roulling
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
roulling
MemberEga on ka jah selliseid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kes seisavad ja vahivad, aga kui juba saali tulla siis võiks ikka midagi teha ja proovida ka mitte niisama seista, aga olen ka selliseid näind kes tulevad ja teevad ilusti oma seeriaid ja harjutusi kuigi ennast pole ollagi.olgem ausad kui ma kondiklibu olin ja see on veel väheöeldud olin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mina küll seina ääres ei seisnud vaid rassisin kõvasti et saavutada praegust head vormi
??:”>roulling
MemberHea võrdlus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isiklikult ei austa eriti kumbagi.
Vat ei tea. Oled sa mõne litsiga voodis olnud? Daamid on üldiselt paremad…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daamid ja paremad olegem ausad ikka ei ole küll, lits naine erutab sind nii kiiresti ja teab mis tahab
mitte nagu daam et ole hell ja ma ei tea ma ei oks aise voodis midagi teha
L..isiga saab ikka õiget seksi
MemberPaljud siin olijatest elavad oma kitsas “fitness.ee maailmas”, kus elu põhi prioriteediks on treenitu keha. Muidugi ma saan aru, et kui inimene on tõeline kõrend, et võiks trenni teha, aga, et keha järgi otsustada keda austada ja keda mitte näitab juba madalalaubalisust.Kõik inmesed võiks ju muidugi spordiga tegeleda, aga see pole ju esma tähtis.
Kumba te rohkem respecteerite, kas Gerog W. Bushi või Ronnie Colemani?
ronnie colemanni set bush on debiiilik
??:”> ja see on tõsiroulling
Membernoo ma ei ole ka pede, aga olen arusaanud et pea kõik tüdrukud vaatavad seda, et sa teeks trenni, et sa tegeleksid mingi spordi alaga:D
aga enamik naisi kelelga voodis olne käinud ikkagist hindavad keha millel on sixpack väljas ja keha on ikka lihastes, et niiöelda oleks mida katsuda et see erutaks naist.
??:”>toon näiteks selle et 2 aastat tagasi kui hull kont olin sebisin 1 neiuga, ja nüüd oleme me väääga had sõbrad ja ta ütles mulle et 2 aastat tagasi oleks võinud mul ka siuke keha olla nagu praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ta hakkas juba siis seda hindama kui hakkasin tegema jõusaali, et vau sa teed midagi et see vägagi positiivne juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>roulling
Membertänan ette ka tulevate vastuste eest:)
roulling
MemberIdee on iseenesest hea. Kui tunned, et selline segu sulle sobib, siis anna tuld! Mina soovitaksin sul sellist segu ka enne trenni proovida, et saalis oleks rohkem energiat!TÄNAN VASTUSE EEST:)
roulling
MemberVõtame aga “Tööriistad”-> “Treeningkavad” lahti ja mida me näeme? Algajate kava sisaldab:…
“küünarvarte kõverdamine seistes hantlitega 3 x 8 – 10”
…
Kava teha soovitatavalt 2-3x nädalas.
Seega tulebki ju biitsepsile (nagu teistelegi lihastele) 2-3 korda nädalas?
Võtame lahti “Edasijõudnute kava jaotatuna viieks”: biitseps on ainult ühel päeval nädalas. Sama lugu “Edasijõudnute kava jaotatuna neljaks”…
Vot ma olen jälle sellist asja kuulnud, et soovitatakse käsi täiesti sirgeks lasta, isegi korraks võib kergelt triitespsit pingutada et ikka sirgeks läheks. Vastasel juhul kasvab lühenenud biitseps: biitseps “liigub” õla poole ning käsivarre ja biitsepsi vahele tekib pikem tühimik võrreldes täiesti alla lastes treenimisega.
