
saastavaba
Membere-ee …ja millest sa järeldad,et sul on 20kg ülekaalu?
Enda keha vaadates?
Miks ma ei peaks rasva kaotama, kui ma teen sobilikul pulsil aeroobset? Niimoodi need rasvarakud kaovadki!
Miks ma ei peaks rasva kaotama, kui ma teen jõutrenni? Lihased põletavad kaloreid. Mida suurem lihasmass on, seda suurem on kulu.
saastavaba
MemberMul on ca 20kg ülekaalu. Teen algul jõutrenni ning siis pärast aeroobset. Pulss peab ka paigas olema, et treenida rasvapõletusrešiimis
saastavaba
Member900mg kolesterooli(kanamunadest)on väga paha? isegi siis, kui kolesterooli tasemetega on kõik korras?
saastavaba
MemberSõltub mida sa ülejäänud päevas teed.Pakuksin, et kuskil 2400-2600.
Jorgen
Kas kaalulangus toimub isegi siis, kui söön 2500kcal ja 2500 kulutan ära(energiakulutus trennis+bav)? Selle loogika järgi peaks kaal langema?
AutorPostitused