Rydelle
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rydelle
MemberAga millist kardiot siis tegema peaks, et tagumik olematu poleks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> On mul seda üldse eriti vaja, kui olen tegelikult päris peenike? Äkki piisaks jõutreeningutest…Rydelle
MemberSuht naljakas oli, Zeusipoeg.
Aga mul vist toitumine niiväga korras ei ole, ei söö küll igapäevaselt mingeid burgereid ja friikaid (viimasel ajal enam ei tahagi neid), kuid natuke šokolaadi vms küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja üldiselt ei jälgi, mida söön, hommikul võileib, koolis see, mida pakutakse ja siis kodus õhtusöök ja enne magamaminekut on enamasti keefir või jogurt vms. Ei ole sellist asja, et taldrikul on liha, salat, riis ja ma ei tea mis veel, vaid lihtsalt näiteks makaronid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rydelle
MemberKas siis juhtub midagi, kui ma mõni nädal teengi näiteks ainult 3-4 korda? Vahel lihtsalt ei jõua või olen väsinud.
Rydelle
MemberNo see kava pole vist tõesti nii raske, järjest annab ära teha küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rydelle
MemberAga no kas siis ka tõesti ei piisa sellest iga päev 15-minutilisest kavast, kui ma käin kaks korda nädalas tantsutrennis, mis on mõlemad korrad vähemalt talveperioodil üks tund? Seal teeme ka vahepeal jõudu ju ja isegi kui lihtsalt tantsime, siis vahepeal annavad lihased tunda ka, et nagu treeniks kohe. Ja lisaks hakkame ju jooksmas käima, mis tähendab, et siis on mõni päev trenn kaks tundi ühe tunni asemel.
Tegelikult on ju see ka mingigi sport, kui ma viis korda nädalas koolist bussiga koju tulen ehk kõnnin umbes 1,5 kilomeetrit. Vähemalt ma arvan.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> + Vahel isegi juhtub, et teen neid harjutusi kauem, kui 20 minutit. + Kehalise kasvatuse tund koolis, mis on kaks korda nädalas ja kus me igakord vähemalt jookseme.Rydelle
MemberNo ei mõtlegi tegelikult, et ainult suveks, lihtsalt kui ma seda kuupäeva paika ei pane, siis ma muutun veel laisemaks ja ei teegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi tahaks edaspidi ka ju selliseks jääda, mitte ainult suveks. -
AutorPostitused