Skip to main content

rusikas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 221 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Valus õlg #35226
    rusikas
    Member

Olen korduvalt kokku puutunud õlavaluga. Eriti lendamisel lõi välja. Käisin massazis, määrisin, arstilt sain ka spets. süsti. Siis andsin lihtsalt puhkust ja aega. Nüüd on paar aastat korras olnud, aga ettevaatlik olen ikka.

in reply to: Kuidas valmistutakse rinnaltsurumis-võistlusteks? #35202
    rusikas
    Member

Mina ausaltöelda keedusoola hulka ei jälgi. Kui on vaja enne võistlust alla võtta, siis suurema töö teen ära käimisega.

in reply to: surumine #35204
    rusikas
    Member

Oleneb kui vana oled. Kui noor või juunior, siis 110-120kg. puhtalt võiks ju olla.

in reply to: Kuidas valmistutakse rinnaltsurumis-võistlusteks? #35200
    rusikas
    Member

Palju asju sõltub. Näiteks sellest, kas võtad kaalu alla või on kaal juba soovitud tasemel.

Reeglina suuremast füüsilisest koormusest hoidutakse viimased 5-6 päeva. Tehakse kerget trenni, et hoida toonust, aga ühesõnaga ohte välditakse.

Ise olen näit. viimasel 3-l päeval käinud massazis ja kusikil 40 min. käinud, et hoida toonust. Söön normaalselt, mitte liiga kaloririkast toitu ja kokku ka ei hoia. Kui vaja kaalu võtta, siis olen dieeti pidanud. Magamisega on nii, et väsitan ennast teadlikult päeva jooksul piisavalt, et hea uni oleks. Midagi psüühikas ju keerleb kogu aeg ja see rikub vahest normaalset und.

in reply to: topingutest #35048
    rusikas
    Member

Ma usun küll,et meil on tipp, kes on puhtad. seda näitas kasvõi osavõtt viimasest võistlusest, seal oli ju teada, et tuleb kontroll.

in reply to: topingutest #35047
    rusikas
    Member

Testimine oli väga konkreetne.

Viidi ruumi kus olin ainult mina ja Antidopingu Keskuse esindajad. Seejärel pidin urineerima. selleks kulus 1,5tundi ja jõin selle aja jooksul 6 pudelit jooki (nende oma).Seejärel kontrolliti kuidas ma urineerin (väga lähedalt, et ei saask midagi muuta). Valasin need kahte pitseeritud purki ja karp kinnitatati samuti pitseriga. Kõik oli tehtud nii, et midagi mängida seal küll poleks saanud!

in reply to: Kysimus #35019
    rusikas
    Member

Iseenesest pole ju paha. Sõltub muidugi kaua oled trenni teinud, kui vana oled jne.

Eesti rekord sinu kaalus on 170kg.

in reply to: > Rinnalt surumine < #34384
    rusikas
    Member

Razard – tuleb veel ju nädal 2×2?! Sinna võib muidugi korralikult triitsepsit otsa teha.

Spirit-mina teen teine kord natuke kergemalt.

Taastumine on jube tähtis.

in reply to: > Rinnalt surumine < #34381
    rusikas
    Member

Esimene number on ikka seeriad.

Juhiks veelkord tähelepanu kõigile, kes arvavad, et äkki ei saa alguses koormust kätte?!

Ärge treenige üle, see annab programmi lõpus tunda.

Mõtle kasvõi sellele – miks su surumine praegu ei arene. Suure tõenäosusega sellepärast, et ei taastu korralikult! Või treenid üle!

Selle süsteemiga on alt läinud (või vähem juurde saanud) ainult need, kes teevad üle või tapavad ennast lisaharjutustega.

in reply to: Surumissärgi kasutamine #34855
    rusikas
    Member

Väga tark vastus Kellielt.

Annab ta juurde muidugi kõigile. Laialt võttes öeldakse, et 20kg. Samas on mehi, kellele ei anna midagi juurde (näit. Murumets). On ka mehi, kes räägivad 40kg-st (näit. Ukraina surujad).

Üldiselt on tähtis, et särgi mõõt oleks täpne, siis on ka lootust saada maksimum juurde. Vaata oma särgi nr. http://www.gometal.com (varem oli seal).

in reply to: > Rinnalt surumine < #34373
    rusikas
    Member

esm. tee kaldpingul lendamist 3-4×6-8 (vastavalt enesetundele)+mingi rinna venitus 3×8 (kas plokil või masinal).

neljap. tee ainult üks lisaharjutus (mina tegin ainult venitust 3×8 või 2×10)

Arvesta, et kerge rinna päev peabki kerge olema. Tavaliselt siin pingutatakse üle (jääb tunne, et koormust ei saa) ja lõpus see maksab.

Selles programmis negatiivset pole vaja teha. Korduste arvu ei peaks samuti lakke ajama. See on ikkagi suunaga max. jõule mitte vastupidavusele.

in reply to: > Rinnalt surumine < #34371
    rusikas
    Member

Olen üle nelja aasta teinud koos selga/biitsepsit.

See on harjumise asi. Loomulikult koormab selja tegemine ka biitsepsit, aga mitte nii, et teha ei saaks (mul vähemalt).

Paljud ei saa näiteks teha koos rinda ja õlga. Mõni ei saa teha koos rinda, biitsepsit ja triitsepsit. Aga mõte ongi selles, et kui tahad viia edasi rinna max.-i, siis kuskilt pead ruumi tegema. Antud hetkel on rind prioriteet. Kui tahad tõmmeti viia edasi, siis on suurem tähelepanu seljal jne.

in reply to: > Rinnalt surumine < #34369
    rusikas
    Member

Proovi:

1.Rind, triitseps

2.Jalg,õlg

3.Rind, trapets, triitseps (kege päev)

4.Selg, biitseps

Trennipäevad võiksid olla – esm., teisip., neljap., reede.

Kõik lihasgrupid saavad puhkust ka.

See kava sobib ka algajale.

Kui sul mass tuleb juurde, siis on alust oodata ka suuremat rekordi tõusu. Juba ainult massi arvelt võib max, edasi minna.

in reply to: > Rinnalt surumine < #34367
    rusikas
    Member

100%-ks on su praegune max. (100kg.)Rekordiks tuleb 110kg. 8.nädalal tuleb teha 2×2 100kg. Jõud kasvab selle aja jooksul.

in reply to: eesti meistrivõistlused lamadessurumises! #34620
    rusikas
    Member

Absoluutarvestus käib Wilksi punktide järgi.

Seda saab ka siin Amazonis (tööriistade alt)arvutada.

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 221 total)