S123
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
S123
MemberMõned päevad proovisin jooksutehnikat parandada aga mitte mingit kasu ei olnud, kas siis ei saa endiselt pihta mida valesti teen või asi lihtsalt milleski muus.
Hetkel läksin siis seda teed, et joon Vytautast ja annan jalgadele jooksust nädal aega puhkust.. Kardan, et nädala aja pärast on tunne parem aga ainult ajutiselt ning probleem tuleb lähiajal uuesti tagasi. Kui nii siis edasi proovin vast tibialis anteriori treenida. Mõte oli selline, et paneks mingisuguse ketta maha kuhugi seina vastu, jala sinna alla ja hakkaks siis labajalaga ketast üles tõstma ilma, et kand maast lahti tuleks. Teen seda siis paar nädalat 4x nädalas, annan mõne päeva puhkust ja proovin uuesti mis tunne on.
Tänud soovituste eest!
S123
MemberKuna kiirelt käies ka on siis järelikult ka vale käimistehnika?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tundub ka täitsa võimalik.. põlved on vahelduva eduga vähem ja rohkem vigased olnud ning on täitsa normaalselt käimist häirinud, vb sellega seoses kuidagi vale jooksmistehnika peale läinud mis põlvi vähem häirib aga sääri rohkem nt…
S123
MemberTegelt kõiki “krampe” ei saa ühte patta visata.
Siin võib keiss olla hoopis krambi vastand – tibialis anterior – lihas, mis teostab labajala tõstmist võib mõnedel inimestel olla nõrgenenud ja seetõttu kiiresti väsida ning valutada. Siin tüüpiline sääretreening ei aitagi, kuna see lihas teeb sääre tagaosa lihastele vastupidist liigutust.
Lisaks võib olla lihasdüsbilansi moodi asi sääre eesmise ja külgmise lihaste vahel.
Ehk oskad ka midagi soovitada mis võiks selle vastu aidata? Kahtlustan, et just sellles asi ongi, sest see lihas mis esile tuleb kui labajalga tõsta ongi mis krampi läheb.. või siis krambi vastandisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lihtsalt tihti jooksta niikaua kuni häirima hakkab?S123
MemberEks ma kahtlustasin jah, et selle sügavusega sellised kahtlased lood on. Tänan!
S123
MemberEgoga kükkimist ja liigsuuri raskusi.
Ehk siis vähe pikemad seeriad ja korralik alla paraleeli sügavus?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>S123
MemberTere!
On kellegil kogemust põlvede kõhrevigastustega kükkimisega?
Mida tasub teha? Mida vältida?
S123
Membertahan paar kysimust veel küsida. Et kas on mõtet teha jõut6mmet üle nädala või võib igal nädalal ilma probleemideta teha. Ma proovinud hetkel nii ja ilma nädalal on seljasirutajal suurem raskus ntx kohe kasutuses. Mis pakute välja.
Vast ikka võib iga nädal ka teha, lihtsalt kas mõlemal trennil natuke vähem raskust kasutada või teha raske trenn – kerge trenn – raske trenn – kerge trenn süsteemis. (Ise läksin paar nädalat tagasi selle raske – kerge – raske süsteemi peale ja juba on paranemist näha. Varem tegin vähemalt korra nädalas 1 raske jõutõmbe trenni ning olid pidavalt probleemid taastumisega.)
S123
Member.. vaesed ribid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kiiruslik negatiivne faas vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei tahaks uskuda, et sellest pehmendusest ka väga palju sellise raskuse ja kiiruse juures kasu on.S123
MemberEi olegi asjatundja, lihtsalt pakkusin välja variandi mida keegi kinnitaks või ümber lükkaks. Enda kogemused lihtsalt näitavad, et see soovitus justkui kehtiks, vähemalt minu enda puhul.
S123
MemberAlternatiiv aeroobse osa suurendamisele võiks vist olla ka lihtsalt intensiivsem trenn (see pool tundi aeroobset iga trenni otsa venitab trenni ikka jube pikaks..). Kui väga palju seeriate vahel puhata siis see paistab ka võhmale üsna halvasti mõjuvat.
S123
MemberVõistlemine ei ole eesmärgiks, lihtsalt hetkel muud eesmärgid jõusaalis on täidetud niiet motivatsiooni hoidmiseks olen võtnud eesmärgiks jõunäitajate tõstmist põhilistel rasketel harjutustel. Paistab, et preagu midagi väga valesti siis ei teegi ja suhteliselt stabiilne areng on ka olemas.
Suured tänud!
S123
MemberJah osalt kindlasti Westside Barbelli treeningmeetodid ja kindlasti teised lehed kus sarnastel teemadel infot olen leinud on ka kas otseselt westside barbelli treeningmeetodeid ümber kirjutanud või siis selle inspiratsioonil. Nemad on kõik minuteada särgiga võistlevad surujad ning seetõttu väga minu treeningu jaoks väga ei sobi. Kurb asi on see, et ei ole leidnud infot nende kahe teema kohta varustuseta surujate jaoks. Konkreetseid lehti mul kuskil kirjas ei ole ja pole vist ka väga mõtet neid otsima hakata.
Neid “soovitusi” mis seal kirjas on võib võtta ka kui lihtsalt küsimusi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “Kas minu jaoks oleks mõistlik kiire negatiivne faas” ja “Kas minu puhul oleks mõistlik kasutada ka laiemat haaret”S123
Member
Vaata kangil seda kõige suurema diameetriga silindrit. TTÜ 17,5 kg kangidel on need suured silindrid koonuse kujuga.
Tänan!
S123
MemberVana teema aga ehk annate andeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas see 17,5kg kang ära tunda?
S123
MemberLamades surumine: 80kgKükk: 100kg
Jõutõmme: 130kg
Vanus: 20a
Kaal: 62,5kg
Pikkus: 166,5cm
Treeninud: 4 kuud
Lamades surumine: 95kg
Kükk: 110kg
Jõutõmme: 140kg
Vanus: 21a
Kaal: 63,5kg
Pikkus: 166,5cm
Treeninud: ~Aasta
Huvitav, et surumine rohkem kasvanud on kui kükk ja jõutõmme, treeninud olen kõike üsna võrdselt. Ju peab selja ja jalatrennis rohkem pingutama edasipidi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused