s4nder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
s4nder
MemberMa teen jõutõmmet, sügavkükki ja rinnaltsurumist 5×5 (kõik seeriad sama raskusega), ülejäänud harjutused üldjuhul 3×8. Ei näe mõtet asja liiga keeruliseks ajada.
s4nder
MemberSamas on teises artiklis jälle öeldud, et trapetsit tuleb treenida suurte raskustega, muidu ei kasva. Kalmuski teeb trapetsit üle kahesaja kiloga, ei usu, et väga pikki seeriaid. Ise ma teen säärele 3×12, trapetsile ja käevarrele 3×8, aga pole kunagi pikemaid seeriaid proovinud, nii et võrdlusmoment puudub.
s4nder
MemberNägin paar päeva tagasi väikseid kajakatibusid, mis olid nummiskaalal umbes samas kohas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.s4nder
MemberOlen ka vist ekto-mesomorf. Peene kondiga, aga lihas ikkagi kasvab.
s4nder
Member5×5 kava kükkide jaoks on päris hea. Arendab rohkem jõudu ega võta nii võhmale kui 3×8.
s4nder
MemberPigem on põhjus, et alumisi kõhulihaseid katab paksem rasvakiht, kuna ülemisi ja alumisi pole võimalik eraldi treenida.
s4nder
MemberAinus erinevus, mida vadakuvalku tarbides märkasin, oli, et taastumine oli ikka ülikiire. Pärast jalapäeva ei saanud arugi, nagu oleks trennis käinud. Kuidagi vale tunne oli isegi, et kas tegin nüüd siis trenni või mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Nüüd mõnda aega pole enam valgujooki joonud ja pärast jalapäeva annab kolm päeva vähemalt tunda. Arvan, et reaalne vahe tulebki sisse pigem taastumiskiiruses mitte üldises arengus, vajaliku valgu hulga saab ka tavatoidust vabalt kätte ning arengus ma pole mingit aeglustumist märganud.s4nder
MemberJaaninädalal teen väikese pausi, järgmisest nädalast käin edasi nagu alati. Ei näe, miks suvi peaks kuidagi trenni negatiivselt mõjutama.
s4nder
MemberMa olen peamiselt näinud rinnapoisse, kes kolm korda nädalas rinnaltsurumist ja preacher curle teevad. Üks tegelane jätab järjepidevalt igale poole raskused peale, tema trenni lõpuks on saal ketastest tühi. Ise olen ka jõusaalitola, kuna võtan mobiili saali kaasa, et kasutada taimerit.
s4nder
MemberTTÜ-s mehhatroonikat. Magistrantuuri esimene aasta sai läbi just.
s4nder
MemberStandardne lähenemine peaks olema seljapäeval esimese harjutusena. Treenib ta ju peamiselt selga ning baasharjutusena oleks hea alguses teha. Jalapäeval kükki ja jõutõmmet korraga teha oleks ka ebameeldiv, kumbki harjutus väsitab üksi juba päris ära.
s4nder
MemberIse ma parteis ole, kuid hääletan tavaliselt sotsiaaldemokraate. Eelistaksin Skandinaavia muretut elu USA stiilis “igaüks enda eest” rügamisele, mis tekitab ainult superrikkaid ja ülivaeseid. Inimesed on liiga lollid, et oma rahaga ise midagi tarka peale hakata. Tõstke makse ning tõuseb kõigi heaolu tasuta teenuste näol. Varsti tulebki ise kõige eest maksta, sest tulumaks on 2%.
NB. Mu teadmised poliitikast on nullilähedased, lähtungi peamiselt kõige üldisematest põhimõtetest.
s4nder
MemberSellistele tundub jah see rikkus pigem ebavajaliku koormana. Kui oleksin ise miljonär, siis vähemalt huvide ja hobide pealt kokku ei hoiaks.
s4nder
MemberPeamiselt post-rock, aga ka klassikaline rokk ja filmimuusika ei jäta külmaks.
-
AutorPostitused