s4nder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
s4nder
MemberMa pingutasin ka ükskord sääretrenniga üle ja samamoodi oli lihas valus ja paistes ning täistallaga ei saanud maha astudagi. Paari päevaga läks üle iseenesest.
s4nder
MemberViimasel ajal olen söönud halvaad pärast trenni. 200 g halvaas on umbes 40 g valku, 65 g süsikaid ja 60 g rasva. Toitainete poolest üsna rikkalik ja maitse on suurepärane.
s4nder
MemberE: Rind, õlg, triitseps
K: Selg, biitseps
R: Jalad, kõht
s4nder
MemberEi ole viis harjutust midagi palju seljale, teoreetiliselt saab teha kuus kombinatsiooni: ülevalt, keskelt ja alt tõmbed laia ja kitsa haardega. Viie harjutusega kestaks ka seljapäev pool tundi.
s4nder
MemberSelliste jalalihastega on n2htavasti ka kopuleerumine ise problemaatline…—
Moderaator: “kopuleerumine ” ?
cope – toime tulema, hakkama saama
copulate – paarituma
s4nder
MemberHorisontaalpingil surumine teeb ka rinna alumist osa.
s4nder
MemberMul on jalgadega sarnane asi, parem jalg on vasakust nähtavalt peenem ja ka ümbermõõt on 2 cm väiksem. Jalgadega on ainult see jama, et kõik harjutused ongi kangide või masinatega. Esialgu ma pole veel hakanud ühe jalaga jalapressi või ühejalakükke tegema, aga kui aja jooksul asi ei võrdsustu, tuleb ilmselt kava kohendada.
s4nder
MemberNäiteks kodujuust, kohupiim, muna, liha ja pähklid on kõik kergesti kättesaadavad valgurikkad toidud.
s4nder
MemberJah, mul on ka näiteks sügavkükk lemmik ja ühtlasi raskeim harjutus.
s4nder
MemberVeise-, sea- ja kanaliha on minu paremusjärjestus. Beef jerky maitseb ka väga, aga see ongi veiselihast.
s4nder
MemberMa ei saa aru , miks sul nii suur kriitika meel on .Ilgelt pinda käivad need ohkijad .
Iroonia on siin tugev.
Ma olen 22.
s4nder
MemberVan Halen – Poundcake
s4nder
MemberSiin lehel olevas artiklis väideti just, et enne hommikust jooksmist ei tohiks midagi süüa, sel juhul on treening ja rasvapõletus efektiivseimad. Praegu ma ei suutnud seda artiklit paraku üles leida.
s4nder
MemberValetab jah, mul tuli pikkus üle 10 cm ennustatavast suurem. Pakuti 175,5 cm, tegelikult on 186 cm.
s4nder
MemberAinult rinda treenides kipuvad õlad ettepoole längu vajuma, selliseid tegelasi on igas jõusaalis näha.
-
AutorPostitused