rtf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rtf
MemberKahjuks ei saand jälgida muudmoodi kui DELFI kaudu, aga põnev oli ikkagi. Õnne Gerdile ja edu edasiseks.
Muide, need kes siin nimede kallal norivad, nii GERT kui ka GERD on mehenimed (saksapärased).
rtf
MemberMulle küll meeldib kui saalis on värske õhk. Palavas ja umbses saalis on jube vastik trenni teha, tekib selline vastik uimasus (vähemalt mul).
Aga miks sa niiväga higistada tahad?
rtf
MemberMul on ühel kolleegil kodus surumispink ja kang, rääkis et teeb rinnalt surumist ja biitsepsi trenni kangiga.
Biits on küll näha tal ja rind paistab ka suur olevat, aga keha hoiak on jama. Noor mees, aga õlad ettepoole längus,
selg ei ole ka sirge.
Peale selle, et kehahoiak läheb kehvaks, põhjustab see ka ilmselt probleeme tulevikus, kuna keha raskus ei jaotu normaalselt,
vaid ettepoole, siis on suurem koormus ka põlvedel…
rtf
MemberMulle soovitati kunagi teha nii: võta palk, keri sinna ümber mingi vana madrats mitte väga paks, siis riie peale ja valmis.
Aga seda ma järgi ei proovind
rtf
MemberKas teised kala liigid ka sisaldavad elavhõbedat niipalju?
Viimael ajal olen söönd iga õhtu ühe karbi suitsetatud forellifileed 125g,
sest see on väga maitsev ja lisaks sellele sisaldab küllaltki palju valku ja rasvu.
Kas seda on liiga palju?
rtf
MemberEelnevalt antud lingist saab ka samasse kohta, aga panen selle kah:
seal on keskel kohe suurelt see kurepesa ja käopesa.
Kure pojad/tibud?!? magavad kenasti.
rtf
MemberMa valiks ka Tartu. Tudengielu teises linnas (omaette elu, algul võõras linn)…
Mulle igatahes meeldis TÜ-s õppida ja sügisel alustan uuesti (mag).
rtf
MemberVabal ajal kingad. Joostes Nike jooksujalatsid. Saalis kas samad jooksujalatsid või 6 aastat vanad Adidas mingid üldtreeningu jalatsid (maksid kunagi soodukaga 499.- ja siiamaani terved
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )rtf
MemberTartus, Ale Coqis, miks küsid. Tegelikult tahaks MMA-sse minna, aga see Tartus ainult võistlustasemel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvipärast ikka. Enda küpseb peas väike plaan ka kuskile võitlsuskunsti trenni minna, aga ei tea veel kuhu.
Asukoht Tartu.
rtf
MemberÜldiselt on kange pooleks läind küll ja küll. Ka päris korralikke, mida tõstmisvõistlustel kasutatakse.
Mina ise sellise asjaga pole hakkama saand, aga juppideks olevaid kange olen näiinud küll.
Kahjuks ei tea, mitu kilo peal oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rtf
MemberArengu koha pealt ei oska öelda, aga küsiks et mis linnas ja mis trennis/klubis käima hakata plaanid?
rtf
MemberMis jutt see on,et Pro Whey halva maitsega on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise joon seda puhta,maitsestamata veega, ja minu meelest on jummala timm maitse sellel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki on maitseomadusi viimase kahe aasta jooksul muudetud natuke?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rtf
MemberKeelatud ei ole võistlemine, vaid meistritiitlite jagamine teistes liigades. Minu arust on vägagi selge teadaanne..Muidu oleks nii, et me sõpradega kolmekesi organiseerime võistluse, kus kolmekesi võistleme ja kuulutame end Eesti meistriteks. A kui väga tahame, siis võime maailmameistriteks ka kuulutada. Ja kes meile hästi maksab, selle kuulutame ka meistriks.
Muidugi selge liialdus, aga mingisugune piirang peab olema, mis ütleks, mida on vaja selleks, et Eesti meistriks saada.
Tsiteerin pressiteadet:
“Vastavalt Eesti Jõutõsteliidu põhikirjale diskvalifitseeritakse need sportlased, kes võistlevad
teistes (IPF-i poolt mittetunnustatud) liigades.”
Tundub küll, et võistelda ei tohi teistes liigades. Samas võistelda ikka võiks, hea ju ennast proovile panna. Aga meistritiitleid peaks ikka jah jagama
ainult üks organisatsioon, muidu palju segadust ja iga teine Eestlane on Eesti Meister
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rtf
Memberüks arusaamatu asi on veel…. jalgade kõverdamine kõhuli ja jalgade kõverdamine istudes….kui keegi saadaks kasvõi mingi vihje millepeal neid asju tuleks teha oleksin väga tänulikJalgade kõverdamine kõhuli, üks variant on selline näiteks:
http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…gaosa/f003.html
Jalgade kõverdamine istudes, äkki on mõeldud seda:
rtf
MemberCasio on väga ok. Mul endal on Q&Q ja see juba aastaid töötab, on veekindel, saab telefoni numbreid panna mällu jne (mul see niikaua juba, et polnd moblatki mul veel kui selle kella ostsin). Ei olnd kallis, aga tundub väga töökindel.
Kui tahad mingit spordi kella, mis pulssi mõõdaks ja võibolla midagi arvutaks kah, siis vaata sellist nime: Polar.
AutorPostitused