rusikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rusikas
MemberAlati proovi säätida, et max. oleks võistlustel. Lased nii oma tippvormi mööda. Väike kõikumine võib olla – näit. max. on esm. ja võistlus 6p. pärast pühap.
Sa ei saa kogu aeg püsida tippvormis. ise olen kogu aeg aeg püüdnud püramiidid tipu ajastada võistlustega ja peaaegu alati (vigastus segas ükskord) on rekord tulnud.
rusikas
MemberNädal võiks enne puhata. Hoida hästi kergelt toonust. Viimased paar-kolm päeva täitsa vaikselt võtma. Sõltub ka kas tahad kaalu võtta jne.
rusikas
MemberSoovitan tartlaste käest küsida: P.Päll, R.Karu.
Ametlikult kalendrisse neid antud pole.
rusikas
MemberEi tee. Programmi rõhk ja püramiid on suunatud rinnale. Aga teen neile ikka korralikult (jalg/selg).
rusikas
Member1.esm. on raske päev. Siis olgu ka raskused suuremad. Samas, kui tunned, et oled väsinud võid julgelt triitsepsi ja õla harjutusi ära jätta. eesmärk on ikkagi surumises kasvada.
2.Neljap. on kerge päev, siis hoia ainult toonust. Või teha näit. 2×8 midagi (kergemalt). Põhiline, et sa üle ei teeks.
Esm. peab olema enne surumist selline tunne, et nüüd lähen ja panen!!
rusikas
MemberVastan kõigile järjest. Olin vahepeal 9p. haiglas, nii, et vabandan nende ees, kellele lubasin juba enne vastata.
rusikas
MemberOlin nädala puhkusel. saadan päeva jooksul kõigile kava.
rusikas
MemberKõigepealt pole see kava imekava. See nõuab tööd, õiget toitumist, puhkamist jne.
Vigastus tõmbas mul ka ükskord sellele kavale kriipsu peale. Jäi lihtsalt pooleli.
kertekile – kõigepealt on mul raske uskuda arengusse, kui teed trenni 2xnädalas.
Isegi kui su rind kasvab, jäävad selg ja jalg kõvasti maha.
Kui tahad teha kõiki lihasgruppe natuke, siis võta üks päev juurde. Kasvõi kergelt.
Näit. esm. raske rind; kolm. selg/jalg/biitseps, reede kerge rind.
Kui teha kaks rinda nädalas, peab olema üks kerge, teine raske päev. Korduste arv kuni 6.
Rinna venituse all mõtlen harjutusi, kus rind saab venitatud. Masinal – surud käsi kokku jne.
Kahjuks pean praegu sadamasse tormama.
Järgmine nädala saan pikemalt kirjutada.
veebruar 12, 2004 at 8:32 e.l. in reply to: Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!? #36268rusikas
MemberNõustun täiesti Otiga!
Kui ma midagi maitse pärast sööks/jooks, siis elaksin ainult õllest ja marmelaadist.
Olen aastaid kasutanud nr.1-te ja pole kunagi probleemi näinud.
Kui mul mingi eesmärk on, siis maitse on mulle tõesti 5-nda järguline. Tähtis on tulemus!!
rusikas
MemberJõu koha pealt on see tähtsusetu. Kindlasti arendab see vastupidavust.
rusikas
MemberÄra pane, sest kava on tehtud selle järgi, mis on 100%.
SEE ON VÄGA TÄHTIS TEHA JUST NII!!
Kõigil on alguses kerge ja nii see peab olema. Kujuta parem ette,kuidas sa teed 2×2 100%-ga?!
See kava on väga täpselt tehtud, nii et ära tee rohkem.
rusikas
MemberSulle kui 15-aastasele algajale surujale soovitaks järgmist kava.
ESM.
Rind (3harjutust näit. surumine4x8, lendamine3x8, rinna venitus plokil2x10)
Triitseps (2harjutust)
Kõht
Aeroobne
TEISIP.
Selg (3harjutust)
Biitseps (2harjutust)
KOLM.
Puhkus
NELJAP.
Kerge rind
Kõht
Aeroobne
REEDE
Jalg
Õlg
Seda kava võid teha seni kuniks on vähegi korralik põhi all. Pärast saab edasi minna juba erinevate püramiididega ja tõsisemate (näit. Westside) programmidega.
Veel ei tohi unustada, et maailma tippsurujatel EI OLE kellelgi naljalt ilusat kõhtu:(.
Samuti on jõutõstjatel aeroobne osa väga piiratud. Näit. Westside programmis on lubatud ainult käimine.
Need on kahjuks sellesed faktid.
rusikas
MemberMina soovitan pöörduda Indrek Otsuse poole selle küsimusega. Tean, et ta on palju just pallimängijaid juhendanud ja pannud rõhku palju kiiruslikule jõule.
Minu arust on see väga tõsine teema, siin on nii kerge midagi üle lõhkuda. Tean, et näiteks paljud võrkpalli asjatundjad pole rahul isegi selle kangitreeninguga, mida tegi suvel Pasi Raudio Pärnu poistega. Ja tõeti pärnakatel oli sügisel ja on preagugi palju vigastatuid.
rusikas
MemberSellise programmiga sa surumises küll edu ei saavuta.
Kui sa tahad max. jõudu teha ja su kava koosneb enamasti jooksust ja kõhulihastest, siis ei saa nii.
Soovitan sul kindlasti teha suur ja väike lihas korraga (näit. ühel päeval rind/triitseps, teisel selg biitseps).
Sinu vanuses ei jätaks ma kindlsti treenimata selga ja jalga.
Kõhtu võid vabalt teha 2xnädalas trenni lõpus.
Aeroobne samuti trenni lõppu.
Kirjutan pärast veel….
rusikas
MemberPeaks natuke rohkem teadma sinu treenitusest ja tasemest, siis on lihtsam aidata. Samuti kehakaal, pikkus jne.
-
AutorPostitused