S123
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
S123
MemberEga enne head ülevaadet ikka ei saa kui ise ära proovinud oled
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahtlustan, et taastumisaeg võib üleliia suur olla (minu puhul näiteks võiks selle 7 päeva puhkust lihasele muuta 4 peale ja arvan, et areng oleks parem).
Teiseks korduste arvud tunduvad rohkem jõule kui massile suunatud.
S123
MemberNiipalju kui mina tean, siis peaks seal jh olema 20 kilosed ja see üks kergem – 17,5 kg. Aga see 70 lbs võis äkki olla hoopis 700? Olen nagu vilksamisi näinud seal mingil kangil seda ning see võib olla max raskus?Jah, õigus!
Märkasin seda juba eile trennis, et siiski 1 null oli veel.
S123
MemberMillest siis huvitav see 70lbs kangi peal?
Nädal tagasi tegin teises jõusaalis (kusjuures, kettad kaalu peal üle kontrollitud) 75kgx5x4 ja enamvähem ideaaltingimustes oleksin peaaegu jäänud alla viimasele 75x6x2 seeriale, väga veider lihtsalt – pidi olema selline kerge trenn esimeseks korraks aga välja tuli midagi muud..
Olen teema algataja btw.
S123
MemberSaab küll kindla kehaosa rasvarotsenti vähendada (rasvaimu, paiksed nahaalused süstid, nahale määritav rasvapõletusgeel),ja ei usu et maratonijooksjatel on kitsas vöökoht. Ülejäänud kehaga võrreldes peaks suhteliselt lai olema, kortisoolirikas treening lahmib ju rasva kõhuõõnde. Aga kindlalt ei tea.
Jaah ma mõtlesin rohkem trenniga rasvaprotsendi osa..
Maratonijooksjate kohta pole kindel..
S123
MemberUurisin hiljuti ise natuke netist kõhulihaste kohta ning info mis ma sain oli selline:
Visuaalne osa, et kas kõhulihased paistavad välja = rasvaprotsent.
* Rasvaprotsendi kohta ka see, et ei ole võimalik mingi kindla kehaosa rasvaprotsenti vähendada, vaid ainult kogu keha – mõnel koguneb ühte kohta, teisele teise, aga eraldi kõhu pealt näiteks rasva vähendada pole võimalik.
Suured kõhulihased nagu kulturistidel – 5-7 päeva puhkust, trenn lisaraskusega millega jaksad teha midagi stiilis 3×10
Kitsas vöökoht, nagu näiteks maratoni jooksjatel – Igapäevaselt treenides ilma lisaraskusteta ja pikad seeriad.
Hetkel ise lähtun sellest infost oma treeningul.
S123
MemberMagades on rasvapõletus veel effektiivsem, kuna pulss on veel madalam ja ühtlasem.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas see pulsi osa ehk sellega seotud ei ole, et lihtsalt kõrge pulsiga ei jaksa ajaliselt nii kaua teha kui madala pulsiga?
Või lihtsalt ongi 20 min kiire pulsiga vähem kasulik kui 20 min mõnevõrra rahulikuma pulsiga?
Ning algne küsimus jäi siiski vastuseta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>S123
MemberTänud!
Sain nii mõnedki kasulikud tähelepanekud ja ideed.
Eks nüüd natuke endal mõtlemist kuidas 3 päeva peale need kokku lükata nii, et kava mõnevõrra tihedamaks läheks.
Võibolla võtan appi ka selle, et käin üle päeva mis annab kuus 2-3 lisatrenni ja võib mind natuke aidata kava tihedamaks muutmisega.
S123
MemberKuskil oli õeldud, et rasvpõletus hakkab 40minutist.
Siit ka küsimus.
Kui ma olen eelnevalt teinud tund aega jõutrenni ja seejärel teen 20 minutit jooksu siis kas see jooksu ajal toimub juba rasvapõletus?
S123
MemberEhk probleem toitumises?
Ise samamoodi algaja, 2 kuud on iga nädal 2,5kg juurde läinud aga pidevalt on stabiilne kaalutõus ka olnud.
S123
MemberAlguses ei saanud arugi, et kus see küsimus siis oli.Aga surumisel tasuks jah kasutada pigem laia haaret, kui eesmärk sellega rinda treenida.
Enamus kangidel peaks jooksma ka väike triip, kuhu asetatakse keskmine või neljas sõrm. Selle järgi tavaliselt õpetatakse kätehaarde õige laiuse paikasaamist.
Ma märkasin ise ka, et kuidagi jutuks läks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igavuse leevendamiseks kirjutasin natuke mitteolulist teksti juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan!
S123
MemberVabandust, ei tahtnud uut teemat tegema hakata pisikese küsimuse pärast.
Seeriate tegemisel lamades surudes oleks vist soovitatav kasutada laia haaret, et trenni saaks ikkagi rinnalihas? Siiamaani olen teinud suhteliselt kitsa haardega aga täna jäin trennis selle peale korra mõtlema. Triitseps saab eraldi trenni nii või naa, siis ei oleks vist mõtet seda ka väsitada.
