rufe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rufe
MemberSeljahädade korral julgeks ka Ilvest soovitada. isiklikku kogemust mul küll pole, aga elukaaslase aitas piltlikult öeldes voodist jalule. Kui kunagi sai rattasõiduga rohkem tegeletud, siis ikka siit-sealt käis ka seda infot läbi, et paljud rattamehed oma seljahädadele sealt abi saanud.
rufe
MemberSparta kohta on siin enne ka kirjutatud. Ise seal pool aastakest käinud ja eks ta siuke keskeltläbi koht on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tipptundidel kipub ülerahvastuma, samas nädl. vahetustel ja hommikul-hiljemõhtul käia, siis on okei. Seltskonna mõttes küll midagi ette ei heidaks, küll aga varustuse osas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Osad masinad ei kannata küll mingit kriitikat. Samas, midagi tegemata ka ei jää, kui rohkem kangi ja vabade raskustega trenni teha. Mis ma ise pelgan, et kui siin suvepoole viskab õues ikka siuke +25-+30°, et siis läheb seal sees ikka kole umbseks ja palavaks. praeguste ilmadega on okei.rufe
MemberNaljaviluks võib ju ühe veel panna:
lehmalüps nüüd ootab ees
Vähi hellalt hoiab nisa
Kirp see jookseb pulli eest
õu on täis ta võigast kisa
Pärle vaatab, nägu naerul
vähjal suu on piimane
kirp on võhmal, taarub vaevu-
pull va raisk na tiirane!
Lõpuks Vähjal pang on täis
pääsend pulli käest on kirp
ainult pärlele vist näib
et ta vorm na alla käind..
rufe
MemberLehmalüps nüüd ootab ees
Vähi hellalt hoiab nisa
Kirp see kisab: kõik on pees –
Pärlel pangel augud sees!!
rufe
MemberVastused sinu küsimustele

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ütleme nii, et kempsu ja lendamisega on ikka väikseid probleeme..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rufe
MemberSee nüüd küll naljaga pooleks, aga…ma siuksi elukaid vaadates ikka mõtlen vahel, et huvitav, kuidas nad oma igapäevast elu elavad? Läheb näiteks mees toidupoodi ja äkki hirmus pissihäda. No kas mahub sealt marketi kempsuuksest sisse või ei mahu
Või kuidas ta ennast näiteks lennukisse istuma pakib, kui lendamist peaks ette tulema.. nad on oma elu ikka suht ebamugavaks teind, tundub mulle.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okei, nali naljaks, tegelikult on ikka maru vaadata, kui kaugel see kehaehitamise piir üleüldse olla võiks, sest eks tema üks seal piiripeal käijatest on vast…
rufe
MemberKui mu mälu nüüd ei peta, siis mitteametlik maailmarekord peaks olema Tõnu Endreksoni nimel 1.13..midagi.
rufe
MemberUisutan ise ka väikestviisi ja minumeelest on uisuvalikuga sedasi, et see on ju nagu kinga või tossu ost – asi peab jalas mugav olema! Niisiis tuleb oma rahakoti sisu üle vaadata, minna poodi ja valida proovimiseks mudelid, mida olemasoleva raha eest maksimaalselt osta oleks võimalik. Proovida neid erinevaid mudeleid siis jalga ja kui võimalust on, siis ka nats sõita – mis jalas kõige mugavam tundub, see võttagi. Tootja nimi selle asja juures on suht teisejärguline – juhul kui me ikka räägime neist tootjatest, kes selles vallas ka miskit arvestatavat kogemust ja praktikat ja teadmisi omavad.
-
AutorPostitused