Skip to main content

rustik

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kõht,kõhulihased #50635
    rustik
    Member

pane suuremat rõhku aeroobsele.mida sa sööd ja millal? selle 7x nädalas treeninguga võid sa ülepingutada !!!

in reply to: tuharalihased #50634
    rustik
    Member

jutt õige . ja tänan teid

in reply to: Biitseps #50464
    rustik
    Member

harjutustes palju individuaalsust ja kõike saab ka veidi kohandada

in reply to: Keemia #50349
    rustik
    Member

loomulikult on tipud keemiat täis — siin pole miskit imestada ,sest ilma selleta nad poleks pooltki seda mida näha saame ; ja liiguvad teatud ained ka meie turul ja kel julgust-tahtmist-raha kasutavad neid rohkemal või vähemal määral.

in reply to: Küsimus otile ja teistele tegijatele! #50347
    rustik
    Member

jep.olem küll siin foorumis uus oleskleja kuid jõusaalis käidud ikke juba üksjagu.siinkohal liitun eelpool kõnelejatega — surfa veidi ringi ,nii sellel kui sarnastel lehekülgedel ja kogu infi . ja kõikse parem on personaalselt rääkida treeneriga ning tasu eest tehakse sulle kavad ja toitumised ja saad vastused proteka (ja muu) ning dieedi kohta!!

in reply to: Kui palju? #50168
    rustik
    Member

kiid rock – mina olen mitmest kohast uurinud ,et piimaga segamine suurendab proteiini efektiivsust ning kogust märgatavalt ja see pidavat lausa kiiremini imenduma .kuid mis on vaja meeles pidada ,inimene ei omanda ühe toidukorraga rohkem valku kui 50 gr !!!!ja kui me tahame lisada massi ,siis mitu grammi kehakilo kohta peame valku sööma päeva jooksul ….!? uuri järgi

in reply to: Mitu korda nädalas trenni teha? #50167
    rustik
    Member

egas algajal üle kolme kannata teha ,kui pead siin ikke silmas jõutreeningut.küll aga võid ju aeroobset juurde teha – jooks, bodypump,ratas,kõndimine lindil jne

in reply to: Oti toitumine-üllatus mulle üks asi #50165
    rustik
    Member

pole seda artiklit lugenud … kuid mida olen kuulnud on see (Oti kui treeneri käest) ,et toidu ajal ja kõrvale ei tohiks juua,küll aga peale toidu söömist võiks seda teha.

in reply to: Biitseps #50160
    rustik
    Member

pooldan hantleid kangile.harjutusi tuleks vahelduse mõttes teha erinevaid.blokiga on kordamööda tegemine ka väga tõhus ja eks vist oleneb ka vormist ja eesmärgist. ise olen kasutanud kahanevaid kordusi ,st alustan kergemast ja pikemast seeriast ja lõpetan lühema ja suurema raskusega. järjestiku üle kolme harjutuse ei kannata teha ,kuid see sõltud seeriate ja korduste arvust ka!

in reply to: No1 #50158
    rustik
    Member

pro nr 1 on tõesti vastikult magus — mul viskas kuid tagasi kopa ette ja enam alla ei läinud. praegult kasutan -hard fast – mis on igati sobilik mulle nii maitselt kui sisult !!

in reply to: Biitseps #50157
    rustik
    Member

aga kas siis on enamuste lihasgruppidega nii et tuleb teha neid 2 korda nädalas või lasta neil 2 päeva vähemalt puhata peale trenni ja siis uuesti teha? või oleneb sellest kaua juba oled trenni teinud..sest mõned kulturistid teevad 5 korda nädalas…et kas siis algajatel tulebki ni harva alguses teha?

kui palju sa muid kätelihaseid treenid ja kui tihti ?

in reply to: Biitseps #50156
    rustik
    Member

oot oot — ega nüüd üle kah pingutada saa.kui sa viis korda nädalas bic teeksid ,siis millal sa muid lihased jõuad teha -seda esiteks ja teiseks- lihas tahab ikke puhata kah.kaks on hea ja samas maksimum nädala jooksul !! tee lihtsalt kummalgil päeval erinevaid harjutusi ja piisab täiesti ühele päevale kahest korralikult tehtud harjutusest küll (muidu läeb kordade arv suureks ja töö mist tehtud on mõtetu)

in reply to: pullover – kuidas tõhusam? #50068
    rustik
    Member

kuna siin on tähtis ja oluline seik puusade ja selja ning õlgade asend –nimelt puusad peavad olema all pool kui õlad ,siis ainus võimalus seda teha on risti üle pingi.USU MIND–olen Otiga saalis sel teemal rääkinud ja ise aastaid sedasi ka teinud!!!

in reply to: Solaariumi kohta küsimus ! #50067
    rustik
    Member

lihasmassile solaarium küll miskit juurde ei anna ,küll jah toob ta olemasoleva lihase paremini esile — tõmmul nahal reljeefsus ju paremini märgatav.OLE ETTEVAATLIK ,sest ega nahk liialt palju seda kiirgust kannata ja silmadele katted ette!!!!—üliaktiivsed solaariumis lamasklejad (üle 500 min aastas ) kahetsevad oma tegusid siis ,kui vanust üle 40 ,sest nahk on väsinum ja kortsulisem!!

in reply to: karvad #49893
    rustik
    Member

kui sa ei taha ,et uued karvad tugevamad oma struktuurilt ei oleks (seda muidugi kümnete ja järjepideva eemaldamiste tagajärjel ) ,siis ära muud kasuta kui geeli ,või salongis pakutavat eemaldust. shiletiga jäävad juured alles ja karv kasvab lõpptulemusena tugevam ja jäigem kui ta seda oli kunagi algselt!!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)