s4nder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
s4nder
MemberMagistriõppes TTÜ-s.
s4nder
MemberSama hästi on peaaegu kõik maailma parimad korvpallurid ja Obama mustanahalised , ei näe põhjust miks neegreid maha teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ikka kibestumusest, et omal pole laiu õlgu ja esiletungivat rinda, lõõbitakse. Samuti üritatakse ka mustanahaliste intelligentsi pihta lüüa ja seda muidugi idiootsete naljadega, mis ainult autori intelligentsi kohta tegelikku infot annavad. Foorum nagu iga teinegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .s4nder
MemberEks higistamine oleneb ka saali temperatuurist ja õhuringlusest. Jahedas ruumis, kus õhk liigub, ei hakkagi tihtipeale palav isegi jõutõmmet tehes.
s4nder
MemberJu ta siis teeb mõlemat, sest täpselt sama harjutus on harjutustepangas selja all esimene. Õlavarte ülevalt alla toomine (selili asendit arvestamata) on ikkagi seljalihaste funktsioon ning selg ka selle harjutuse käigus kõige rohkem väsib.
s4nder
MemberMinu rinnapäev näeb välja sellineSurumine(Neg/pos/tava kaldega 3×6-

Lendamine(Neg/pos/tava kaldega 3×6-

Pullover 3×12
Kätekõverdused(Kitsa ja laia haardega) 3xFailini
Ise olen ektomorf ja sellise kavaga olen kõige rohkem näinud rinna arengut..
Pullover on ju seljaharjutus.
s4nder
MemberMullegi meeldib maitserohelisega kodujuust, paar muna juurde ja ongi hommikusöök olemas.
s4nder
Member1,86 m, 78 kg, 22 a.
s4nder
MemberSiit samast lehelt võid vaadata mingi treeningkava endale, niisama suvaliselt tehes võib tulemustes pettuda. Avalehel Tööriistad -> Treeningkavad.
s4nder
MemberMa ei suitseta, samas ei tee seda ka ükski sõber, nii et pole mingit kiusatust ega sundi proovida olnud.
s4nder
MemberMinu teada lähevad õlad longu, kui teha palju rinda aga vähe selga. Nii et kui rohkem seljaharjutusi teha, peaks olema võimalik seda vältida. Mulle meeldivadki seljaharjutused märksa rohkem, nii et endal probleemi pole. TTÜ jõusaalis olen ka näinud tegelasi, kel selg küürus ja õlad ette kaldu liigsest rinnaltsurumisest.
s4nder
MemberThe Dark Knighti filmimuusika Hans Zimmeri poolt.
s4nder
MemberSkorbuudi tunnused ongi jah veritsevad igemed ning kergesti tekkivad ja visalt kaduvad sinikad. Rohke C-vitamiin aitab.
-
AutorPostitused