Ruts456
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ruts456
MemberRuts456
MemberVeidi pikem jutt võistlusest http://powerlifting.ee/index.php?page=uudised&uuid=302
Märkasin üht väikest viga teksti eelviimases lõigus.
“…kolmandana -83 kg kaaluv Rauno Kõlu (230 kg +160 kg + 235 kg).” – ma nimelt olin seekord kehakaalus -93kg, mitte -83.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
MemberMa loodan, et Rait ehk ei pahanda, kui ma lisan ta küki video siia.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2015 at 6:04 p.l. in reply to: EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII #374780Ruts456
MemberKas sa tahad öelda, et protokolli koostaja ei ole pädevalt oma kohustusi teostanud?
Kui Sa minult nii konkreetselt küsid, siis ma tooksin välja selle, et HC gym pole EKFL liikmesklubi ja siis ilmselt ei saa ka selle klubi all võistelda(aga ma pole täiesti kindel selles, kas see asi käib ikka nii). Teine variant on see, et lihtsalt härra ei öelnud registreerimisel, mis spordiklubi all ta võistleb. Lihtne.
jaanuar 8, 2015 at 4:50 p.l. in reply to: EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII #374710Ruts456
MemberProtokoll ei sisalda Rodioni koduklubi ju?
Videos ilusti mees tänab HC gym’i, Timo Majurit ja oma treenerit. Ma usun, et siit võib järeldada ühemõtteliselt, et ta treenis HC gym’is ja ettevalmistusel aitasid kaasa Timo Majuri ja tema treener Sergei.
MemberMa pole küll eriline treener, kuid ma arvan, et võistlusnädalal peaks ikka taastavaid trenne tegema, mitte enam algraskuseid proovima ning see kolmapäevane kiirusliku küki ja surumise päev tundub juba liiast, ega sa sellega enam midagi ei võida 3 päeva enne võistlust, vaid ainult väsitad. Ega nädala-kahega vorm kuhugile ei kao, kui sööd korralikult ja haigeks ei jää. See jutt on juhul, kui sa ikka võistled sellel nädalavahetusel jõutõstmises.
Aga edu igal juhul, loodan, et tõmbad 210+ võistlustel ikka ära!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
Memberhttps://www.strengthshop.co.uk/powerlifting/ipf-approved-kit/rehband-old-style-7mm-knee-sleeve.html
kas taoliste põlvesukkadega tohib raw võistlustel võistelda ?
http://www.powerlifting-ipf.com/51.html
Sealt vaadates justkui peaks tohtima.
Ruts456
MemberALEX KOLMAS! Tegi kogusummas juuniorite maailmarekordi 852,5kg. Jõutõmbes medalit ei tulnud, kuid kükis sai kuldmedali(maailmarekordiga 330kg) ning surumises pronksi(212,5kg).
Palju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Venelased said kaksikvõidu: Belkin Yury sai esikoha kogusummaga 867,5kg ning teine koht oli Lihanov Dmitry 853,5kg-ga. Neljas koht oli 837,5kg, kuid viimasel katsel üritas Alexile ära teha, mis õnneks ebaõnnestus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
MemberViimane ring algas jõutõmbes ning esikoht on 867,5kg, teine on 848,5kg, Alex on kolmas ja 847,5kg ning neljas koht on 837,5kg kogusummaga. Viies on juba neljandast 30kg kaugusel..
Ruts456
MemberAlex sai surumises kirja kõik kolm katset: 200, 207,5 ja 212,5kg
Ruts456
MemberKas ma olen õigesti aru saanud, et kui Raus võistleb praegu open klassis, siis juuniorite maailmarekordina ei lähe see 330kg kükk kirja, kuigi vanuse poolest on juunior?
EDIT: Sain küsimusele vastuse. Loeb küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruts456
Member320kg kükis kenasti kirjas ja jällegi näiliselt kerge!
Ruts456
MemberVäga sügav ja näiliselt kerge 310kg esimesel katsel kirjas!
Ruts456
MemberPalju edu Alexile täna! Hoian tugevalt pöidlaid pihus!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodame, et tulevad isiklikud rekordid!
MemberEee. Mina oma sirgjoonelise mõtlemisega siiski mingit situatsiooni võltsima ei hakkaks. Aga ehk võiks öelda midagi sellist, et “mõtlesin, et mis ma sellest komplimendist ikka enda teada hoian, ütlen parem välja – sa näed väga hea välja”.
Loodan, et saad huumorile(ja ma usun, et ka tegelikkusele) pihta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused