Ruts456
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ruts456
MemberJa eriti mõnus on see kui tehakse nt ületõmmet mingi väga raske hantliga ja siis täie pauguga see maha lendab.Sind häirib, et (raske) raud pannakse maha pauguga??Miks?
Kui sa tõmbad näiteks jõutõmbel maxi, siis sa algul tõmbad mingi 300kg maast lahti ja siis teed veel negatiivse korduse sellele otsa, et see maha läheks nagu sulg langeks?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tulnud norima tüli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
Memberkuidas näeb välja hark kükk?Arvan, et sa mõtled ikkagist hack kükki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see vähemalt näeb välja selline:
Ruts456
MemberVõta siis kava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
MemberMul endal on nii, et kui kasvõi 1 nädal ei saa käia haiguse vms pärast, siis on kohe selline tunne, et nõrgaks jäänud jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt samamoodi on ka mul.
Ruts456
MemberVõta õlale puhkust ja mine arstile, vb on õlaga midagi väga halvasti, kui niimoodi välja tuleb.
Ruts456
MemberPalju õnne ja tulgu palju jõudu!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
Memberselline küsimus, et nüüd suvel jõusaalis ei käi, aga mul seina peal lõuatõmbe post .. ma muud trenni ei tee suvel, vb ainult aeroobset..kas võin vabalt iga päev näiteks teatud arvu korra lõuga tõmmata..mingi 50-100 korda iga päev
preagu ma eriti palju ei tõmba lõuga(~5) , et tahaks selga natuke arendada.
ega see kehale liiga tee?
Liiga see kindlasti ei tee. Vast ei tasu ka iga päev teha nii kõva trenni(100 kordust). Tee 3-4 korda nädalas ja proovi leida veel midagi, millega treenida teisigi lihaseid. Näiteks jõutõmmet pole ju tegelikult raske mingite kolkaritega teha ja ka kükki ühe jalaga ja keharaskusega on juba päris raske teha jne. OLE LOOV!
MemberKükk 252,5kgLamades surumine 190kg
Jõutõmme 270kg
Kaal 97-100kg kõigub.Vanust praegu 17a. 24 juuli saan 18.
Tulemused tehtud siis ilma surumissärgita ja trikoodeta.

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga võimas mees oled!!!! Aga kas sa saaks oma järgmistest rekordtulemustest ka videosid teha ja võibolla ka trennist?

ma olen leidnud sinust 2 videot youtube’is, mõlemad kükist:
Väga võimasad tulemused ikkagi nii noore kohta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
MemberOh, meil samal päeval sünnipäev, palju õnne Argo!
MemberSee hakkab tulema varsti iseenesest, kui raskused suuremaks lähevad.
Ruts456
MemberPikkus 171cm
Kaal 72,5
Vanus 17(järgmine nädal saan)
Kükk 145kg
Surumine 110kg
Jõutõmme 155kg
Ruts456
Memberma olen 19 ja mul ka kasvust raksuvad ? mul pigem õlaülekoormusest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen kohe kohe 17 ja mul viimasel ajal on hakanud põlved ja kael raksuma, algul arvasin, et jõutrennist, aga kuidas mu kael hakkab raksuma küll jõutrennist, kui sellele ma ei tee üldse harjutusi, ega midagi
“>Ruts456
MemberVanust on 17 .Järelikult luude raksumine on tingitud kasvust, sul pole vaja midagi karta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
MemberTere, tahaksin teada, mis kui nt: käteringe teen, siis tunnen ja kuulen et õlast käib mingi luu teisele vastu vms väike raks käib läbi kogu aeg. Sama on randmeag teen randme ringi igakord tuleb krõks ja krõks… Või siis lõdvestan jalgu, tunnen sama asja.. Millest võib se tingitud olla kes oskab öelda? ja mida ette võiks võtta.Võibolla kasvad alles, palju vanust on?
Ruts456
MemberJube, sa söödki ainult 2x päevas???
Kui sa sööd 2x päevas ja nii vähe korraga, siis keha hakkabki rasva koguma, et terveks päevaks jätkuks energiat.
Mina soovitan sul oma söömine ümber harjutada. Näiteks mina söön päevas u 5-7 korda, aga väheke korraga. Ma ei nimetaks ennast paksuks, mul on nähtavalt lihaseid, ma olen pikk 170cm aga kaal on sinuga umbes samapalju – 73kg.
Niiet harjuta oma söömisharjumus ümber ja hakka korralikult sööma.
-
AutorPostitused