??:”>kava on jaotatud 3 erivevaks päevaks ja neist igatpäeva teed nädals 1 korra, mitte 1 kavapäeva 3 korda nädalas:D
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>roulling
Memberülihea asi, ma sõin seda ja atas kõvasti arengule kaasa
Memberma ei saa aru sellest ütlusest, miks peaks tark mees viina jooma üldse?minuarust targem on teda mitte seespidiselt tarbida tegelt
sellepärast et aint targad mehed, kes oskavad viina juua nii et ri lõpeta pea potis, nagu daaaaaaaa
roulling
Membermul oli ka põlveopp kui veel kossu mängisin ja peale oppi hakkasin ujumas käima ja mõjus väga positiivselt
Memberolgem ausad ma ei mäletA MIDAGI UUEST EGA VANast:D
aga noh kord aastas ikka võib:)
roulling
Member30 sekundiga 42
Memberhästi oled siis kuulnud enneM! proteiin aitab jah sitax hästi valkudel imenduda ja ka aminohapetel! enne(M) loe kirjandust enne(M)kas ma tunnetan irooniat:D
roulling
MemberTeed max. 10 korda ära, siis u. minut aega pausi, siis jälle 10 korda, siis minut pausi… niimoodi 4 korda kui tahad 4 seeriat teha.Kui niimoodi jõuad aeglaselt liigutades 15 kg hantliga teha, siis päris hea. Ma ise teen 10 kg-ga 4 seeriat ja igas seerias 8-10 korda, samas 2 seeriat teen kitsama haardega ja 2 laiema (käsi rohkem küljepeal). Eks oleneb ka kuidas suudad lihast pingutada väiksema raskusega, jõuan ka 15 kg-ga 10 korda ära teha (4 seeriat küll mitte, aga ühe kindlasti, pole eriti proovinud), aga siis ei ole tehnika päris puhas enam ja peab liiga kiiresti tegema. Natuke kergemaga ja aeglasemalt ning puhtamalt tehes tundub nagu kasu suurem olema.
Korduste vahel ära küll 6-10 sek pausi pea (kui pead nii pika pausi pidama, siis näitab see seda, et teed liiga suure raskusega), ikka suhteliselt järjest peaks tegema. Et lased käe raskusega aeglaselt alla, ikka päris sirgeks küünarnukist, nii et isegi natuke võid triitsepsit pingutada, et ikka päris sirgeks läheks, muidu kasvab lühenenud biitseps (käsivarre ja biitsepsi vahele jääb pikk vahe, ehk biitseps “liigub” õla poole).
??:”> Ning siis kohe hakka uuesti kõverdama.Archangel, väikeste lihastega (lihasgruppidega) on samas jällegi nii, et nad taastuvad kiiremini kui suured ja neid saab jälle natuke tihedamini treenida. Mulle tundub 1 kord nädalas vähe, aga siiski 2 korda nädalas peaks vast max. olema kui ikka trennis suudad ta korralikult ära piinata. Tegelikult oleneb ka sellest kui kaugele jõudnud oled, päris algajana võib 3 korda nädalaski teha, kõval tasemel olevad mehed, kellel lihas juba päris suur ja tugev (mis vajad taastumiseks ka rohkem aega) teevad ainult korra nädalas.
algajana 3 korda nädalas biitsepsit või?misasja, nagu 72 h peab biitseps puhkama ja algajana peaks just vähem tehama, et lihas harjuks väiksema koormusega ja siis edasijõudnuna hakad rohkem tegama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>roulling
Member15+15kg ma j6uan 10 korda aga kui seeria sees kordusi teha kas siis ei tuleks vahepeal hantleid maha panna, 6-10sek hoian all ja siis teen edasi.mismõtes maha panna kui sa mõtled et vahepeal kui käe alla lased siis nagu hoiad hantlid käed all nii et siee rippub õhus?
esiteks hantlit ei lasta seeriaajal täielikult alla sellepärast et siis kaob pinge ära, vaid et natukene jääks puudu et käsi täitsalla l :õdvaks läheks:)
??:”> -
AutorPostitused