Ruts456
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ruts456
MemberEt selline mure,et piitseps ei taha kuidagi areneda.Toitumine korras.Piitsepit treenin n2dalas 2korda 3 harjutust 4×8.Rate.ee ajati sellist teemat,et tulex lihast shokeerida.Teha 2 päeva sama lihast järjest ja siis lasta tal puhata 2 päeva ja et niimodi teed nädalakese ja siis jälle aint 2 korda nädalas treeningut.Mul pole eriti sellesse shokeerimisse usku… Aga mis teie arvate??Mina julgen arvata, et sul on siinkohal lihase nimi väga valesti kirjutatud, peaks ikka olema biitseps
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Ruts456
MemberSellise asja tahtmiseks pole vaja uut teemat teha, ma usun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
Member1. Vanus? 15 Sugu? Mees
2. Milline eluviis? füüsiline
3. Pikalt tavaliselt magad? 6h-7h
4. Oled selle tundide arvuga rahul? Ei
5. Kaua sooviksid magada? 9h-10h
6. Ümbritsev kodukeskkond? maakodu
7. Kui, siis mis tegurid sind enim magamajäämisel häirivad? Vahest mõni kärbes, liikumine majas.
8. Millised on meeldivaimad magamistingimused? Mulle meeldib mitte just kõige pehmem voodi, pehme tekk, tavaline toatemperatuur
9. Mis on takistanud sind uinumast kõige tihedamini? liigne mõtlemine
10. Milline oled unisena? tõsine
11. Milles töövõime langust unisena täheldad? jõus, keskendumises
12. Millest otsid unepuuduse puhul abi? ei otsigi
Ruts456
MemberMinul sai nüüd täpselt 1 aasta täis ja rinnalt surumisele on juurde tulnud umbes 30-40kg, ja ütleks, et pole paha
MemberEks ta jõutõmbes töötab kah, kuid vähe. Mul on endal olnud pärast rinna päeva lailihas valus.
Ruts456
MemberMulle on räägitud et svungi pole üldse mõtet teha, kuna see pidavat lõhkuma selga suurte raskustega, ma tean kedagi, kes ütles et tal on sellepärast selg kõver.
Mulle soovitas ta teha hantlitega surumist või istudes, aga pole just eriti kaua teinud ja ei saa ütelda kas arendab hästi või mitte.
Ruts456
MemberMa paluks siis ka omale kava. Rinnalt läheb 70kg, 15 aastane, teen 4 korda nädalas trenni.
Mail on siis ruts456@hotmail.com
Aitäh!
Member170 cm ja 55kg olen, kui mingi augusti keskel mõõtsin. Praegu olen 15, oktoobri keskel saan 16kuidas neid seljalihaseid venitada? Hetkel “kiigun” selja peal aga ma arvan, et sellest erilist kasu ei ole.
Kätekõverdusi teen 30 tükki järjest ära.
Vaata esilehelt tööriistad, sealt alt venitustepank ja siis vajuta seljale.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
MemberOlen praegu 15-aastane ja 4-kuune kaalun 60kg, pikkus 166cm ja rinnalt surun ilma surumissärgita ja muude abivahenditeta 65kg. Olen maapoiss, koolist peaaegu parim suruja ja ütleks, et hea tulemus, kui aga lugeda seda teemat, siis ütleks, et see on päris väike tulemus
“> . Aa ja kätekõverdustes olen ma päris kõva mees jällegi koolis, 2 minuti jooksul tuli 81 kätekõverdust ja kui aja peale poleks, tuleks ikka 100 ilusti, ilma puhkamiseta ja rind puudutab põranda ära.Ei ikka peaks mainima, et siin on mõnedel rekordid ikka ulmeliselt kõrgel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused