Skip to main content

rusikas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 221 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Sooja tegemine #49691
    rusikas
    Member

Alusta kindlasti tühjast kangist. Näit. 15-20x20kg, 10x40kg ja 3-4×70. Sellest on küll. Vaata, et sooritatud kordused oleksid tehtud kvaliteetselt – tehniliselt õieti ja vastava energiaga (kiirelt üles).

in reply to: lamades surumine #49690
    rusikas
    Member

Teisp. ja neljap. jääb lühikeseks. Üks päev peaks lisaks olema taastumiseks.

NB! mis puudutab seda max. jõu arendamist 3×6-8, siis ma ei tea ühtegi tõsiselt võistlevat sportlast, kes oleks selliste seeriatega oma max. jõu õistlustele vastavaks ajanud.

Jutt on ikka konkreetsest programmist, kus on 6 seeriat ja 2 kordust. Ja tegemist on kerge päevaga, mis ei peagi füüsiliselt ära tapma. Aga mis arengu koha pealt on hädavajalik!

in reply to: ettevalmistus surumise rekordiks #49688
    rusikas
    Member

Just! Treenimisel hoiab ära vigastusi (eriti õlavigastusi).

Võistlustel on möödapääsmatu asi varustuses.

Vaadake amazoni galeriist kuidas särk välja näeb ja kuidas mehed sellega suruvad.

in reply to: hantlid vs. kang #49687
    rusikas
    Member

Vahest vahelduseks on hantel hea. Üldiselt on kang põhiharjutuste juures nr.1.

Loomulikult on osa harjutusi, kus hantel on möödapääsmatu ja asendamatu.

in reply to: vanuseklass? #49686
    rusikas
    Member

Alates 19. eluaastast.

in reply to: rinnalt surumise kava? #48169
    rusikas
    Member

Wilson tee kindlasti 6×2, isegi kui on kerge. See on selle programmi mõte, et teine päev on ülikerge.

NB!Palun saada programmid nendele, kes siin kirjutasid veel täna. Mul läheb 2h pärast lennuk.

Jõudu kõigile!

in reply to: rinnalt surumise kava? #48132
    rusikas
    Member

Ei ma tõin näite lihtsalt. 6×2 pead tegema 80%-ga. Ja siis ümardama raskust allapoole. Sa kirjutasid, et tegid 6×4 – 4-ne kordus on palju!

in reply to: rinnalt surumise kava? #48143
    rusikas
    Member

Kui sa esimest korda teed, siis on raske aru saada programmi põhimõttest. Samuti sellest, mis lihasgruppe koos teha jne.

Minu arust vajab see lahti seletamist.

Sellepärast saatsin kõigepealt Wilsonile need jutud failidena.

Muideks Wilson lugesin, et teed teine päev 6×4 – seda on palju!!? Tee ikka 6×2 ja kui ei sobi raskus, siis ümarda 2,5kg. täpsusega allapoole (näit. 94kg. asemel teed 92,5kg.-ga).

in reply to: rinnalt surumise kava? #48098
    rusikas
    Member

Seda teen. Suurte raskustega peab ettevaatlik olema, murrab õlga jubedalt. Teen rohkem pikki seeriad 35-40kg.-ga.

in reply to: kysimus surumissärgi kohta? #48110
    rusikas
    Member

Keegi ei anna sulle niisama proovida. Venitad särgi välja.

Annad oma mõõtmed ja vastavalt tabelile öeldakse milline on sinu nr. ja ostad särgi. Igal firmal on erinev tabel.

in reply to: rinnalt surumise kava? #48108
    rusikas
    Member

Kindlasti mitte halvasti. Lihtsalt spetsiifika on teine.

Raske on oodata max. jõunäitajate kasvu peale judo trenni. Need lihasgrupid, mis põhiliselt töötavad pole taastunud.

in reply to: rinnalt surumise kava? #48096
    rusikas
    Member

Murumetsalt võid tellida. Powerman. Müüb Titan’i.

Hinnad kusagil 1800 EEK peal.

Soomest saad Metali 2300EEK.

Veel on olemas Inzer.

Titan ja Inzer töötavad ühtemoodi, s.t natuke teistmoodi, kui tavaliselt surutakse.

in reply to: rinnalt surumise kava? #48078
    rusikas
    Member

Ma ise pole ei tea mis ajast õlale surumisi teinud, sest see oleks liiast.

Hantlitega lendamine oleks OK.

Vahest teen seda plokil. Ühesõnaga otsin vaheldust.

Kuna teen õlga kergel päeval, siis väga ei lõhu. Teisest küljest kuna ta on ainuke trenn õlale, siis natuke ikka panen raskusi.

Aitäh Wilson, et oled saatnud edasi.

in reply to: rinnalt surumise kava? #48039
    rusikas
    Member

Ikka võid lisada. Paljud harjutused on individuaalsed või kellelgi mingi harjutus mida ta erinevatel põhjustel teha ei saa.

Kui sa õieti ehitad oma treeninguid, siis 200 pole mingi küsimus.

Igal juhul edu!

in reply to: rinnalt surumise kava? #48028
    rusikas
    Member

Kui oled 200kg. suruja ja teed kaasa võistlustel, siis on ka spetsiifilisemad kavad (koos varustuse ja kõige muuga).

Ma usun, et see kava on päris tõhus, et oma max.-i edasi viia.

Mina sain sellega oma 130kg.-lt 210-ni.

Loomulikult pole see mingi “imekava”, nagu olen ka enne rõhutanud, aga põhja loob korraliku alla küll. Sealt saad pärast edasi minna.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 221 total)