rusikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rusikas
MemberReegel on reegel. Ja sellest tuleb lähtuda. Kõigi puhul!
Tuleb aeg, kus alaliit saab rikkamaks ja tehakse proove ka teistele ja hooaja väliselt.
Paljud sportlased vahetavad juba seda teades, et neid testitakse liigat ja on hakanud fitnessmeesteks.
Mingit õigustust ma küll ei näe kasutajale!
rusikas
MemberAusalt öeldes ei tea, et keegi oleks sellise kava järgi teinud. Tore muidugi, kui see töötab.
Tavaliselt tehakse rinna juurde triitsepsit või õlga. Mõte on selles, et see päev sa koormad ainult neid lihasgruppe (nagunii tehes rinda sa koormad ka triitsepsit ja õlga) ja teistel päevadel saab see puhkust.
Kui sa rinda teed, siis võiksid 1 surumise asendada lendamisega.
Miks sa säärt teed kaks korda? Kas on suur mahajäämus või on mingi muu põhjus?
Hea on ka see, et sul midagi ei valuta ja taastud ilusti.
rusikas
MemberAnna siis teada, kuidas läks!
rusikas
MemberTavaliselt teen viimase raske trenni (särgiga) 1 nädal enne võistlusi.
Seal näen ka ära, mis ma panen võistlustel algraskuseks.
Kui võistlus on laup., siis kusagil teisip. ma teen kergelt rinda (hästi kergelt) ca 30%, et hoida toonust ja kangi tunnetust sees.
Oled sa rekordi ära surunud? Hoia kursis, kuidas läks ja kas läks?
rusikas
MemberVäga hea plaan surumise arendamiseks. Ainuke tähelepanek on see, et neljapäevane trenn peaks olema kergem (rind, õlg, triitseps), sest muidu esmaspäev ei ole särtsu! Muidu väga hea!
Peale tsüklit võid teha kergemalt. Üldiselt soovitatakse jätta vahe sisse vähemalt mõni kuu ja alles siis programmi uuesti teha. See kas vahepeal teha täiega või mitte on sinu asi, esimene nädal tee kindlasti kergelt või puhka.
Ise ma vahepeal olen teinud kergemalt ja rohkem töötanud massi peale.
rusikas
MemberSee on 9 nädalat kestev spets. programm lamades surumise arendamiseks.
rusikas
Member1.Juurde peaks tulema 10-15kg., kui kõik läheb planeeritult (saad korralikult treenida, ei jää haigeks, ei tee üle).
2.See sõltub, kui kaua sa oled treeninud. Iseenesest 100kg. on juba soliidne tulemus. Sa võid teha ära selle tsükli ja siis näiteks pool aastat massi teha. Nagunii ei tehta neid tsükleid järjest ja mingi vaheldus treeningus peab tulema.
3.See ei tee teistele lihastele liiga (nad ei jää sul alaarenenuks).
Kui sa tahad, et surumine areneks, siis on selge, et rind, triitseps ja õlg peavad saama rohkem koormust. Nad on pririteediks ainult 2 kuud, siis saad jälle üldist teha. Võib-olla vajadusel midagi siis veel rohkem teha (näit. tean, et paljud poisid on vahepeal rõhunud biitsepsile).
rusikas
MemberAlusta tühjast kangist.10x20kg. Siis 6x60kg., 2×100, 1x130kg, 1x150kg.
Siis väike paus ja rekord. Vahed 100, 130, 150 vahel võivad olla 2-3min.
See kõik ei koorma, küll aga oled oled valmis 190kg. suruma.
Jõudu!
rusikas
MemberParim aeg mulle on 12-14.00 algusega. Alates 18.00-st jääb liiga hiliseks – vaim on juba väsinud.
Kunagi treenisin 3aastat algusega kell 7.30-8.00. Jube aeg, aga teist trenniaega töö ei võimaldanud. Kahjuks polnud ka mingit arengut. Üldse ei mäleta ka, et need tegelased kellega koos käisime hommikul vara oleksid arenenud.
rusikas
MemberSee on jah üks võimalus, tuharalihased saavad ka koormust.
Kombineerituna saab kõiki neid asju asendada.
rusikas
MemberKõigepealt ma alustaksin söögist. Proovi jälgida mida sa sööd ja millal sa sööd.
Kui sa lähed trenni, siis peab sul olema energiat, mida kulutada.
1.päev (rind, triitseps) soovitaksin
surumine horisontaal
surumine kaldpingil
hantlitega lendamine kaldpingil
1 rinnavenitusharjutus
3harjutust triitsepsile (surumist kitsa haardega ei teeks, liiga palju surumisi)
näit. rööbaspuud
prantsuse surumine või hantli selja taha viimine
plokil
2.päev vahetaksin selja ja jala ära (selga tehes töötab ka biitseps)
3 harjutust seljale (vist alaseljale ei olnud sul midagi)
2-3 harjutust biitsepsile
3.päev õlg jalg
kas sul mingit jalmasinat saalis pole? Reiele ette ja taha teha.
Õlale piisab 3 harjutusest täiesti (õlg saab rinna ja seljapäeval ka koormust)
Mida veel jälgiksin:
1.Pausid seeriate vahel ca 2 min.
2.Korralik soojendus enne ja venitus peale trenni
3.Kõhtu teeksin 2 päeval 3-st
4.Korduste arvu hoiaksin 8-10 peal
rusikas
MemberNatuke hilja jah!
Raske on oodata, et sul oleks õhtul selline power sees nagu näiteks lõunaajal.
Aga eks siin ole ilmselt ka see, et sa muul ajal vist eriti ei saa trenni teha?
rusikas
MemberKui vana sa oled ja palju kaalud, pane pikkus ka?
Millise programmi järgi oled siiamaani teinud?
Kuidas toitud?
rusikas
MemberKüsiks kõigepealt mida sa tahad arendada? Üldine jõud, mass, rinnaltsurumine…
november 14, 2004 at 7:23 p.l. in reply to: Kerge rinna päev? vähendada seeriaid või raskust? #42023rusikas
MemberKergel päeval on mõte ainult sel juhul, kui teha teha rinda 2xnädalas.
Kui teha 2xkolme nädala jooksul, siis pole vaja sinna vahele kerget päeva.
Kui treenida tervet keha, siis on ebareaalne teha 2 tugevat trenni ühel nädalal.
Ja kui rinnalihased (või ka jõud) on prioriteet, siis see kerge päev prioriteerib seda.
-
AutorPostitused