Skip to main content

rusikas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 221 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kava korrigeerimine #46184
    rusikas
    Member

Rinna max. jõu arendamiseks soovitaks tähelepanu osutuada järgmistele asjadele:

1.5p. nädalas on palju, seda enam, et laup. saab õlg kõvat vatti. Põhiprobleem on selles, et su õlavöö saab nädala jooksul liialt koormatud.

2.Tõstaksin õla ümber kas reedele või neljap.

3.Triitsepsit teeksin esm. põhiliselt. Vähemalt 2 harjutust ja raskelt (neljapäevane trenn nii rinnale, kui ka triitsepsile peab olema kergem).

4.Õlale teeksin nädalas 3 harjutust, sellest piisab, et õlg saaks piisava koormuse (saab koormust ka rinna tegemisel).

5.Trapetsit teen neljap. kohe pärast surumist ja üle nädala (aga see on maitse küsimus)

6.Kõhtu teeks ka 2xnädalas

in reply to: Rinnalt surumine #46022
    rusikas
    Member

See kujutab seda, et tagumik on pingilt lahti ja sooritus ei ole puhas.

Tavaliselt tuleb tagumik siis lahti, kui jõuvarud on otsas ja kang ei lähe üles.

Mõnedel on see lihtsalt rumal harjumus.

in reply to: Kõrveküla võistlus #45967
    rusikas
    Member

Sain sellise numbri 5036160-Jaanus Hiiemäe.

Tema käest peaks info tulema.

in reply to: Kõrveküla võistlus #45970
    rusikas
    Member

Unustasin siia kirj.

Rääkisin M.Silbaumiga, ta lubas oma kodulehele üles panna võistluste korraldaja nime ja tel. Sealt siis ka info.

in reply to: ega see rinna lihasele liig pole?? #45891
    rusikas
    Member

Payton sul on huvitav väljendusviis. Rind pole tähtis, rinnalt surumine pole tähtis…

Jutt on ju surumisest ja sellest, et mees tahab selles võistlema tulla.

Kindlasti tuleb teha juurde teisi lihaseid ja ilma korraliku triitsepsi, õla ja selja treeninguta jääb surumine ka seisma.

Minu arust oleks lihtsalt vaja korralikku programmi, mis vastaks inimese individuaalsetele eesmärkidele ja võimetele.

Kui keegi valmistub võistlemas, siis näiteks kaldpingil treenimine on täiesti liigne.

in reply to: ega see rinna lihasele liig pole?? #45889
    rusikas
    Member

4x on kindlasti liiga palju. Surumine on ka minu prioriteet, aga 2x nädalas annab piisava koormuse. See annab sulle negatiivse tagasilöögi, kui sa nii jätkad. kas vigastuse, ületreenituse või mõne muu asja näol.

Hoia ennast. Normaalse programmi, toitumise ja puhkamisega saavutad sa kindlasti edu!

in reply to: tahaks teada kas mu lamades surumine on norm #45846
    rusikas
    Member

See võib olla nii ja naa. Tavaliselt ikka natuke kukub. Aga on ka juhuseid, kus inimene on ületreeninud ja 3 kuu pärast surub rohkemgi. Sama käib ka muude jõunäitajate kohta. Väga palju sõltub sellest, mis seisus sa pausi pidama hakkasid.

in reply to: surumine #45684
    rusikas
    Member

Kui ikka tegemist on ametliku võistlusega, siis ei saa teha ka väikese põrkega.

Se mida kohtunikud võistlustel jälgivad/nõuavad olen paar korda välja toonud “rusika” foorumis.

in reply to: Küsimus surumise protsentide kohta #45585
    rusikas
    Member

Üks on see 100%, mis sul onprogrammi alguses max.

Teine on uus rekord!

in reply to: Kõrveküla võistlus #45637
    rusikas
    Member

Ma helistan homme Tartu meestega ja palun, et nad lähema info edastaks.

in reply to: surumine #45546
    rusikas
    Member

Kui sa surud saalis ilma särgita, siis on selge, et põrge tuleb. Muidu jääb suurem raskus lihtsalt rinnale. Võistlustel aitab selle vastu spets. särk. Sellega on kangi allalaskmine raske, nii et sellist põrget nagu ilma särgita pole karta.

Kui sa teed ilma särgita, siis vaata, et tagumik oleks kindlalt pingil.

Võistlussurumine ja saalisurumine on kaks väga erinevat asja.

in reply to: varustus #45050
    rusikas
    Member

Olen surunud viimasel ajal kõigi särkidega.

Metal tundub mulle kõige rohkem sobivat.

Nii Inzer, kui ka Titan töötavad teiste põhimõtetega. Särk ise on teisiti tehtud ja surumistenika on ka teine. Mõnele tundub sobivat Titan rohkem.

Üldiselt enne võistlusi soovitaksin särki enne proovida ja sellega tehnikat harjutada.

in reply to: mis on tallinna parim jõusaal? #44501
    rusikas
    Member

Olen käinud 11a. Reval-Spordis. Väga kiidan. Kuigi ka miinuseid leiab.

Olen käinud veel Planetis, Kadrioru TK-s, Club26-s ja Metal Gym-is.

Kõik on omamoodi head, aga Revalis oli niikaua käidud, et ilmselt tuli koduigatsus peale, et tagasi olen läinud. Kindlasti tekib ka oma seltskond, kellest on kajhu loobuda.

in reply to: kehakaalust rohkem #44478
    rusikas
    Member

Kui 240 lükkasin, kaalusin 107,5kg.

Kui rääkida kulturistidest ja surumisest, siis neile on see ikkagi ainult üks harjutus.

Ühegi kulturisti taset ei mõõdeta selle järgi, kui palju ta surub.

Kui inimene on lihtsalt harrastaja, kes käib jõusaalis, siis on see tavaliselt esimene mõõdupuu, millega omavahel mõõtu võetakse.

in reply to: kehakaalust rohkem #44399
    rusikas
    Member

132,5kg. rohkem, kui kehakaal.

Kulturistid on igati kõvad tegijad. Eriti head pikkade seeriate tegemisel.

Usun, et jõutõstjatele teevad ära pikkades seeriates.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 221 total)