rrebeka
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rrebeka
MemberOi, ma olen meeldivalt üllatunud, et ikka on tulnud vastuseid ka.
Ma alguses mõtlesin, et vaatan, kas keegi üldse vastata viitsib ja ei hakanud kohe oma seisukohta väga avaldama. Aga igatahes see idee tuli mul sellest, et ma hakkasin mõtlema, et millel on minu elus suur osa ning selle peale mõeldes tuli kohe meelde sport. Käin ise Myfitnessi spordiklubis, kuid see igatahes pole praegu oluline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Põhimõtteliselt olen tähelepannud, kuidas fitness treening ja tervislik toitumine on eakaaslaste seas viimasel ajal väga populaarseks muutunud. Ja siis ma mõtlesin, et millest ma selle teema juures üldse rääkida saaksin. Siis mõtlesin, et valiks mingi äärmuse spordist, millest ma hetkel väga midagi ei tea, kuid tundub huvitav selle kohta uurida.Esialgselt kujutasingi teemat ette sellisena, et pigem läheneda siis meditsiinilis-tervislikult poolelt. Nimelt selle all ma mõtlesin leida vastuseid küsimustele, et kuidas selline lihaste ülespumpamine kokkuvõttes kehale mõjub, millised on treening- ja toitumiskavad(hea oleks iseendaga võrrelda ja mõelda, kas ise suudaksin sellise treeningkoormusega üldse hakkama saada) ja ka mõtlesin sellele, et kuidas lihased peale karjääri lõpetamist üldse taastuma hakkavad (kui kiiresti ja mil määral need üldse tagasi tõmbuvad). Alguses mõtlesin üldse keskenduda ainult naistele, kuid juhendajaga rääkides arvas ta, et mul oleks mõistlikum sisse tuua naiste ja meeste erinevusi.
Samas mulle meeldib see välja pakutud teema, et teha psühholoogilisest vaatepunktist, see nartsissismi teema tundub väga põnev.
Töö maht peab olema vähemalt 20 A4.
Igatahes ma olen väga tänulik nende vastuste eest ja ma juba praegu sain uusi mõtteid, kuid kuulan hea meelega veel ideid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused