rusikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rusikas
MemberLähed siit lehelt:Liidud/Jõutõsteliit/IPF/Records.
Vaadata saab kogu aeg:)
rusikas
MemberKõiki jõutõstmise rekordeid saab näha IPF-i kodulehküljelt (sinna saab minna ka otse amazonist, läbi Jõutõsteliidu kodulehekülje).
See, et Henderson surub “teistpidi” kuulen esmakordselt. Teadsin, et mõned jaapanlased kasutasid seda tehnikat. Igatahes huvitav teada!
rusikas
MemberMinule teadaolevalt on kõik praegused maailma parimad tulemused surutud “normaalhaardega”.
Olen kuulnud ka teistpidisest haardest, aga ei tea kedagi tippudest, kes seda kasutaks.
Samuti suhtun umbusuga kõikidesse rekorditesse, mis ei ole surutud võistlustingimustes. Kui sul ikka on kolm kohtunikku ümber, siis pead puhtalt (koos pausi, ilma põrketa ja kehaosi tõstmata) suruma.
rusikas
MemberMinu teada on ametlik maailmarekord, mis on kinnitatud IPF-i poolt 320kg. Selle tegi ameeriklane J.Henderson kehakaalus +125, aastal 1997. Olen kuulnud ka suurematest numbritest, aga ametlikult need kinnitatud pole.
rusikas
MemberOlen kasutanud ligi 2a.
Olen sellest alates teinud kaasa 5 võistlust lamades surumises ja võin öelda, et treenerist on kõvasti abi.
Kõik isiklikud rekordid on kasvanud vähemalt 15% ja treeningraskused on suurenenud kuni 100%.
Ilma treenerita kaoks mul inteniivsus ja kannataks treeningu kvaliteet.
Hinnad on keskmiselt 200-250EEK/1x, sõltuvalt treenerist.
rusikas
MemberMis on märkimisväärne tulemus? Ja kus see ära märgiti?
Minu jaoks on asi põhimõttes. See ei ole isiklik kellegi vastu.
Aga isegi kui mu oma sõber oleks halli passiga ei teeks ma kompromisse!!
rusikas
MemberMinu arust ON OLULINE, et Eesti MV-l osalevad Eesti kodanikud. Ja see kas inimene on halli passi või sinise passi omanik näitab kellena ta ennast tunneb.
Miks sa halli passiga Soome MV-l või kusagil mujal ei esine?
Sest reeglid/seadus ei luba.
Teil on tore klubi, olete palju arenenud ja keegi ei otsi teie vastu mingit kunstlikku põhjust.
Samuti pole teist ju keegi ülemõistuse tugev, et teiega võistelda ei saaks.
Aga saage aru, et kehtib Vabariik ja sõltub teist kas te olete “paadis” või mitte!!
rusikas
MemberMina tean, et Kontratenkovil on ka hall pass. Nii vähemalt räägiti kohapeal. Aga asi selles ongi, et need olid võistkondlikud võistlused ja kui (vähemalt) üks võistkonnast pole kodanik, siis võistkond lihtsalt ei võistle. Iga selline vend peaks tulema passiga ja tõestama, mis maa kodanik ta on – mitte teised arvama, et see vist on kodanik ja see peaks ka vist olema!! Aga aiäh, et reageerisid!
rusikas
MemberTäiesti nõus sellega, et lahtised MV ja võistlevad individuaalselt väljaspool arvestust. Aga initsiatiiv ja asja hoidmine peab tulema alaliidu poolt. Muhus ei tahtnud nagu keegi vastutust võtta. Ainult üks suur mull oli. Huvitav kas kulturismis on sama kamm või?
rusikas
MemberMa näitan kuhu kivi alla on vähid peidetud!
25-ndal näeme!
rusikas
MemberÄra hädalda. Loogiline on, et saalitreener ei jõua 50inimesega tegeleda. Mudaravilas on sul personaalne pesija. Anna pappi ja saad personaalse lähenemise. Milleks üldse selline hädaldav ja negatiivne artikkel.
-
AutorPostitused