rusikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rusikas
Member81cm on see laius, mis on kangil markeeritud.
Kui teine sõrm katab selle kinni (mõlema käega), siis ongi see maksimaalne lubatud laius.
Kitsamalt võib alati suruda ja nii mõnigi, kellel on triitseps eriti hea, teeb seda.
rusikas
MemberKorduste arv teistel harjutustel jääb samaks: lendamisel 6-8 ja rinna venitusel kuni 10.
Ära tee teisi surumisi teistel päevadel, kui siis ainult hästi kergeid (kergel päeval) ja ainult nii, et tõesti mõnus on.
Muidu ei saavuta soovitud efekti.
Pausid las lähevad pikemaks. Eriti 6×6 lõpupoole 5×5 lõpus jne.
3×3 võib pausi hoida vabalt 5-7 min. (sa lähened juba oma maksimumini).
rusikas
MemberProgrammilised asjad panen sulle maili.
Arvan, et see kaaluasi võib teisigi huvitada.
Kavatsed suruda rohkem 15kg. ja kaaluda seejuures 5kg. vähem.
Kerge see ei ole, aga võimatu ka mitte.
Mõned asjad, mida kindlasti jälgida.
1.Võta kaalust alla hästi aeglaselt (kasvõi 200g nädalas).
Sellistel puhkudel, kui koormus on suur ja kaalust alla võtad võivad tulla kergesti vigastused. Mul endal on see ka juhtunud (just õlg, liigesed jne.). Näiteid on tohutult.
2.Kasuta natuke pikemaid pause harjutuste ja seeriate vahel. Nii taastud paremini ja vigastuste oht on väiksem.
3.Kui võimalik, siis kasuta massaazi.
Aitab taastumisel ja vigastuste ennetamisel.
4.Väldi õlavöö (eriti käte) koormamist muudel trennivälistel päevadel (eriti korvpall, võrkpall, sõudmine jne.)
Jälgi hästi tähelepanelikult oma tervist.
Sellise suunitlustega treenigutel on vigastuste oht kõige suurem.
Edu igal juhul!
rusikas
MemberTel on 50 26 999.
Olen alates kella 21.00-st levis.
Trenni teen Revalis esm., teisip., neljap. ja reede.
rusikas
MemberSaada mulle mail, seal saan sulle paremini vastata.
rusikas
MemberProgramm on Amazonis tööriistade all.
Kuidas seda täpsemalt kasutada võin sulle kuskil privaatselt kirjutada.
See on lihtsalt niivõrd individuaalne.
rusikas
MemberKratiini võib proovida küll. Aga kui treeningutega midagi pole juurde tulnud, siis kõigepealt laseksin kellelgi vaadata üle oma treenigprogrammi.
Kas midagi muuta seal või vahetada harjutusi…
Tähtis on saada vastus küsimusele – miks ei lähe.
Kratiin on lisand. Jama oleks ka, kui ta läheb sul nüüd ainult sellepärast, et kreatiini sööd.
rusikas
MemberPöialpoiss – mida tähendab sinu wo???
Räägin tulemustest, mis on tehtud läbi aastate juuniorites -82,5kg. ja -75 kg.
Ja 100kg. on siin piir, mida peaks arvestama.
Päris narrid on minu arust need, kes pushivad ainult arvuti taga!!
Ma tean kümneid ja kümneid inimesi, kes iga aasta “koguvad vormi”, et tulla välja võistlustele. Ja nii aastaid. Alati leiab põhjuse ja vabanduse, et miks seekord ei saa tulla…
rusikas
MemberKui võistled kehakaalus kuni 82,5 kg, siis üks 100kg. võiksid suruda.
Aga võistelda soovitaksin kindlasti, sest sealt saadud kogemus on kasulik kindlasti tulevikus.
rusikas
MemberEndal ka tihti sama probleem. Tuleb just viimaste seeriate ja suuremate pingutuste puhul.
Aitab:
1.Kui teen kaela hästi soojaks
2.Vaatan, et suurte pingutuste korral ei ajaks kaela väga kõveraks (ühesõnaga kontrollin tehnikat)
rusikas
MemberKui sa pole vastuseid saanud, siis saada mulle meilile konkreetsed küsimused, mis on seotud võistluste korraldamisega. Aga olen ainult kella 14.00-ni veel olemas, siis sõidan ära.
rusikas
MemberKuidas sa võid rääkida sellest, kui sa ise pole vastava ala spetsialist. Millest siis on siin kasu?
Keemiku kogemusest või?
Ma usun, et laiemale ringile pakuks väga huvi, kui argumenteeriksid näiteks vastava ala arst ja keemik?!
Aga nagu juba keegi siin foorumis ütles, kes tahab teeb asju ikka omamoodi.
rusikas
MemberAmazon võiks lasta mõnel arstiharidusega inimesel seda teemat kommenteerida (näit. dr. Mardna). Muidu “spetsialistid” sogavad siin lihtsalt vett.
rusikas
Member6-seeriat, 2 kordust.
rusikas
MemberVaadake mehed siia samasse foorumisse. 2x on kava välja trükitud.
-
AutorPostitused