rox
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rox
Memberkaalun mingi 55kg
rox
Membertänud nõuande eest aga mul ei lähe kodujuust alla , tuleb ülesse tagasi. Peab hakkama siis rohkem putru sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja 5-6 korda ma ei saa käija sest see pole reede , laup, ja pühap. lahtigi. Ma käin kooli võimla jõusaalis ja mingi 1-3 korda käin jõusaalis seal jh + mingi päev teen kodus ka veel aga siis mitte kõike korraga ja osasi asju ei saagi kodus teha.
rox
Memberma praegu arvutasin kiiresti kokku , vaatasin osasi pakendeid ka ja sain siis tulemuseks sellise arvu 38g , sry , et ennem ei arvutanud õieti :S , aga nendes pulbrites on rohkem valku? või ei?
rox
Memberõhust ja armastusest ei toitu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kartulikrõpse söön kord aastas , et neid mitte ära unustada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , vb jh loen valesti kokku valgu koguseid.rox
Memberno vb natuke rohkemgi , päeva jooksul jh.
rox
Memberno nii palju ei saa kui vaja oleks mingi 20g saan vast ära aga olen lugenud et nendes rohkem ja ma selles asjas suht algaja. Söön korralikult 3-4 portsu päevas ja loen pakenditelt neid ka mis sees on.
rox
MemberTervist! Olen siis 16 aastane ,käin trennis igakord kui saab ja siis teen ka trenni umbes 2h , töötan kõik lihasgrupid läbi ja suurendan raskusi ka ja tekkis siis selline küsimus et milline toidulisand on algajale kõige parem hakkata tarbima? ise olen lugenud et see hera80 on hea , aga ei ole julgenud veel osta , mõtlesin et küsiks abi siis natuke.
-
AutorPostitused