saaremets
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 13, 2010 at 10:10 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #273263
saaremets
Memberaugust 2, 2010 at 10:25 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #272392saaremets
MemberErutun??? Äkki ise erutud…tead ju, et see mis keelel-see meelel.Minus ei tekkinud Ukuga seoses mingit emotsiooni, muljetasin vaid saatest, sa puhud mulli liiga suureks, mul kell veel vara, peaksid puhkama mees.
näed, isegi minu peale lähed kettasse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mine tuttu!august 2, 2010 at 10:11 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #272388saaremets
MemberMida siis ukult õppida, püramiide, ketta kinnitamist vööle, natuke vigase tehnikaga biitsepsi harjutusi…tänan, aga pole vaja seda, küll aga võib temalt muusikaga seonduvat õppida! Ma tema pühendumist nii väga pühendunuks ei nimetaks, kui Te talle pool juttu suhu panite(terminid ja vist isegi fatburneri promo?!)Ja mis see “lõikamine” siia puutub, see on seosetu, Uku jättis mulje w?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millepärast sa keset ööd niimoodi erutud nüüd Uku teemale?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peaks vist suht külmaks jätma või pigem positiivseks, kui omal kõik korras on elu ja eduga? Unustad justkui kohati, et tegu pole elukutselisega kulturistiga vaid lauljaga, kes ei peagi igat termint teadma ja treenib oma keha vaid enda jaoks, mitte võistlusteks.
peace!
august 2, 2010 at 9:57 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #272382saaremets
MemberUku videost:
“Muidu muul ajal väljaspool trenni mida sa eelistad juua?”
“Viina puhast.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2010 at 9:10 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #272085saaremets
MemberKuidas tänane treening möödus?J.
Janika, tänasest üritusest näed väikest ülevaadet galeriist: http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=474267
päikest!
saaremets
Membersaaremets
Membersaaremets
Membersaaremets
MemberJõutõstjad näitasid, milleks nad suutelised:
saaremets
Membersaaremets
Membersaaremets
Membersaaremets
MemberVäike videoklipp ka rahvastepalli mängust:
saaremets
Membersaaremets
MemberKurivaim, kuda oleks neid mänge kõiki kaasa tahtnud teha. Fantastiline üritus.
Suurimad tänud Arnoldile ja Otile, kes on aastaid seda üritust teinud. Suured tänud ka Meelikale ja Rosinale, kes aitasid seda organiseerida ja korraldasid põnevaid seltskonnamänge õhtuti!
Üritan nüüd kohe varsti veel tänasest Workshopist mõningaid pilte üles laadida, mis jäid ka minu tehtutest viimaseks täna kahjuks. Ülejäänud tulevad juba galeriis üles kõik!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused