Ruts456
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ruts456
MemberKüsimus siis selline, kuidas treenida surumise, tõmbe, küki alumist faasi ja plahvatuslikkust?
Surumisel – nt. hantlitega surumine, jõutõmbel – nt. ise aluse peal jõutõmme, kükk – nt. all pausiga kükk, sügavkükk.
Pahvatuslikkust saab treenida väiksema raskusega(kuid samas mitte liiga väikse) plahvatuslikku liigutust tehes.
aprill 14, 2014 at 5:41 p.l. in reply to: European Sub-Junior & Junior Championships Saint-Petersburg / Russia #362586Ruts456
MemberSaate Rausi katsed ka üles panna, pole kahjuks ülekannet näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>https://www.youtube.com/user/markoterasmaa/videos
Siit näeb nüüd Rausi katseid ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2014 at 4:08 p.l. in reply to: IFBB World Ladies Cup 2014 – Reet Reimets pronks, Egle 4-s, Anastasia 4-s, Kristina 5-s! #364161Ruts456
MemberOi Reet…Mida sa küll minuga teed
Täpselt sama mure.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2014 at 3:06 p.l. in reply to: European Sub-Junior & Junior Championships Saint-Petersburg / Russia #364047Ruts456
MemberSurumises sai kirja 255kg, 260kg ei tulnud. Hetkel edestab teist kohta juba 2 ala peale 75kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
MemberSiin pole tegu suure lihasmassiga mida ´´säilitada´´, rasvakihti vähemaks. Aga saan aru mida mõtled. Igatahes on hää valgukogust suurenda, eriti veel kui kõht kipub muidu tühjaks jääma.
Suur lihasmass või mitte, aga lihastega sa ainult saadki energiat kulutada.
Ruts456
MemberKõik vabandused võetakse vastu kui need on siirad. Unustame vahejuhtumi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seesugused olukorrad ei teki meelega.Nii nagu ka ei saa ette arvestada kui eelmisel sportlasel kang maha kukub, pean silmas kükki kui järgmine sportlane on ootamas katset, sidemetes, veri jalgades seismas. Nii oli ka pühapäeval tõsiselt meeldiv vaadata julgestusmeeste kiirust, millega uuesti kang pukkidele tõsteti ja Siimule kiiresti koormati. Oli muljetavaldav! Tänud!
Raigo käed käisid küll nii kiiresti, nagu mees oleks joonud hommikult kastitäie energiajooki ära. Mees on ju ise veel dieedil ka. Täiesti uskumatu tüüp ikka nii oma abivalmiduse kui ka füüsilise tervise poolest. Minu respekt Talle!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd kruttisid Alex ja Siim nende 400kg kükikatsetega pinge päris kõrgeks, et kes küll selle maagilise numbri siis ikka esimesena ära teeb. Selliseid katseid vaadates oli omalgi adrenaliin üleval ja nende katsete julgestajana oli väike värin sees, et mis nüüd juhtuma hakkab, rääkimata veel ilmselt nendest meestest endist.
Võistlus oli muidu vägev. kuid tundub, et tuleb kõigil ikka oma jõusaali sõpru utsitada tagant, et mõni andekam veel võistlustele saata(uskuge mind, neid inimesi ikka on, kes tegelikult jõuavad päris palju). Ise tulin -83kg juuniorite Eesti meistriks nn möödaminnes, tehes 2 ala ilma varustuseta – võistlejaid oli lihtsalt antud kategoorias vähe ja üks veel lihtsalt ebaõnnestus täielikult, muidugi see käib spordis ikka nii, et alati ei ole “hea päev”, kuid ma arvan, et möödaminnes Eesti meistriks ka nüüd pole päris õige tulla. Samas, ma ei ütle, et mul selle üle hea meel pole, hea öelda ju: “olen Eesti meister”.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnneks on seeniorite vanuseklassis nii tugevad mehed meil olemas, et ikka on kuhu juunioritel areneda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AGA KINDLASTI, KUI NÄETE, ET MÕNEL SÕBRAL ON ÜSNA HEAD TULEMUSED VÕISTLUSTÕSTETES, SIIS ÖELGE IKKA, ET TASUB KÄTT PROOVIDA VÕISTLUSTEL.
MemberKui juba tehtud sai, siis jagan teiega Rain Kuusnõmme tehtud videot minu viimasest jalapäevast.
Midagi erilist ei ole: 6×120 kg. Ennast tundes oleks võinud veel proovida ketid juurde lisada, aga dieedi ajal pole enam mõtet suutlikkuseni minna. Lihast niikuinii ei kasvata ja see kapsad ninast välja pingutamine lihtsalt koormaks närvisüsteemi ja lihast, millel pole lisapingutusest taastumiseks kuskilt lisatoitaineid võtta.
Eile tegin pika päeva degusteerimist MyFitness Solarises Les Mills kvartaalkoolituse raames. Pärast lasti mul seal ka treenida, mis oli dieedi ajal väga teretulnud vaheldus. Enne trenni vaatasin hantliriiuli üle: hantleid oli kuni 50kgni – kannatab rinda teha küll.
Jõusaal ise on keldrikorrusel, Nokia kontsertmaja trepist alla minnes. Tänu sellele oli seal siuke hea dungeon gym tunne.
Täna tegin tunnikese aeroobset Revalis+tund taastumist veekeskuses.
Homme on “kerge” jalatrenn ehk väiksemad raskused, aga see-eest lühike seeriatevaheline paus ja intensiivne pumpamine.
Mõtlesin vahelduseks ka HC Gymi minna, aga kuna pumpaval päeval kasutan peaasjalikult trenažööre, siis Revali vastu ikka ei saa.
Nii. Roheline tee on sees ja nüüd enne magama kui kõht tühjaks läheb.
Vaata, et selle põrkega kükiga omale viga ei tee. Ise olen 2 korda alaselja “ära tõmmanud” täpselt niimoodi(suurema raskuse korral alaseljast kumeraks läinud ning nõks ära käinud).
MemberMulle tundub jube jämeda jalaga see vasakpoolne mees. Kas eestpoolt ka on võimalik näha?

Ruts456
MemberOti juures käidud. Ott ütles, et ma olen paks ja 4-5kg vaja alla võtta enne kui lavale ükskõik, mis katis minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eilne laadimine vist kasuks ei tulnud. Pool kilo kringlit, õlle, kaks pakki kummikomme, marmelaadi, kauss pastat, kauss kohupiima jne. Vist sai paljuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd ma siin tean, mis vorm mida tähendab, sest ega kodus selliseid asju väga pakkuda ei oska. Muidugi ma nüüd ei tea, kas viitsin rabeleda sellise dieeditamisega, et mingi kuu ajaga 4-5kg alla võtta. Idee poolest ju võiks, aga krt, kardan, et see nõuaks juba vaeva. Peaks hakkama toitu ekstra piirama. Hmmm.
Ah, lasen suht samamoodi edasi ja vaatab kuidas pilt on. Originaalne plaan oligi see, et teen oma asja ning, kui lavale mineku ajal on vorm piisavalt hea, siis võib minna. Kui mitte, siis ei lähe. Lihtsalt eksperdi silma alt tasus läbi käia, poseerimisi ja asju proovida korraks. Hea kogemus seegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ott tappis motivatsiooni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
MemberTaavi, sulle meeldib küll täiesti põhja minna kükiga, kuid samas on näha, et alaselg/tagumik läheb selle sügavuse juures kongu (kumeraks). Ing k butt wink. Ise olen viimasel ajal läinud täpselt nii sügavale, et selg jääb neutraalseks ja seda ei teki.
Kuidas kommenteerid?
Tahtsin siin lisaks mainida, et põhja kükkides ja just selle sama “butt wink”-i tõttu olen ma kolmel korral selja “ära tõmmanud”. Ja need ongi mu ainukesed vigastused jõusaalist. Muidugi nüüd olen küki tehnikat muutnud ja enam ei küki põhja, lihtsalt alla paralleeltasapinda. Muidugi klassikalistest tõstjatest rääkides, siis eeskükk ei venita seda alaselga kaugeltki nii palju, kui kükk kang turjal. Eeskükil lähen ise ka põhja ja pole midagi olnud.
Ruts456
MemberNii nagu kirjutasin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nüüd, palun ütle, mis sa oled söönud või teinud, et sul nii järsku kõik näitajad nii laes on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
MemberRait, kas sa mäletad, kui palju sa kükkisid ja surusid noorte klassis ilma varustuseta? Ma tean, et sa käisid kunagi talendisaates ja seal oli tõmme (noorena) 320kg(vist). Aga küki ja surumise kohta oleks ka numbreid huvitav teada sellest ajast.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
MemberLäksin 280-ni ainult vööga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainult? Loom, raisk!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis toidulisandeid hetkel tarbid muidu?
Ruts456
MemberMa juba alguses lugedes mõtlesin, et selle pausiga seal maas tuleb jama, sest kuna kordusi tuleb võimalikult palju teha, siis tahest tahtmata on vaja paus kiiremini teha ja lõpuks see paus polegi enam paus vaid on lihtsalt maa puudutamine või põrgatamine.
Ruts456
MemberTere.
Tänasest alustasime varustusega treeningutega kuni võistlusteni. Trenni ei tee oma trikooga vaid võtsin Ulvari trikoo, mis mulle suur ja oleks mugav trenni teha. Ulvar kükkis sellega kui oli 130 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tõmbasin lihtsalt jalga.1. Kükk soojendus, ainult vööga: 3×160, 3×190, 3×220, 1×250 ja 1×270, mis ka uus isiklik varustuseta, kükkisin kergelt.
Ulvari trikoo selga ja sidemed ka õrnalt peale 3×270, 3×280, 2×290 ja 2×300. Esimese korra kohta polnud rohkem vaja, Sai mingi raskus tunnetuse kätte.
2. Raamis kõndimine 1×340 ja 1×360 kg
3. Nelipea lihas 5×8
4. Kakspea lihas 5×8
5. Kaelkijak 3×15
6. Kõht 4×15
Lisa harjutusi teeme nüüd vähem ja keskenduma põhi harjutusele. Kolmapäeval särgiga pakult kolmesed ja äkki proovime rinnale ka. Seda näeb jooksvalt.
Tähtsin küsida seda, et milline see harjutus “kaelkirjak” välja näeb?
-
AutorPostitused