Skip to main content

rusikas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 221 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kas ka meestele #44196
    rusikas
    Member

PB on tõsine asi. Olen ise seda viimastel aastatel teinud, kui on puhkeajad.

Peale PB treeninguid ma olen hakanud imetlema naisi, kui sitked ja vastupidavad nad on. Annavad enamikule meestele silmad ette ja kusjuures kangi raskused ei erinegi nii oluliselt.

in reply to: Rinnalt surumine #43746
    rusikas
    Member

Võistlustel on palju reegleid, mida järgida.

in reply to: Kettidega rinnalt surumine #43726
    rusikas
    Member

See on harjutus jõunäitajate arendamiseks.

Üks westside osa on kettidega surumine. See treenib surumisel teatud faasi.

Kui teha trenni eesmärgiga massi kasvatada, siis pole seda tarvis, see on väga spetsiifiline harjutus.

in reply to: Jõulu tervitused!!!!!! #43593
    rusikas
    Member

Häid jõule kõigile ja jõulist uut aastat!

in reply to: Rinnalt surumine #43379
    rusikas
    Member

Hetkel kõike.

Metal, Inzer, Titan. Metaleid on mitu, nendega treenin ka.

in reply to: Rinnalt surumine #43371
    rusikas
    Member

Ilma särgita 215kg.

Särgiga 240kg.

Mõlemad on “mustad” surumised.

in reply to: Mure #43344
    rusikas
    Member

Surumine su kasvu küll kinni ei pane. Kuna oled 15, siis tee lihtsalt rahulikult. Vanuse pärast lihtsalt. Kerge trenn on ikka lubatud. Paari aasta võid tõsisemalt edasi minna.

in reply to: kava #43331
    rusikas
    Member

Põhiline, et töö oleks kiire. Raskused väikesed või mõõdukad.

Seeriat ei pea pikaks ajama. Võib vabalt olla 8-12.

Jälgi pause ja töökiirust.

in reply to: kava #43317
    rusikas
    Member

Tegelesin ise 7 aastat kicki-ga. Päris samasuguseid eesmärke ei saa seada, mis jõusportlased või kulturistid. Nii käed, kui jalad jäid kinni.

Sellepärast kasutasimegi juba siis põhiliselt kahte erinevat tsüklit.

Esimene oli kiiruse arendamiseks (sobis ka edukalt ka jõunäitajate tõstmiseks).

Teine oli vähe üldisem, kus rõhk oli rohkem massil. Sellega peab väga ettevaatlik olema, et mitte kaotada oma kiirust.

Programmid võivad isegi enam-vähem samad olla, ainult muuta tuleb korduste arvu seerias ja pause.

in reply to: Kalmuse kohta #43292
    rusikas
    Member

Rebane&Co

Pange see teema kinni!!

Kellegi isikliku elu ei ole küll mõtet siin lahata.

in reply to: küsimus #42338
    rusikas
    Member

1.jah liblikas või trosside kahe posti vahel ristivedu.

2.ära tee lisaks kaldpinki ega negatiivset, programm on selle arvestusega tehtud, et max. jõud kasvaks. Selleks ei pea alati koormuseid suurendama.

3.Kaela võid ikka teha (näit. neljap.)

4.Aeroobset tee pärast trenni ja kui vaja siis ka puhkepäeval. Proovi ainult enne rasket rinnapäeva lihtsalt puhata.

in reply to: lamades surumine #42327
    rusikas
    Member

Palju sõltub ka pühendumisest ja sellest, kuidas teed teistele lihasgruppidele (triitseps, õlg). Näit. kui käia 3x nädalas kossu mängimas, siis ei anna see programm kindlasti tulemust. Aga kui teha pühendunult, siis usun kindlasti, et tulemus tuleb.

in reply to: lamades surumine #42312
    rusikas
    Member

vastupidi. 6 seeriat ja 2 kordust.

Parimal juhul läks ul 145kg.-lt 165 -ni. Kuigi lootsin ise siis 155kg.

2x on 15 kg. kuurde läinud.

Väiksem kilode arv on 5, mis mul juurde on läinud. Põhjus oli selles, et tegin 2 tsüklit kohe järjest ja sealt ka väike effekt.

Niipalju, kui olen tagasisidet saanud, siis 20 kg. on veel saadud. 10-15kg. on tavaline number, mis on tulnud.

in reply to: Mehed ja Naised võistlema!!!! #42285
    rusikas
    Member

Kui kindel see on? Küsin kohtunike pärast ka – nad teavad siis oma plaane teha.

in reply to: rusikale #42282
    rusikas
    Member

See mida ma kirjutasin enne dopingu kasutajate kohta, ei ole mingi ennustus või minu arvamus. Need on faktid.

Tean mehi, kes ei võistle EMV-l sellepärast, et seal on dopingukontroll ja nad ei taha seda. Sellepärast võisteldakse seal, kus seda pole!

Loomulikult ei käi see kõikide kohta ja ma pole öeldnudki, et see käib kõikide kohta. Tean ka mehi kes käivad seal muude eesmärkide nimel.

Millest mul piinlik peaks olema?? Need kes kasutavad, neil peaks piinlik olema. Ma ei tea Eesti ühtegi teist ala, kus dopingu kasutajatesse nii liberaalselt suhtutakse. See on teiste kaassportlaste ja pealtvaatajate petmine.

See on täpselt samasugune pettus, nagu keegi kes võitleb juunioride klassis võltsib oma sünniaastat, et olla noorem ja saada see läbi parem koht…

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 221 total)