6 nädalat on nüüd jõusaalis käidud, hetkel treenin 4×8 seeriatega.
Kehakaal 56kg > 60kg
Surumine 47,5kg > 62,5kg (tõenäoliselt rohkem, treenin üksi ja ei pane peale raskusi milles kindel pole) Muude harjutuste raskused samuti tõusnud muidugi.
Soojenduseks iga trenn 1km sõudmist ja peale jõutrenni 22min jooksu trenažööril.
Vigastusi pole olnud (peale õla, aga olen päris kindel, et see oli saadud väljaspool jõusaali).
Paistab, et kõik läheb siiamaani täitsa hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>S123
MemberHuvitav asi millele ma kunagi pihta pole saanud. Jõusaalis käimist karta või häbeneda.
Maailm on täis inimesi kes on nõrgad, vormist ära või kellel puudub vastupidavus. Erinevus on vaid selles, kes näeb selle muutmiseks vaeva ja kes mitte.
Kõik kes end jõusaali kohale veavad – Tubli! Ole milline sa hetkel tahes, vähemalt näed vaeva, et seda muuta.
S123
MemberSee surumiskava ei olegi mõeldud algajatele. Sina, oma ühe kuuse treeningštaaziga peaksid/võiksid alles Full Body kava teha. Tark ei torma.Ma soovitan sul teha oma algajate kava järgi trenni edasi selle ajani, kui enam iga nädal kangile uut ketast otsa ei jaksa ajada. Siis hakka mõtlema surumisprogrammide ja toidulisandite peale. Lihtsalt võtta kuskilt surumiskava ja siis seda oma suva järgi muutma hakata on laus-lollus, minu arust.
Ei olegi kuskilt võetud, Kaido Leesmannilt küsitud kava “Algajale”. Aga tõesti, kahe kuu pärast oma hetke 80%ga trenni teha oleks kohutavalt kerge. Isegi praegu oleks mu eelmise kuu 80% selline mis sobiks hetkel soojenduseks.
Pealegi, ma olen üldiselt üsna hea põhjaga või nii, aastaid muud trenni varem teinud niiet ei tahaks uskuda, et endale väga liiga teen. Vähemalt siiamaani pole teinud. Teen ma nagunii jõusaalis praktiliselt kõike, aga hetkel ühel päeval mis muidu jagatakse mitmeks. Niiet isegi selle kava tegemisel peaks mu koormus väiksemaks muutuma. Igatahes, teen selle ära ikkagi, eks annan kuu/kahe pärast teada kuidas läheb
S123
MemberOlen ka proovinud seda paar korda, homme on kükis 2×2. Põhimõtteliselt töötab. Mina arvan, et algajate puhul töötab see kava väga hästi, või peale pikka pausi. Teine asi on, kui oled juba enne programmi algust väga heas vormis ega plaani kaalu ka juurde võtta. Siis võib vabalt olla, et saad tsükliga ainutl 5 kg juurde, kui sedagi.Teen tõenäoliselt lollust.
Olen enda jaoks juba praegu kava muutnud, enne alustamist. Lihtsalt keeldun esialgu selliste korduste ja protsentidega tegemast – liiga kerge. Põhjus nimelt selles, et alustasin alles kuu aega tagasi jõusaalis käimisega. Olen lamades surumist parandanud 21% selle ajaga ja teades seda, mis raskustega ma tegin kuu aega tagasi ja millega nüüd, siis absoluutselt ei motiveeri idee, et ma teen kuu aja pärast trenni raskusega mis tundub mulle kui tühi kang -.-. Eks näis, kas pingutan üle või läheb trenn pingelisemaks (tulemus ju selle võrra parem olla ei pruugi, aga tahan trenni siiski nii teha, et tunnen, et annan endast parima, mitte poole jõuga mõõdaminnes.). Ise loodan 15kg+. Mis tähendaks siis veel 24% tõusu, arvestades, et see on vaid natuke rohkem kui esimese kuuga ja 24% oleks kahe kuuga, siis peaks iseenesest võimalik olema – arenguruumi on tohutult, numbrid on siiski veel väga väikesed – rekord = kehakaal hetkel.
S123
MemberEt siis osa 80% kavast mida jagab Kaido Leesmann. Isiklik kogemus on nagu ma aru saanud olen Kaido enda oma.
Ise kavatsen sama kavaga kohe-varsti tegelema hakata (5kg veel vaja üles ajada saan ilusa numbri mida 80% seeriateks kasutada).
Et siis kava, mida Kaido ise üles panna ei soovi liigub sõbra-sõprade kaudu siiski igaühele. Samas peab tunnistama, et ega see väga üllatav ei ole.
Muidugi kogu kava on täpsem ja põhjalikum. Ning sisaldab harjutuste ja korduste jaotust eri päevadel.
AutorPostitused