Skip to main content

S.M

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Suhkur vs aspartaam #379996
    S.M
    Member

Kuidas tundub, kas aspartaam/sukraloos tundub kuidagigi loogiline, et ta on tervislik? Milleks neid üldse vaja on? Mina ütlen, et neid polegi vaja.
    Lõpus teed sa ikkagi ise oma otsused.

in reply to: Suhkur vs aspartaam #379993
    S.M
    Member

Olenemata infost ja selle tõesusest on telegram lihtsalt halb?

Suhkurt on muul kujul ka olemas kui ainult valge lauasuhkur.

in reply to: Vadakuvalk+kreatiin #375844
    S.M
    Member

Tänan vastuste eest.

Olen mõelnud, et võiks arengu mõttes proovida monohüdraati ja tekkis küsimus, et kas peaks ehk ka paremaks realiseerimiseks/taastumiseks kasutama ka valku?

in reply to: Piimatooted on kahjulikud? #374747
    S.M
    Member

Olen vaadanud seda dokumentaali ja uurinud ja rääkinud sellel teemal ühe inimesega.

Segane on see asi kohe kindlasti, kui terve elu igal sammul on räägitud, et piima peab jooma.

Selge on ka see, et kui see isegi oleks tõsi, siis kuna selle taga on miljonid töökohad, suur raha siis muuta on seda pea võimatu.

Nagu ka filmis ta ütleb, et suur osa maailmast on peeaegu täielikult piimatalumatud, ehk nad ei tarbi üldse piima/piimatooteid.
    Statistika järgi on 90% maailma allergiatest põhjustanud piimatooted. (filmis on täpsemalt selgitatud)

Piimavalk koosneb üldiselt ~80% ulatuses kaseiinist ja 20% vadakuvalgust, need omakorda jaotuvad seal veel täpsemalt

See mis siin filmis välja tuuakse, peaks mõtlema kindlasti panema, alustades poepiima kvaliteedist ja kuidas tänapäeval lehmikasvatatakse ja selle piima kvaliteeti, lõpetades kaseiini omastamisega.

Väga raske ja keeruline teema hetkel.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)