Ruts456
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ruts456
MemberMinu sõber hakkas käima jõusaalis 13 aastaselt ja siiamaani kasvab
Ruts456
MemberKa minupoolt Palju Õnne!!!
Oled üks inimene, kelle tegemisi jälgin koguaeg.
Ruts456
MemberOn see tõesti nii? ma olen koguaeg 90 kraadiga teinud, peaks hakkama 45 tegema?Kõik oleneb eesmärkidest…

Ruts456
MemberTere.Olen lugenud, et ühe lihasgrupi kahe trenni vahele peab jääma VÄHEMALT 48 h. Palun öelge aga, mis see maksimumaeg on? Massitsüklis on kirjas, et nädalase vahega võiks teha. kas nädal ongi selline maksimumaeg, et kui jääb 9 päeva nt, siis enam ei ole kasu?
Aitäh!
S
Ma soovitan kõik lihased teha kord nädalas läbi, minul see on toonud kõva arengu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
MemberPalju õnne!!
MemberNagu neid teemasid siin veel vähe oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige treenimine:
1. Toitumine paika
2. Korralik kava
Kui tahad lihasmassi kasvatada, siis tee erinevaid harjutusi ühele lihasgrupile. Seeriate arv iga harjutuse kohta umbes 3-4. Korduste arv seerias 8-15. Ja loomulikult kasuta siis väiksemad raskused.
Aga milleks lihasmassi sul nüüd siis nii järsku vaja kasvatada?
Ruts456
MemberAlustades:
Rinnalt surumine 45kg
Kükk 70kg
Jõutõmme 80kg
Nüüd:
Rinnalt surumine 90kg
Kükk 105kg
Jõutõmme 130kg
Treeningstaaz on 1 aasta ja 5 kuud.
Ruts456
Memberviimati kui proovisin tuli 2x
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
Member1. Rinnalt surun 70kg 5 korda, seega max peaks olema kuskil 80kg
2. Kükkinud olen 95kg 3x
3. Jõutõmbe max on 115kg
Vanus on 15 aastat, kaal on 64-65kg, pikkus on 170cm ja treeninud olen 1 aasta ja 3 kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
MemberMa tahaks süsivesikutega kreatiini koos tarbida, palju(mitu teelusika täit, kuhjaga) suhkurt ma peaksin panema vee sisse, et norm oleks?
Ja siis veel see, et mul külmkapis mingi venekeelsete kirjadega mahl, milles on palju mineraalaineid ja puuvilju ja värki-särki, et kas ma võin sellega ka segada?
Ruts456
MemberMina unistan uuel aastal kükki viia edasi 100kg’lt 130kg’ni(ehk kolm suurt ketast), jõutõmbe tahaks saada 115kg’lt 140kg’le ja rinnalt surumise kihlveo kavatsen võita(sõbraga tegime) ja samas ka rekord vii 80kg’lt 110kg’le.
Ja muidugi ka 9.klass lõpetada heade hinnetega
MemberIgaks juhuks soovitan traumapunktis ära käia ja teha rönken pilt.Mul oli randmega nii, et kukkusin ja läks paiste, niisama nagu valus ei olnudki aga liigutada seda ei saanud. Läksin traumapunkti tehti rönken pilt ja selgus et mõra oli sees ja käsi pandi kipsi.
Ma soovitan ka käia traumapunktis.
Mul omal põrutuse tagajärjel lõi väikese sõrme nuki juurde päris tugev valu ja isaga läksime linna järgmine päev. Mõtlesime, et vaataks traumapunktis käe üle ja tuli välja, et mõra oli.
Ruts456
MemberPõhiline asi minul, et naine oleks minust lühem ja noorem, kindlasti ei tohi puududa ka ilus partii ja hea iseloom
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
MemberJuuksed pikad(kuni poole seljani ja mitte mingil juhul poisi pea) ja lokkis või sasitud ja võiks olla blondid, nägu ei tohi olla ümmargune, põsed ei tohi olla punnis, kulmud ei võiks olla kokku kasvanud ja huuled ei tohi olla väga suured(nagu neegril) muidugi ka mitte liiga väikesed.
Nahavärvus võiks olla päevitunud. Ise olen lühike(167cm) ja meeldib kui naine on ka lühike(umbes alla 160cm). Rinnapartii peaks püsima omal jõul üleval, mitte rippuma, olema normaalselt suur, kuid mitte väga ja rinnad võiks asetseda peaaegu koos(vahe u 2-3cm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Naine ei tohi olla paks(käel nahk lipendab, sangad jne) ega ka liialt peenike(kondid väljas jne). Prink ja vormis keha. Jalanumber ei ületa 40. Kindlasti ei tohi olla jalad peenikesed, vaid vahepealsed(liiga suured ka mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Naine peaks olema puhas ja hästi hoolitsetud!
Riietus ei tohiks olla nahast ja võiks olla erksavärviline.
Ei tohi olla väga nõudlik(mehel palju raha jne).
Iseloomu ei oska pakkuda.

Ruts456
MemberNimelt mul probleem rinnalihasega kui nii võib öelda – ühte rinnalihast üldse pole. Anatoomiliselt on puudu üks rinnalihas. Et kuidas peaksin ma siis oma treeningkava üles ehitama, milliseid harjutusi vältima? Et erinevate kehapoolt erinev lihasmassitoonus veelgi ei suureneks. On siin nii pädevaid või oskate ehk öelda kelle poole pöörduda sellega?Kuidas sul see veel ära kadus?
AutorPostitused