s22ks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
s22ks
MemberIse mõtlesin, et teen vahele natuke reljeefi. Kaido ehk sul leidub kuskil mõni reljeefkava?
s22ks
MemberTere jälle!
Mul tekkis küsimus, et kui ma olen selle surumiskava läbi teinud siis mis edasi saab. Kas hakkan otsast peale suuremate raskustega või siis tuleb mõni teine kava?
s22ks
Member15kg kehakaalust rohkem. Seda on veits vähe, aga parandan peagi.
s22ks
MemberKas see hea idee kui enne jõukat ajada sisse ~120g rasvata kohupiima ja samuti peale jõukat..Hakka ennem saalis käima!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>s22ks
MemberOlen treeninud nii umbes 2 kuud ja rinnalt surumine on paranenud 20kg võrra(trenni minnes 70kg ja nüüd 90kg). Trenni tegin täiesti suvalt, ei mingit kava ega kindlaid raskusi. Huvitav on veel see, et tegin ainult massi ja jõud paranes nii hästi.
s22ks
MemberHardstyle, Drum ‘n’ Bass, Trance…
s22ks
MemberMõtlesin oma treeningu tõsisemalt kätte võtta.. Ei ole kasu kui teha iga päev kõhulihaseid, poksida, lõuga tõmmata jne.. Peab olema kindel ja täpne kava mille järgi treeningut alustada.. Niisiis võtsin Ott Kiivika algajate kava, kuid seal on sõnu mida ei tea..Mida tähendavad siis järgmised laused..
Lendamine trenazööril küljele(õlalihased)
Pullover(ületõmbed) lamades pingil hantliga
Küünarvarte kõverdamine seistes hantlitega.. Kas see tavaline antlite tõst seistes?
jalapress.. kus ja kuidas seda teha
jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli..kas lükkan ennast trenazööril üles või olen tagurpidi ja tõmban üles?
säärtele seistes trenazööril pöiale tõus..
seljasirutajale keretõusud pukil..?!
Need arvud taga nt kõhulihastel 3x max… kas see tähendab et teen näiteks 30 korda ja kordan seda 3 korda?
Ette tänades abi eest!
Tead, vaata tööriistad-harjutustepank, seal klõpsa erinevatele lihasgruppidele ja leiad kindlasti vastused.
s22ks
Member177 cm pikk ja kaalun 75 kg….Sa pole sugugi mitte alakaaluline. Ma olen samas kaalus ja ainult 2cm lühem ja mõnes kaalutabelis olen täpselt ülekaalu ja normaalkaalu piiri peal.
s22ks
MemberSelline sõltuvus on kindlasti olemas, rohkem ikka vaimselt. Sa lihtsalt oled harjunud seal käima.
s22ks
MemberTere.Kas keegi teab kuidas Cell-Tech (2kg) juua?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uuri pakendi pealt, seal on kindlasti kirjas(vähemalt peaks olema).
s22ks
MemberTANK on vist veits vormi kaotanud või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga see soojendus, mida subertoz soovitas, vist ei ole kõige parem. Sa väsitad end liiga palju ära. Ja milleks teha 1×90 ja 1×95, kui plaan on suruda 1×100? Sul ei lähe see 100 üles, kui sa end juba eelnevalt ära väsitad.
Ma teeks 20x20kg, 9x50kg, 3x70kg, 1x100kg.
Plaanisin algselt umbes samamoodi.
Aitäh!
s22ks
Memberkaalun 77kgvanust 21a
pikkust 182 cm
trenni teind hetkel täpselt 2 kuud (3a tagasi nii umbes aasta)
Ise: kaalun 75kg
vanust 14a.
ja pikkust 175cm
Trenni olen ise umbes sama palju teinud.